Aftonbladet > Nyheter

Friday, 15 November, 10:55

Aftonbladet - 10 sep 11 kl. 13:36

Tv-eliten till attack mot Ulf BrunnbergManskanal sgades p Kristallen: Oerhrt dumt.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tv-elitentill , attackmot , Ulf, Brunnberg
News55 - 04 jul 17 kl. 10:10

Ulf Brunnberg om Gösta Ekman: ”Vi separerade på ett väldigt konstigt sätt”

I filmerna om ”Jönssonligan” var de oskiljbara som Sickan och Vanheden och letade sig in i svenska folkets hjärtan, men när det var dags att ta ett sista farväl av Gösta Ekman valde Ulf Brunnberg att inte komma till begravningen. Det berättar han i podcasten ”Nemo möter en vän” som Aftonbladet var först med att skriva om.  – Vi separerade på ett väldigt konstigt sätt, säger Ulf Brunnberg om varför han uteblev.

Expressen - 04 jul 17 kl. 09:15

Skälet till varför Ulf Brunnberg undvek Gösta Ekmans begravning

Skådespelarna Gösta Ekman och Ulf Brunnberg gjorde succé med Jönssonligan-filmerna.Men när Gösta Ekman gick bort i april i år valde Ulf Brunnberg att inte gå på hans begravning. I podcasten "Nemo möter en vän" berättar Brunnberg om vänskapsrelationen som rann ut i sanden.

Expressen - 05 jan 11 kl. 09:15

Ulf Brunnberg: "Jag blev slagen med en rotting av mor"

Nu berättar Ulf Brunnberg om sin uppväxt Nu öppnar Ulf Brunnberg upp sig om sin tuffa barndom. Modern agade honom under uppväxten och först när mamman låg inför döden bad hon om ursäkt. -Hon märkte att hon var på väg bort, då erkände hon att hon gjort fel, berättar han för Extra..

Expressen - 15 jan 11 kl. 09:37

Ulf Brunnberg om klasskamraten Christer Pettersson

Ulf Brunnberg mötte Christer Pettersson redan i mitten av 1960-talet. I kvällens "Stjärnorna på slottet" berättar skådespelaren om studietiden tillsammans med mannen som tidigare varit misstänkt för Palme-mordet. - Att det gick så illa för honom kom som en chock, säger Ulf Brunnberg till Expressen..

Expressen - 04 jul 17 kl. 07:38

Ulf Brunnberg kallar feminism för bullshit

Skådespelaren Ulf Brunnberg vill inte kalla sig för feminist. I podcasten "Nemo möter en vän" säger skådespelaren att han aldrig under sin livstid varit med om att män respekterar kvinnor mindre än sitt eget kön, och att ojämställdhet inte är ett problem i hans värld.– Jag anser att det är en konstruerad konflikt, säger Ulf Brunnberg i podcasten..

Expressen - 15 jan 11 kl. 20:18

Ulf Brunnberg: Min far drog mig ut från lektionen

När Ulf Brunnberg var 17 år gammal slängde hans far ut honom från hemmet. Senare kallade pappan honom för "ingenting". Men trots de tuffa orden och den hårda behandlingen är Brunnberg säker: - Jag älskade min far.

Expressen - 16 jan 11 kl. 14:30

Ulf Brunnberg: "Hon sa de var horor allihopa"

Ulf Brunnbergs mor accepterade aldrig hans förhållanden. Det berättade skådespelaren i "Stjärnorna på slottet". Nu har han valt att inte ha någon relation.

SvD - 28 feb 11 kl. 08:19

Ulf Brunnberg spelar på Romateatern

Romateatern på Gotland fortsätter verksamheten även i sommar. Årets projekt blir Shakespeares "rettondagsafton" med bland andra Ulf Brunnberg och Michael Segerström i rollerna. Spektra.

Expressen - 15 jul 11 kl. 11:07

Ulf Brunnberg vill ha tv-kanal bara för män

Ulf Brunnberg har fått nog av "all feminism som vräks ut" i medierna. I dagens "Sommar i P1" berättar skådespelaren om sin dröm - en manskanal i tv med boxning och motorsport. - Alltså en kanal enbart för det maskulina könet, säger han i programmet.

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 11 kl. 15:25

Malin Krutmeijer: Ulf Brunnberg

Ulf Brunnberg skulle inte prata om sig själv i sitt sommarprogram, sa han, utan om annat som engagerade honom. Det lät lovande.Till en början kan man också med lite god vilja tro att han medvetet intar en roll som grinig gubbe, för att provocera lite.

Expressen - 21 okt 14 kl. 08:43

Ulf Brunnberg: Därför ville jag avsluta mitt liv

Han blev grundlurad och förlorade miljoner. Därefter tog äktenskapet slut. Nu berättar Ulf Brunnberg, 67, om sin svåra livskris i slutet av 1990-talet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.