Aftonbladet > Sport

Tuesday, 12 November, 12:43

Aftonbladet - 10 sep 11 kl. 16:04

?Vi borde ha tagit budet på 40 miljoner?Redknapp ville sälja Modric..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Modric

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi bordeha tagit , budetpå 40 miljoner
PrivataAffärer - 12 nov 18 kl. 06:45

Hernhag: Budet som fick mig att tappa hakan

I en värld där stora annonspengar i många år gått från traditionell media till webben borde en digital annonsmäklare som Tradedoubler haft guldläge. Ändå har försäljningen fallit vartenda år efter den lilla uppgången som syntes 2011. Förlusterna har som en följd varit ganska frekventa där de flesta år gett röda siffror.

BT - 23 nov 12 kl. 11:45

Det nya budet går inte Sveriges väg

EU-toppmötet hotas av ett misslyckande sedan ett nytt förslag till långtidsbudget lagts fram. Omfördelningen är inte vad den svenska regeringen har hoppats på.
Marie Granlund (S), vice ordförande i riksdagens EU-nämnd, var topp tunnor rasande på morgonen - nämnden fick inte tillgång till budet förrän i förmiddags.

Skånskan - 31 jan 17 kl. 01:00

Borde gå att enas om sän­kt re­a­vinst­skatt

ERWP.fif(1)Bo­stads­mi­nis­ter Peter Eriksson (MP) har iden­ti­fierat åt­min­sto­ne ett pro­blem på bo­stads­mark­naden. Allt­för få äld­re vill sälja sina stora vil­lor för att flytta till nå­got min­dre.

Sydsvenskan - 18 feb 11 kl. 06:30

Flera ägare sågar budet på Danisco

Amerikanska Duponts bud på livsmedelskoncernen Danisco får svårt att gå igenom. Ledningen i Danisco har accepterat budet, men flera andra ägare tycker att budet är för dåligt.
Dupont har lagt ett bud värt 5,8 miljarder dollar, cirka 38 miljarder svenska kronor på Danisco.

Dagens PS - 14 nov 18 kl. 15:31

Aktiespararna till EQT: Höj budet!

Aktiespararna uppmanar budgivaren EQT att höja budet på specialty pharmabolaget Karo Pharma. Kontantbudet på 36,90 kronor per Karo Pharma-aktie är för lågt och bör höjas, anser Aktiespararna. Aktiespararna noterar också att det florerar rykten om att det finns stora dolda värden i Karo Pharma som budet inte tar hänsyn till, uppgifter som Aktiespararna ställer sig tveksamma till.

PrivataAffärer - 18 dec 18 kl. 10:47

Nasdaq höjer budet på Cinnober

Nasdaq höjer budet på Cinnober till 87 kr kontant per aktie och till 121 kr kontant per teckningsoption. Tidigare låg budet på 75 kr per aktie och 85 kr per teckningsoption. Vidare frånfaller villkoret om regulatoriska, myndighets- eller liknande tillstånd.

Sydsvenskan - 31 mar 11 kl. 06:30

Förlänger budet på Danisco

Duponts bud på danska livsmedelskoncernen Danisco har svårt att gå ­igenom. Daniscos ­aktieägare får?
KÖPENHAMN.

BT - 19 maj 14 kl. 08:27

Astra nobbar budet igen

Astra Zeneca avvisar Pfizers slutbud på 606 kronor per aktie, enligt ett pressmeddelande. Den amerikanska läkemedelsjätten aviserade i går att bolaget inte planerar något fientligt bud på Astra Zeneca. I ett sista försök att få till stånd en affär höjde Pfizer budet med 55 kronorper aktie.

PrivataAffärer - 17 okt 18 kl. 06:50

Agora-budet är lågt men värt att acceptera

Agoras fokus ska efter sammanslagningen ändras från detaljhandelsfastigheter med sällanköpsbutiker till att istället bli kontor, utbildning, service och restauranger. En anledning är att e-handelns framväxt sätter press butiker, så kontor och rätt sorts detaljhandel är en mer lovande inriktning. Visst kan man tycka att det är tveksamt att sälja aktierna till budkursen 30 kr när bokfört eget kapital vid halvårsskiftet var 43 kr och substansvärdet justerat för uppskjutna skatter till 45,80 kr.

PrivataAffärer - 19 jun 19 kl. 06:47

Robur accepterar budet på Oriflame

  ”Swedbank Roburs delar den oberoende budkommitténs sammantagna bedömning att budet är finansiellt skäligt och vi har för avsikt att acceptera budet. Vår bedömning är baserad på vår uppfattning om framtida värdeutveckling, marknadsförhållanden samt betydelsen av familjen af Jochnick för bolaget, vilket också medför att sannolikheten för konkurrerande bud är låg”, heter det. Budet på 227 kronor per aktie kräver 90 procent acceptans för att af Jochnick-familjen ska gå vidare med det.

TA - 14 jun 12 kl. 09:20

Inget nytt läraravtal - budet nobbades

Foto: Jan- Erik Henriksson/Scanpix
Det blir inget nytt läraravtal före sommarlovet. I natt sprack förhandlingarna mellan de båda lärarfacken och Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Lärarfackens styrelser har sagt nej till budet från SKL, erfar TT.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.