Västerbottens Folkblad > Nyheter

Thursday, 12 December, 00:15

Västerbottens Folkblad - 10 sep 11 kl. 14:29

Ingen olycka bakom båt på driftSTORUMAN SOS fick på lördagsmorgonen larm om en misstänkt båtolycka i en sjö utanför Storuman. STORUMAN SOS fick på lördagsmorgonen larm om en misstänkt båtolycka i en sjö utanför Storuman. En båt sågs driva omkring på sjön.  Räddningstjänsten skickades till platsen och ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
STORUMAN SOS, Storuman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen olycka, bakom, båt, drift
Kristianstadsbladet - 06 okt 14 kl. 07:46

Regering som blir dyr i drift

Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT
Stefan Löfven lovade mycket till många när han presenterade sin regering. Vår rödgröna regering kommer att bli dyr i drift, skriver riksdagsledamoten Maria Malmer Stenergard (M).
I fredags presenterade Stefan Löfven sin regeringsförklaring.

SR - 20 apr 16 kl. 06:00

Elva reaktorer av tjernobyltyp kvar i drift

Det är snart 30 år sedan kärnkraftsolyckan i Tjernobyl inträffade. En olycka som främst berodde på felaktiga beslut av de som bestämde över driften av reaktorn, men också för att det var en riskabel konstruktion. Men trots det så finns det fortfarande 11 reaktorer av den här modellen kvar i drift i Ryssland..

Expressen - 11 nov 11 kl. 10:18

Miljontals lösenord kan vara på drift

Miljontals känsliga uppgifter om lösenord och kontokort är på drift efter att den nätbaserade spelaffären Steam har utsatts för ett hack. - Vi har fått kännedom om att inkräktare fått tillgång till Steams databaser, säger Gabe Newell, vd på Valve Software, som ligger bakom Steam enligt Forbes. .

Kristianstadsbladet - 31 maj 13 kl. 12:18

Underhåll bakom Forsmark-avbrott


Utredningen i spåren av torsdagens strömavbrott vid Forsmarks kärnkraftverk tyder så här långt på att underhållsarbete på en generator utlöste avbrottet. Det säger Claes-Inge Andersson, kommunikationschef vid Forsmark.Den reaktor som drabbades av avbrottet, Forsmark 3, är avställd för revision sedan den 19 maj och var med andra ord inte i drift.

Dalarnas tidningar - 20 dec 14 kl. 15:46

Larm om kanot på drift

Räddningstjänsten larmades till platsen och bärgade kanoten. Enligt SOS Alarm finns det ingen misstanke om någon olycka..

DalaDemokraten - 20 dec 14 kl. 15:46

Larm om kanot på drift

Räddningstjänsten larmades till platsen och bärgade kanoten. Enligt SOS Alarm finns det ingen misstanke om någon olycka..

Dagens PS - 11 mar 19 kl. 12:40

Norwegian tar INTE ”olycksmodell” ur drift

I söndags omkom 157 personer, varav fyra svenskar, i en krasch med flygplanstypen. Planet, från Ethiopien Airlines, har även tidigare varit inblandat i en liknande krasch i höstas i Indonesien. Den olyckan kostade 189 människor livet.

YLE - 23 jun 19 kl. 18:23

Bara en allvarlig olycka till sjöss trots bra väder - sjöräddningen hjälpte många med motorproblem

Västra Finlands sjöräddningssektion uppger att huvudtemat denna midsommar har varit bogsering av fritidsbåtar och herrelösa båtar på drift..

Kristianstadsbladet - 20 apr 13 kl. 17:50

Många timmar bakom sjöräddningens nya båt

Foto: Tom Wall
250 timmar har lagts ned på frivillig basis sedan december. Men nu har Sjöräddningen i Yngsjö en båt som renoverats till nyskick. "Det är många kvällar och helger som gått åt", förklarar Mats Bergström, en av de tio sjöräddarna på stationen.

Nyteknik - 06 mar 14 kl. 06:30

Ryssland är närmast drift i Generation 4-utveckling

Den fjärde generationens kärnreaktorer ska bli säkrare, mer bränslesnåla och ge mindre avfall. Det finns många idéer om vilken teknik som ska användas, men alla lämnar de traditionella reaktorerna långt bakom sig..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.