Expressen > Nyheter

Wednesday, 20 November, 04:46

Expressen - 10 sep 11 kl. 16:34

Fartyg i krock i NordsjönÅRHUS. En fiskekutter och ett lastfartyg kolliderade på lördagen i Nordsjön utanför Thyborön på nordvästra Jylland. Enligt danska sjöräddningen var varken sjömän eller fiskare i livsfara efter krocken. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nordsjön, Århus, Thyborön, Jylland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fartygi , krocki , Nordsjön
VBL - 05 dec 12 kl. 20:51

Fartyg sjunker efter krock i Nordsjön

Två fraktfartyg kolliderade i Nordsjön utanför den nederländska kusten på onsdagen. Enligt kustbevakningen håller det ena fartyget på att förlisa..

YLE - 11 jun 14 kl. 14:39

Ryska svordomar ljuder i Nordsjö hamn

De flesta finska långtradarchaufförer har fått meddelande om stuvarnas strejk i tid och har därför inte satt sig bakom ratten i onödan vilket flera av chaufförernas utländska kolleger gjort. Vid informationsdisken inne i hamnens huvudbyggnad står några långtradarchaufförer och suckar. En rysk långtradarchaufför i en ärmlös skjorta står och talar i telefon.

Kristianstadsbladet - 29 apr 13 kl. 21:52

Seglare saknade i Nordsjön


Tre nederländska seglare saknas i Nordsjön.De tre ombord på segelbåten Warnow - två män och en kvinna - lämnade England den 15 april. Ett par dygn senare, när de befann sig vid oljefältet Draupner, hörde de av sig till anhöriga.

Nyan - 25 jul 17 kl. 10:00

Godby-fartyg till Stena Line

Godby Shippings fartyg Misana och Misida ska utöka Stena Lines kapacitet på Nordsjön, rapporterar Sjöfartstidningen. Fartygen är chartrade till Stena RoRo men är för närvarande i trafik för Transfennica. I dagsläget har Stena Line två mindre fartyg på linjen Rotterdam-Harwich men i och med att Misida och Misana Fartygen ersätter dem i januari 2018 höjs Stena Lines kapacitet på linjen med 20 procent.

Helsingborgs Dagblad - 06 dec 12 kl. 20:01

Många döda i kollision på Nordsjön

I hårt väder och iskallt vatten på södra Nordsjön omkom minst fem personer då två fartyg kolliderade utanför Rotterdam i går kväll..

SVT - 03 jan 15 kl. 21:34

Fartyg har slagit runt i Nordsjön

En räddningsoperation har inletts i Nordsjön norr om Skottland efter larm om att ett lastfartyg slagit runt..

UNT - 03 jan 15 kl. 21:32

Fartyg har slagit runt i Nordsjön

En räddningsoperation har inletts i Nordsjön norr om Skottland efter larm om att ett lastfartyg slagit runt..

SvD - 03 jan 15 kl. 21:32

Fartyg har slagit runt i Nordsjön

En räddningsoperation har inletts i Nordsjön norr om Skottland efter larm om att ett lastfartyg slagit runt..

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 15 kl. 21:35

Fartyg har slagit runt i Nordsjön

En räddningsoperation har inletts i Nordsjön norr om Skottland efter larm om att ett lastfartyg slagit runt. Tidningen The Scotsman rapporterar på sin webbsajt att räddningsbåtar och en helikopter från kustbevakningen för att leta efter besättningen, sedan det upp- och nedvända fartyget hade upptäckts från en förbipasserande färja i Pentland-viken. Lastfartyget antas ha haft åtta personer ombord..

BT - 03 jan 15 kl. 21:32

Fartyg har slagit runt i Nordsjön

En räddningsoperation har inletts i Nordsjön norr om Skottland efter larm om att ett lastfartyg slagit runt. Tidningen The Scotsman rapporterar på sin webbsajt att räddningsbåtar och en helikopter från kustbevakningen för att leta efter besättningen, sedan det upp- och nedvända fartyget hade upptäckts från en förbipasserande färja i Pentland-viken.Lastfartyget antas ha haft åtta personer ombord.

Sydsvenskan - 03 jan 15 kl. 22:44

Fartyg har slagit runt i Nordsjön

En räddningsoperation har inletts i Nordsjön norr om Skottland efter larm om att ett lastfartyg slagit runt..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Burger King stäms av upprörd vegan

Den amerikanske veganen Philip Williams beställde Burger Kings veganburgare Impossible Whopper.Nu har han stämt hamburgerkedjan.Han menar att burgaren steks tillsammans med kött – och därmed kontamineras..

Expressen - 4 timmar sedan

Polis och räddningstjänst vid Svinesundsbron

Strax efter 21.30 på tisdagskvällen begav sig räddningstjänst tillsammans med polis till Svinesundsbron i Strömstad. Detta efter att ha hittat ett par skor vid strandkanten.

Expressen - 5 timmar sedan

SMHI:s nya varning – för plötslig ishalka

Underkylt regn och våta vägbanor som fryser kan ställa till det i trafiken.Nu klass 1-varnar SMHI för plötslig ishalka.Halva Sverige berörs – från Norrbotten i norr till Dalarna och Gästrikland i söder..

Expressen - 5 timmar sedan

Ann Linde fördömer Irans våld mot demonstranter

Utrikesminister Ann Linde (S) är ”skräckslagen över dödssiffrorna i Iran”. Och chefen för UD:s Mellanösternenhet ska i ett möte med Irans ambassadör ha fördömt landets våldsamma agerande mot de omfattande protesterna, rapporterar Dagens Nyheter, DN. – Regimens våld mot fredliga demonstranter är oacceptabelt och det har framförts till iranierna, säger en källa som DN uppger har insyn..

Expressen - 6 timmar sedan

Bensinstation rånad av beväpnad gärningsman

En maskerad gärningsman har slagit till mot en bensinstation i Kristianstad.Personalen hotades med ett pistolliknande föremål – och gärningsmannen försvann efteråt på en cykel..

Expressen - 6 timmar sedan

Trump förnekar hjärtattack efter helgens sjukhusbesök

WASHINGTON DC. Donald Trumps åkte hastigt till sjukhus i helgen – vilket väckt spekulationer om presidentens hälsa. Under tisdagen förnekade han uppgifter om att han drabbats av en hjärtattack.

Expressen - 7 timmar sedan

Flera bilar inblandade i olycka – räddningstjänsten har ryckt ut

Två personbilar har krockat i Karlskrona.Polisen skriver på sin hemsida att skadeläget är okänt och att olyckan har inträffat vid en korsning..

Expressen - 7 timmar sedan

Corbyns löfte – under stekheta tv-debatten

Labour-ledaren Jeremy Corbyn lovar att förhandla fram ett nytt utträdesavtal med EU. Och inom sex månader en ny folkomröstning. Det säger han i direktsända tv-debatten mellan honom och premiärministern Boris Johnson.

Expressen - 7 timmar sedan

Jen, 35, opererade bort tungan – gick ner 220 kilo

Jen Costa, 35, levde sitt liv i sängen och tröståt snabbmat varje dag. Men cancern räddade hennes liv, anser hon själv. – Det var nästan nödvändigt att det här hände mig, säger hon till South West News Service..

Expressen - 7 timmar sedan

Clas Ohlson syns i kritiserad film – vill att den klipps om

Flyttlådor från Clas Ohlson syns i Staffanstorps kritiserade reklamfilm.Därför vill butiksjätten att filmen klipps om.– Filmen använder vårt varumärke utan tillstånd, säger Niklas Carlsson, kommunikationschef på Clas Ohlson, till Dagens Nyheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.