Opinionen.se > Opinion

Tuesday, 12 November, 00:00

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Burgarna bara bråkdelen så höga
På bild kan hamburgare vara mer än dubbelt så höga än i verkligheten. Göteborgs Posten har jämfört utseendet på verklighetens hamburgare med de på bild. I experimentet lät redaktionen sin fotograf försöka få dem så lika originalet som möjligt.Det var så gott som omöjligt att ens komma i närheten av reklambilderna. Mest anmärkningsvärt var höjdskillnaden.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Posten, Konsumentverkets

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Burgarna, bara, bråkdelen, , höga
Helsingborgs Dagblad - 06 jul 15 kl. 10:12

80 anställda bara för att sprida propaganda

Det är skandal! Det är ren och skär skandal. Helsingborgs stad anställer åttio kommunikatörer som ska skönmåla verksamheten.

SmålandsPosten - 13 okt 16 kl. 14:02

Motorkrönika Stefan Nilsson: Visa respekt – inte bara för djuren

Det är över på bråkdelen av en sekund. Du har tagit ett liv. Din bil har fått skador och du står mitt i en trafiksituation som snabbt kan leda till fler olyckor.

YLE - 27 jan 17 kl. 15:12

Har ishockeyn blivit för farlig för sitt eget bästa?

Hjärnskakningar är ett gissel för ishockeyn och stjärnskottet Patrik Laine är en av de senaste att drabbas. De många hjärnskakningarna inom ishockeyn var föremål för diskussion i slaget efter tolv i Radio Vega. Patrik Laine kom förhållandevis lindrigt undan efter att han däckades av Buffalos Jake McCabe i början av januari.

YLE - 08 mar 17 kl. 17:08

Litteratursällskapet lyfter fram vetenskapskvinnor digitalt

“Då Fredrika och hennes mor stego in hos Runebergs, hade »Janne» just kommit
hem från en fiskefärd. Han stod i matsalen, solbränd, barfota, med rufsigt hår och illa medfaren dräkt och en duktig smörgås i handen.” Här har vi det troligen allra första mötet mellan den strax 14-åriga Fredrika, dåvarande Tengström senare Runeberg och den 17-åriga långa gymnasieeleven Janne, senare mer känd som nationalskalden Johan Ludvig Runeberg, en sensommardag i Jakobstad 1821.

Helsingborgs Dagblad - 16 okt 12 kl. 13:34

Visade fingret ? hotas av straff

Schweiziske förbundskaptenen Ottmar Hitzfeld visade fingret åt domaren ? nu riskerar han att bli straffad av det Internationella fotbollsförbundet Fifa. Det var i VM-kvalmatchen mot Norge i fredags (1?

NT - 16 okt 12 kl. 13:27

Visade fingret - hotas av straff

Schweiziske förbundskaptenen Ottmar Hitzfeld visade fingret åt domaren - nu riskerar han att bli straffad av det Internationella fotbollsförbundet Fifa. Det var i VM-kvalmatchen mot Norge i fredags (1-1) som Hitzfeld fångades av tv-kameror när han visade fingret åt domaren David Fernandez. Gesten varade bara bråkdelen av en sekund och domaren såg den aldrig.

Expressen - 07 aug 14 kl. 07:53

Din hjärna dömer – utan din vetskap

LONDON. Det tar bara bråkdelen av en sekund. För hjärnan att bestämma sig för om ett obekant ansikte tillhör en ärlig person eller inte.

GöteborgsPosten - 22 mar 15 kl. 07:00

Qvidings ansökningar om bidrag störtdyker

Efter avslöjanden om uppblåsta siffror i fotbollsklubben Qvidings bidragsansökningar har föreningen nu sökt nya bidrag.Men det är bara bråkdelen av vad man sökt tidigare..

ÖstersundsPosten - 07 maj 15 kl. 12:59

Fascinerade om underjordiska rum och sadomasochism

Det börjar med en rysning. En äldre dam rotar bland lådorna i sitt källarförråd, plockar ner en ask och lyfter försiktigt ut en nyfödd bebis som hon obekymrat gullar med. Det dröjer bara bråkdelen av en sekund innan jag inser att det är en ovanligt naturtrogen docka, men nervändarna har redan hunnit krulla ihop sig..

Cornucopia - 31 jul 15 kl. 16:17

Fredagsmys: Vad ska vi med smarta hem och hemautomatisering till?

Dags för lite tvättäkta icke-ironiskt fredagsmüs på er. Idag avhandlar vi smarta hem eller hemautomatiseringstrenden, där hela vårt hem ska vara uppkopplat och styras från en iPryl, för att lösa icke existerande problem.
Som tekniknörd är det förstås frestande att skaffa sig en massa intelligenta prylar och göra sin bostad till ett smart hem - bostadens svar på iPhone.

YLE - 26 feb 17 kl. 20:05

Enorm besvikelse, men tungt formbesked: ”Nu är Iivo guldfavorit nummer ett”

En fullständigt utpumpad norrman i panik förstörde Finlands guldfest i sprintstafetten. Men Iivo Niskanen gav en stormvarning, liksom Krista Pärmäkoski dagen innan. Båda kan fortfarande ta guld i Lahtis.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.