Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 13 November, 16:33

Västerbottens Folkblad - 10 sep 11 kl. 16:34

Förhöjd rasrisk i fjällenKITTELFJÄLL Räddningstjänsten varnar de boende för en förhöjd risk för jord- och bergras i trakterna kring Kittelfjäll. KITTELFJÄLL Räddningstjänsten varnar de boende för en förhöjd risk för jord- och bergras i trakterna kring Kittelfjäll. Lördagsmorgonens dramatiska jordras vid Tvärån i ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
KITTELFJÄLL Räddningstjänsten, Kittelfjäll, Tvärån

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förhöjd, rasriski , fjällen
Sydsvenskan - 05 jul 15 kl. 17:29

Rasrisk får turister att hålla andan

Turisterna håller andan i Isère i östra Frankrike. Anledningen är omedelbar rasrisk vid sjön Chambon, enligt franska medier.Stora sten- och jordmassor är på väg att rasa ned i sjön från en sluttning, där långa, synliga sprickor och ljud från rörelser i marken har iakttagits.

Helsingborgs Dagblad - 05 jul 15 kl. 17:29

Rasrisk får turister att hålla andan

Turisterna håller andan i Isère i östra Frankrike. Anledningen är omedelbar rasrisk vid sjön Chambon, enligt franska medier.Stora sten- och jordmassor är på väg att rasa ned i sjön från en sluttning, där långa, synliga sprickor och ljud från rörelser i marken har iakttagits.

Skånskan - 16 mar 16 kl. 17:46

VA-arbeten skapade rasrisk i gata

malmö Vibrationer från bussar och bilar har skapat en rasrisk vid va-arbeten på Drottningatan i Malmö. Därför tidigareläggs en avstängning som innebär att all trafik stoppas i östra delen av Drottninggatan.Va-arbetena beror på att en fastighet mellan Ehrensvärdsgatan och Döbelnsgatan drabbats av läckage från systemet vid ett otal tillfällen, berättar Ronney Hansen på gatukontorets tafikregleringsavdelning.

Expressen - 06 okt 17 kl. 01:49

Akut rasrisk vid det norska berget Mannen

Risken för ett ras vid det norska berget Mannen bedöms ännu en gång som akut.Nivån för rasrisk höjdes på torsdagskvällen till röd – vilket innebär "extrem fara".– Fyra hushåll, med sammanlagt elva personer, evakueras, säger Lars Olav Hustad, borgmästare i Rauma, till VG.

Sydsvenskan - 19 jan 14 kl. 23:14

Flera avspärrningar för rasrisk i blåstens spår

En takplåt slets loss av starka vindar och hotade att blåsa ner på Zenithgatan strax före åttatiden på söndagskvällen. På Stormgatan höll en reklamskylt på att slitas loss, och på Drottninggatan tog vindarna tag i stora buntar med isoleringsmaterial..

SmålandsPosten - 31 maj 14 kl. 09:25

Branden under kontroll ? orsakade stor förstörelse

Räddningstjänsten kunde under natten till lördagen få kontroll på den omfattande branden i Ljungby. DHL:s industrilokaler totalförstördes och även stora delar av intilliggande Möllers chark. Den var vid sextiden på fredagskvällen som branden i DHL:s lokaler på Kånnavägen i Ljungby utbröt.

Dagens PS - 22 maj 19 kl. 15:33

Storm kring Adaktusson och ekonomins mörka moln

BUSINESSBRIEFEN – För dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Adaktusson i blåsväder – har röstat emot abort
Den före detta EU-ledamoten för Kristdemokraterna ska enligt Dagens Nyheters granskning under sin tid i Europaparlamentet ha röstat emot kvinnors rätt till abort – vid 22 tillfällen. Nu får han stark kritik från flera håll.

Dagens PS - 22 maj 19 kl. 15:33

Ekonomiskt oväder och KD:s abortstorm

BUSINESSBRIEFEN – För dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Adaktusson i blåsväder – har röstat emot abort
Den före detta EU-ledamoten för Kristdemokraterna ska enligt Dagens Nyheters granskning under sin tid i Europaparlamentet ha röstat emot kvinnors rätt till abort – vid 22 tillfällen. Nu får han stark kritik från flera håll.

Trelleborgs Allehanda - 01 aug 12 kl. 21:19

Hasse drog folk till Månstorps gavlar

Solen sken och folket kom när Hasse Andersson höll i allsångskväll på Månstorps gavlar.
Klockan är lite i sju på onsdagskvällen. Publiken är samlad på gräset framför scenen på baksidan av Månstorps gavlar.

Kristianstadsbladet - 07 jul 13 kl. 08:11

Man död i trafikolycka i Helsingborg


En man omkom i en singelolycka i Helsingborg på lördagskvällen. - Han körde in i ett betongfundament vid Florettrondellen, säger Mia Sundgren, informatör hos Skånepolisen, till TT.Efter olyckan spärrades platsen av på grund av rasrisk.

YA - 05 sep 13 kl. 06:30

Historisk bro får stabil framtid

Foto: Anette Sjöstrand
Den gamla stenbron vid kyrkan i Lövestad säkras nu för framtiden. Förutom att stenkonstruktionen ses över läggs även nya bärlager ovanpå då mycket tung trafik passerar bron.
Exakt hur gammal bron är har ingen kunnat fastställa.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.