Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 22 November, 11:49

Västerbottens Folkblad - 10 sep 11 kl. 15:35

Blogg-tv: Malin StrömbergLördag, 10 september, kl 15.18 En dag på Sävar Cup summeras med film och text. Här finns något för alla.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Strömberg, En, Sävar Cup

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blogg-tv, Malin, Strömberg
Posh24 - 14 mar 16 kl. 11:10

Veckans blogg - Den fantastiska Isabelle Strömberg!

Skönhetstips, selfies och vardagsberättelser - Isabelle Strömberg bjuder på allt!
.

Expressen - 14 jun 16 kl. 12:44

Conny Strömberg på väg tillbaka till Sverige

Conny Strömberg är på väg tillbaka till svensk hockey. 40-åringen – som representerat 20 klubbar under sin karriär – är högaktuell för HockeyAllsvenska nykomlingen Västervik. Det skriver Barometerns reporter Christian Gustafsson i sin blogg..

ÖstersundsPosten - 09 nov 16 kl. 15:00

Det var hon och Kissie i bloggtoppen – nu berättar Isabelle Strömberg om koncentrationssvårigheterna som fick henne att blogga och Östersund som brände henne

När hennes blogg var som störst gick runt 350 000 läsare i veckan in och läste vad hon skrev. Det var hon och Kissie och Blondinbella på toppen. Nu är bloggen inte lika stor och sociala medier har utvecklats.

YLE - 20 nov 16 kl. 06:51

Årets finlandssvenska blogg: Ellen Strömbergs "Blejk fejt och fab" - se bilder från galan!

Den finlandssvenska bloggeliten samlades till Blogg- och nöjesgalan 2016 på lördag kväll. Prisregnet föll också över Svenska Yle då Ted & Kaj fick utmärkelsen årets podd. Huvudpriset gick till Ellen Strömberg, 28, från Jakobstad som skriver bloggen Blejk, fejt och fab.

YLE - 20 nov 16 kl. 06:51

Årets finlandssvenska blogg: Ellen Strömbergs "Blejk fet och fabb"!

Den finlandssvenska bloggeliten samlades till Blogg- och nöjesgalan 2016 på lördag kväll. Prisregnet föll också över Svenska Yle då Ted & Kaj fick utmärkelsen årets podd. Huvudpriset gick till Ellen Strömberg, 28, från Jakobstad som skriver bloggen Blejk, fejt och fabb.

YLE - 20 nov 16 kl. 06:51

Årets finlandssvenska blogg: Ellen Strömbergs "Blejk fet och fabb" - se bilder från galan!

Den finlandssvenska bloggeliten samlades till Blogg- och nöjesgalan 2016 på lördag kväll. Prisregnet föll också över Svenska Yle då Ted & Kaj fick utmärkelsen årets podd. Huvudpriset gick till Ellen Strömberg, 28, från Jakobstad som skriver bloggen Blejk, fejt och fabb.

YLE - 20 nov 16 kl. 06:51

Ellen Strömbergs "Blejk fet och fabb" årets finlandssvenska blogg!

Den finlandssvenska bloggeliten samlades till Blogg- och nöjesgalan 2016 på lördag kväll. Prisregnet föll också över Svenska Yle då Ted & Kaj fick utmärkelsen årets podd. Huvudpriset gick till Ellen Strömberg, 28, från Jakobstad som skriver bloggen Blejk, fejt och fabb.

YLE - 14 jul 16 kl. 14:04

"Jag blev avundsjuk på personer som blev gravida"

Inte förrän Ellen Strömberg fick höra att hon troligtvis inte kan bli gravid insåg hon att hon vill ha barn. Känslorna chockbeskedet gav upphov till var svåra att vidkänna. - Du kan ju googla när du kommer hem.

YLE - 25 jan 17 kl. 16:15

Häger jagar den nationella eliten med Umeå som bas

Med rötterna i Nykarleby och med idrottsgymnasieåren i Vörå som vägkost siktar 20-åriga Julia Häger på att steg för steg närma sig den nationella skideliten, och hon gör det med Umeå som bas. När Yle Sporten ringer upp Häger är hon på svenska sidan, där hon studerar logopedi vid Umeå universitet. Hon är nyligen hemkommen från en odyssé till Äänekoski som gav henne ett FM-brons.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.