BT > Nyheter

Monday, 18 November, 15:18

BT - 10 sep 11 kl. 14:32

Nollningen i Borås värre än valborg
Gymnasieelevernas nollning, som hölls nyligen, utgör en större risk för ungas alkohol-vanor än valborg och skolavslutningen. Flera gymnasieungdomar i Borås kräktes, somnade på marken och en del lämnades även ensamma, skriver fältgruppen i Borås.
Valborgsmässoafton och skolavslutningen är allmänt kända i riket som helger då risken är högre att ungdomar dricker alkohol, det är även bland de vanligaste helgerna för ungdomarna att göra sin alkoholdebut.
I Borås är vi förskonade från omfattande problem med ungdomars alkoholvanor, det förekommer givetvis men under ovanstående helger är det relativt lugnt.
Dock har en annan tillställning uppkommit som i dagsläget får ses som en större riskhelg för ungdomars alkoholvanor.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Rya, Fältgruppen, Aleryd, Johansson, Araujo Porles, Salthammer Wallin, Malamos, Fredar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nollningeni , Borås, värre, än, valborg
Dalarnas tidningar - 15 apr 14 kl. 07:13

Hedemorabor bor mycket större än stockholmarna

I Hedemora bor man större än en genomsnittlig svensk. 47 kvadratmeter per person i jämförelse med medelsvenskens 42 kvadratmeter. Och jämfört med stockholmaren är boytan hela 13 kvadratmeter större..

BT - 08 jun 19 kl. 10:33

Bolaget har Netflix som största kund – expanderar nu i Borås: ”Större studio”

Nordisk Undertext, med verksamhet i Göteborg och Borås, är det företag i språkbranschen som växer snabbast. I de närmaste planerna ligger en expansion i Borås och eventuellt en etablering i Los Angeles..

BT - 21 jun 17 kl. 18:33

Förre ekonomichefen ska utreda bolaget

Borås förre ekonomichef Christer Johansson har värvats in till den grupp som ska utreda vad som gått snett för Borås Energi och Miljö, då kostnaderna för Sobacken-projektet kan öka med en halv miljard..

BT - 15 jun 18 kl. 12:02

Näringsliv: Ulricehamnsbolag köper ännu mer Boråsyta

Hökerum fastigheter äger redan bland annat Spinneriet i Borås. Nu står det klart att två till av Borås större fastigheter. Dessutom meddelar man att man kommer producera ännu mer kontorslokaler på en av fastigheterna..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

?Jag bor mycket större än PG Gyllenhammar"

?Jag har jättestort hus", säger svenske Bo Andersson, som styr över ryska fordonsjätten Gaz Group, till DI..

BT - 06 sep 19 kl. 07:02

BORÅS: Större klädstöld under morgonen – skar upp kapell

En lastbil fick under fredagsmorgonen sitt kapell uppskuret vid Transåssjön, Kråkered. Lastbilen länsades på gods som mestadels var kläder..

Barometern - 23 aug 13 kl. 07:52

Nollningen får en egen musikfestival

På måndag inleds den nya musikfestivalen i?Kalmar - Radio Shore-festivalen. I tre dagar kommer olika band och dj:s spela på Sveaplan, för alla som vill lyssna.

BT - 20 dec 14 kl. 08:40

Borås behöver inget kongresshus

Debattartikeln som lovordade kongresshuset och som var undertecknad av framstående näringslivspersoner i Borås är inte så konstig. Det man kan fundera på är, att de inser att motståndet mot kongresshuset blir större och större, så att de på nytt måste gå ut och lovorda projektet, skriver Wigar Bartholdson. Alla som bor i Borås har Borås bästa för ögonen.

BT - 07 nov 14 kl. 15:22

När IFK Borås var en maktfaktor

I går brann hopptornet i Björbobackens mellanbacke ner. Därmed är backhoppningen i Borås helt död. Men det fanns en tid när Borås var bäst i landet: Kontoret på Sandwalls bryggeri på Sörmarken känns gigantiskt stort.

BT - 07 nov 14 kl. 15:22

När IFK Borås var en maktfaktor

I går brann hopptornet i Björbobackens mellanbacke ner. Därmed är backhoppningen i Borås helt död. Men det fanns en tid när Borås var bäst i landet: Kontoret på Sandwalls bryggeri på Sörmarken känns gigantiskt stort.

Cornucopia - 10 maj 15 kl. 10:15

Endast 18% av svenskarna bor i bostadsrätt

Tvärt emot vad bilden kan vara hos deltagarna i bostadsbubblan bor endast 18% av svenskarna i bostadsrätt. Majoriteten, eller drygt 50% bor i en ägd villa, vilket innebär att en riktad punktering av bostadsbubblan, som främst existerar inom bostadsrätter, kan innebära begränsade skador för samhället. Det finns ett antal riktade åtgärder man kan ta till mot bostadsrätters ekonomi.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Sweden Rock satsar stort 2020

BT - 15 minuter sedan

BORÅS: Stoppades med en kvarts miljon i bilen på R40

I slutet av förra året stoppades en man på riksväg 40 nära Borås med en kvarts miljon i kontanter i bilen. Nu åtalas han misstänkt för grovt penningtvättsbrott, mot sitt nekande..

BT - 15 minuter sedan

JUST NU: Larm om flerbilsolycka i Mark

En trafikolycka med två fordon inblandade ska ha inträffat i Hjorttorp, i Marks kommun..

BT - 10 minuter sedan

Löfven: "I Sverige får man tycka olika"

Kina har kallat det svenska agerandet för "ett allvarligt misstag". Stefan Löfven står dock fast vid den svenska linjen kring den fängslade förläggaren Gui Minhai..

BT - 10 minuter sedan

Vad handlar alla protester om?

Hongkong, Libanon, Bolivia, Iran. Gatorna kokar av regimkritiska protester i flera av världens länder. Men vad handlar de egentligen om?

BT - 45 minuter sedan

Gråtande Åkesson ställs ut i Sölvesborg

"Förbjuden konst" kallar en grupp konstnärer sin utställning i Sölvesborg. Tack vare gräsrotsfinansiering har man köpt annonsplats i kommunen för att visa konstnärernas verk, skriver ..

BT - 1 timme sedan

Samuelsson: "Det är synd och ansvarslöst"

Fler idrottare borde våga säga vad de faktiskt tycker. Det anser Sebastian Samuelsson, som reagerade över att så få aktiva sade något negativt om Qatar under friidrotts-VM..

BT - 1 timme sedan

Efter miljonförlust och kommunens varning – festivalen lägger ner

Efter stora förluster och en varning från miljö- och byggnämnden, meddelar festivalarrangören Sebastian Andersson att man inte längre kommer att arrangera Uport i Ulricehamn..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.