UNT > Utrikes

Wednesday, 20 November, 05:44

UNT - 10 sep 11 kl. 15:18

Kidnappade byggjobbare hittades dödaSex afghanska byggjobbare som kidnappades i sydprovinsen Logar i tisdags hittades i dag ihjälskjutna. Kropparna hade dumpats på två platser. Vad som hänt tre andra som fördes bort vid samma tillfälle är inte känt. (TT).
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Logar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kidnappade, byggjobbare, hittades, döda
VBL - 07 maj 13 kl. 09:31

Kidnappade kvinnor hittades efter flera år

Tre kvinnor som varit kidnappade i ungefär tio år har hittats levande i Cleveland i USA. Polisen har gripit tre män i femtioårsåldern som misstänkta för kidnappning. En av dem körde skolbuss..

Västerbottens Folkblad - 05 jan 12 kl. 09:32

Den kidnappade mannen hittades i Robertsfors

I dag hålls häktningsförhandlingar mot den man och kvinna som misstänks för att ha kidnappat en 25-årig student. Mannen hittades i en nedlagd byaskola i Robertsfors kommun. Läs även: Polisen: Han mår bra efter omständigheterna, Kidnappad man hittad utanför Umeå ?

NT - 05 dec 11 kl. 19:39

34 kidnappade syrier hittades dödade

I den syriska staden Homs - hårt bestraffad av regimen för upproret mot president al-Assad - har 34 tidigare bortförda människor hittats döda, enligt aktivister. De döda ska ha kidnappats från upproriska stadsdelar av al-Assad-lojal milis, enligt den Londonbaserade gruppen Syriska människorättsobservatoriet..

Nyhetskanalen - 10 sep 11 kl. 15:23

Kidnappade bygg- jobbare funna döda

Sex afghanska byggjobbare som kidnappades i tisdags hittades döda på lördagen. De sex togs som gisslan i sydprovinsen Logar. Vad som hänt tre andra som fördes bort vid samma tillfälle är inte känt..

SmålandsPosten - 01 nov 13 kl. 06:14

Här vill kommunen porta byggjobbare

Fastighetsägaren har sökt tillfälligt bygglov för bostäder. Det kommer han att få. Men sedan är det stopp.

UT - 23 jun 14 kl. 20:40

Ulricehamns yngsta byggjobbare

När de vuxna inte orkar med får de yngre ta vid. Ulricehamns yngsta byggjobbare heter Elliot Olofsson och är tio år gammal. Normalt sett är det ju kommunens ansvar att sköta om stadens gator.

Nyhetsverket - 23 mar 11 kl. 18:55

Européer kidnappade i Libanon

Sju européer uppges ha blivit kidnappade under en cykeltur i Bekaadalen i Libanon. Enligt en säkerhetskälla fördes cyklisterna i väg av maskerade män i tre bilar. Bortförandet skedde Zahle.

Nyheter 24 - 15 apr 11 kl. 08:07

Kidnappade journalisten mördad i natt


Islamistgruppen dödade Vittorio Arrigoni under natten till fredagen. GAZA. Journalisten och volontären Vittorio Arrigoni, känd för sitt stöd till den palestinska kampen, kidnappades häromdagen med krav på att 30 palestinska fångar ska släppas för att Arrigoni inte ska dödas, vilket Nyheter24 rappporterade om under torsdagen.

Expressen - 12 dec 11 kl. 18:11

Kidnappade kvinnor visades upp på video

De personer som kidnappade två fransmän dagen innan den 36-årige svensken fördes bort har gripits i Mali, skriver franska AFP. Gisslan hittades inte vid gripandet enligt AFP:s källor. Samtidigt visades tre tillfångatagna - en spanjor, en spanjorska och en italienska - visas upp på en video.

Helsingborgs Dagblad - 10 feb 12 kl. 10:45

Kidnappade migranter räddade

Den mexikanska armén har räddat 73 kidnappade centralamerikanska migranter, varav 18 minderåriga, genom en "överrasknings-operation" på torsdagen, uppger försvarsdepartementet. De 73 ska ha hållits i en byggnad i delstaten Tamaulipas, nära gränsen till USA. Fyra personer ska ha gripits vid räden.

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Colombia stänger gränser inför protester

Colombia har stängt en rad gränsövergångar, för att förhindra att människor tar sig in i landet och bringar oro under torsdagen då stora regeringskritiska protester är planerade..

UNT - 1 timme sedan

Corbyn om prinsen: Frågor kräver svar

Den brittiska monarkin "är i behov av lite förbättring"..

UNT - 1 timme sedan

Israeliska robotar mot Syrien

Syrisk militär säger att man har skjutit ner flera robotar i närheten av Damaskus, vilka man uppger hade avfyrats från Israel..

UNT - 2 timmar sedan

Stopp för hagel mot demonstranter

Polisen i Chile säger att man ska sluta använda hagel mot demonstranter då ammunitionen har orsakat ögonskador hos över 200 personer..

UNT - 2 timmar sedan

Gravid dödad av hundar under rådjursjakt

En gravid kvinna dödades av hundar när hon var ute med sin egen hund i en skog i norra Frankrike..

UNT - 2 timmar sedan

Gravid dödad av hundar under jakt

En gravid kvinna dödades av hundar när hon var ute med sin egen hund i en skog i norra Frankrike..

UNT - 3 timmar sedan

Migranter hittade i fryscontainer

25 migranter har hittats i en nedkyld container på en färja på väg från Nederländerna till Storbritannien, samtliga vid liv..

UNT - 10 timmar sedan

De rensar bajsfyllda hål för hand – utan skydd

En sörja av avföring, in på bara huden..

UNT - 4 timmar sedan

Kyrkor attackerade i Nicaragua

FN uppmanar Daniel Ortegas regering i Nicaragua att få stopp på våldet i landet, då regeringstrogna har attackerat flera kyrkor..

UNT - 5 timmar sedan

Tre döda när militären bröt blockad i Bolivia

Tre anhängare till förre presidenten Evo Morales dödades och 30 skadades när militären bröt upp en blockad av ett bränsleverk i bolivianska El Alto, uppger Bolivias ombudsman för mänskliga rättigheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.