Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 23 November, 03:11

Västerbottens Folkblad - 10 sep 11 kl. 14:40

Experter bedömer risken för nya rasKITTELFJÄLL Finns det risk för ytterligare bergras i trakterna kring Kittelfjäll? Det ska räddningstjänsten nu ta reda på. KITTELFJÄLL Finns det risk för ytterligare bergras i trakterna kring Kittelfjäll? Det ska räddningstjänsten nu ta reda på.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
KITTELFJÄLL Finns, Kittelfjäll

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experter, bedömer, riskenför nya , ras
Nerikes Allehanda - 07 mar 17 kl. 09:33

Polisen bedömer risken som låg idag – undervisning sker som vanligt

Dagen efter de våldsamma upploppen vid Alléskolan i Hallsberg fortgår undervisningen som vanligt.
– Vi agerar utifrån polisens bedömning, säger Marie Kilk, förbundsdirektör på Sydnärkes utbildningsförbund..

YLE - 02 jan 13 kl. 11:45

Räddningverken bedömer brandrisken med precision

Räddningsverken runt om i Finland håller ständig koll på var risken för bränder är störst.
En del i det arbetet är att dela upp landet i kvadratkilometer stora områden och klassa områden i fyra klasser beroende på hur hög risken för en brand är just där. Störst är risken för att en brand ska bryta ut på platser med tät bebyggelse och där det bor mycket människor.

HBL - 22 aug 13 kl. 15:15

Polisen bedömer studieframgången

En student från ett icke EU-land vid Åbo Akademi har studerat för lite och ska utvisas ? anser polisen. Mäkta orättvist säger professor Elina Pirjatanniemi som tycker att man kräver snabbare studietakt av utländska studenter än de finländska.

DI - 23 apr 15 kl. 14:02

Pimco bedömer en grexit som mindre sannolik

Den amerikanska kapitalförvaltaren Pimco uppges bedöma risken för ett grekiskt utträde ur den europeiska valutaunionen till 30 procent.Pimcos huvudscenario är att Grekland kommer att klara av att hålla sig kvar i valutaunionen även om vissa betalningar kan komma att ställas in..

Dagens PS - 14 feb 17 kl. 09:56

Experter dömer ut Spotify: Hotas gå i konkurs

DagensPS.se skrev nyligen om att svenska musikströmningstjänsten Spotify skjuter upp börsplanerna på obestämd framtid. Något som technyhetssajten Breakit konstaterade kommer att kosta bolaget nära en halv miljard kronor per halvår om man inte lyckas omförhandla lånevillkoren hos riskkapitalbolagen.

Dagensanalys.se - 14 nov 18 kl. 12:57

”Handeln är på tårna och vi bedömer att Black Friday kommer att fortsätta att växa kraftigt”

Årets Black Friday inträffar 23 november och är handelns näst viktigaste försäljningstillfälle under året. Nästan 4 av 10 handlare räknar med en ökad försäljning och bland konsumenterna planerar 47 procent att handla under Black Friday. Totalt beräknas dagen omsätta mellan 6,3 och 6,6 miljarder kronor.

YLE - 20 apr 13 kl. 09:00

Räddningschefen bedömer: Det värsta är över

Räddningschef Ole Wik drar en suck av lättnad när Yle Nyheters Roger Källman ringer upp. Nu har isen gått ur Kyro älv. Utloppet ut i havet drar också nu.

Expressen - 29 jul 13 kl. 08:47

"Man bedömer inte fotboll på stillbilder"

GÖTEBORG. Jakob Johansson gjorde 3-0 till Blåvitt - och IFK såg ut att ha häng på topplagen i allsvenskan. Men assisterande domaren Mehmet-Mohamed Culum vinkade för offside.

DalaDemokraten - 30 jun 14 kl. 11:02

"Vi bedömer personer individuellt"

– Oavsett Arbetsförmedling i landet så bedömer vi personer individuellt som vill gå utbildningar. Det gäller att hitta rätt människor till rätt utbildningar, säger arbetsförmedlare Marie Örjes på Arbetsförmedlingen i Borlänge..

DI - 26 jan 15 kl. 15:10

Guldrallyt snart över bedömer Barclays

Guldet har gått starkt på sistone men Barclays bedömer nu att den senaste tidens rally snart är över och att nedgången fortsätter under året. Det framgår av en analys från banken, rapporterar Mineweb..

Expressen - 03 mar 15 kl. 20:24

Polisen: "Vi bedömer att det var en bomb"

Polisen har gjort flera beslag i utredningen om den explosion i Brandkärr i Nyköping där två män omkom. Enligt polisen skedde explosionen i närheten av lägenhetens fönster. – Vi bedömer att det var en bomb, säger kriminalkommissarie Bengt Jansson, polisiär utredningsledare..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.