Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 12 November, 18:12

Trelleborgs Allehanda - 10 sep 11 kl. 14:20

Nattvandrare visade upp sig i dagsljusNattvandraren Katrin Johansson frsker rekrytera en ny frmga. Men 18-rige Robin Roos behver inte vertalas. Han har sjlv tagit kontakt med Nattvandrarna i Trelleborg.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nattvandrare, visadeupp sig i , dagsljus
Trelleborgs Allehanda - 23 maj 14 kl. 21:53

Nattvandrare visade upp sig

Foto: Andreas Mårtensson
Det går bra för nattvandrarna i Anderslöv. Sedan de startade upp verksamheten igen för ett och ett halvt år har de nästan inte missat en enda vandring.
– Det har bara varit någon enstaka gång när någon varit sjuk, säger ordförande Per-Inge Persson.

SR - 12 nov 13 kl. 06:00

Janine di Giovanni: "Demoner i dagsljus"

Janine di Giovanni är en krigskorrespondent, född i Usa, numera bosatt i Paris, som under många år rest och arbetat i världens krigshärdar. Vid 40 års ålder blev hon mor och bestämde sig då för att sluta arbeta, något som visade sig bli väl så svårt. "Demoner i dagsljus - memoarer om kärlek och krig" har hon kallat sin bok..

Skånskan - 02 sep 16 kl. 21:39

Satsning på Nattvandrare på Bellevuegården

MALMÖ Oroligheterna på Bellevuegården i södra Malmö har fått Kulturella ungdomsföreningen att satsa på att nattvandra i området fem dagar i veckan.På fredagen ordnade man en värvningsträff för att få flera vuxna att följa med ut och vandra på kvällarna. Det bjöds på arabisk musik, magdans och goda pajer och kakor vid föreningens lokal på Stensjögatan, samtidigt som föreningsmedlemmarna informerade och försökte värva fler nattvandrare.

Västerbottens Folkblad - 03 dec 11 kl. 16:38

Nattvandrare tipsade om bråk

SKELLEFTEÅ Nattvandrare ringde in och tipsade om bråk på Max under fredagsnatten.SKELLEFTEÅ Nattvandrare ringde in och tipsade om bråk på Max under fredagsnatten. När polisen kom dit vid ett-tiden under fredagsnatten hade de bråkiga personerna hunnit lämna hamburgerrestaurangen.

Jönköpingsnytt - 13 dec 11 kl. 13:52

Akut brist på nattvandrare

Det råder akut brist på nattvandrare i Jönköping. Det konstaterar Nina Carlsson, verksamhetschef för Stickans Kamratstöd, som befarar att färre nattvandrare kommer leda till mer bråk och fylla under helgerna. ?

Jönköpingsnytt - 13 dec 11 kl. 13:52

Akut brist på vuxna nattvandrare i Jönköping

Det råder akut brist på nattvandrare i Jönköping. Det konstaterar Nina Carlsson, verksamhetschef för Stickans Kamratstöd, som befarar att färre nattvandrare kommer leda till mer bråk och fylla under helgerna. ?

Sydsvenskan - 28 maj 14 kl. 05:30

Rysk inblandning nu i fullt dagsljus

Vid halvfyratiden på natten mot tisdagen fick en ukrainsk gränspatrull syn på en bilkolonn på ryska sidan av gränsen i närheten av byn Novoprochorovka, i ett glest befolkat jordbrukslandskap, tjugo mil öster om Donetsk. Gränsvakterna var ute och spanade vid åkrarna, eftersom ett antal militära lastbilar dagen innan hade observerats på ryska sidan av gränsen.Enligt ukrainska myndigheter korsade kolonnen gränsen klockan 03.

Skånskan - 27 aug 18 kl. 14:33

Nattvandrare hotades igen

HÖRBY I fredags kväll blev en nattvandrare i Hörby hotad av en person på Storgatan. Denne sade till nattvandraren att han skulle banka skiten ur honom och slå ihjäl honom om han såg honom igen. Det finns ett vittne till händeslen.

Kristianstadsbladet - 19 maj 13 kl. 16:09

Gruvjobbare får lika mycket dagsljus


Skiftarbetare i LKAB:s gruva i Kiruna får inte mindre dagsljus än de som jobbar dagtid ovan jord, visar preliminära forskningsresultat.Däremot syns en tendens till att kontorsarbetare ovan jord får minst dagsljus eftersom de är inomhus under de ljusa timmarna. - Skiftarbetare kan ha större möjligheter att få ljus till och från jobbet, säger Johanna Garefelt, forskare på Stressforskningsinstitutet.

Helsingborgs Dagblad - 19 maj 13 kl. 16:12

Gruvjobbare får lika mycket dagsljus

Skiftarbetare i LKAB:s gruva i Kiruna får inte mindre dagsljus än de som jobbar dagtid ovan jord, visar preliminära forskningsresultat. Däremot syns en tendens till att kontorsarbetare ovan jord får minst dagsljus eftersom de är inomhus under de ljusa timmarna. ?

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Stängt på Ystads tomteverkstad

Kommunerna har haft gyllene år. Det blir snålare med julklapparna framöver. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Många busskurer vandaliserade – glaset har tagit slut

Ovanligt många av Skånetrafikens busskurer har vandaliserats under hösten. Inte minst i Trelleborg, där glasrutor krossats både längs Hedvägen och på vägen ut mot Gislövs läge. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Kommun: JO kräver svar om handlingar som inte lämnats ut

Arbetsmarknadsförvaltningen har dröjt i mer än ett år med att lämna ut allmänna handlingar till Akademikerförbundet SSR. Justitieombudsmannen kräver nu svar av kommunen på varför..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Sommarjobbet blev en ögonöppnare – ”Så jag vill ha det”

Sommarjobbet 2018 blev en avgörande ögonöppnare för Emilia Hagesäter. Då fick hon genom kommunen uppdraget att föreläsa om tobak för sjätteklassare för organisationen A non smoking generations räkning. – Det fick mig verkligen att fastna för frågan, säger hon..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Dags att utse TA:s kulturpriskandidat

En klädskapare som inte är så intresserad av kläder, en modedesigner som inte följer modets nycker, en färgälskare som själv klär sig dämpat. Linda Ralston Ooms från Södra Åby gör kläder som säljs i hela Europa, gjorda för att framhäva bärarens personlighet år efter år. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Besked i dag: Marianne Mörck blir årets julvärd i SVT

Skådespelaren Marianne Mörck får det ärofyllda uppdraget att vara SVT:s julvärd på julafton 2019..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Tre klubbar jagar ny tränare – så ser tränarläget ut inför nästa år

Nästan alla lokala klubbar har löst tränarfrågan till nästa säsong. I TFF, Behar och Klagstorp råder dock stor osäkerhet. TA-sporten har summerat läget i de lokala lagen om hur det ser ut på tränarfronten nästa år..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Tioåring hade luftvapen i skolan – blev polisanmäld

En tioårig elev hade på fredagen med sig en så kallad soft airgun, ett luftvapen, till en skola i Trelleborg. När det upptäcktes valde skolans personal att göra en polisanmälan..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Sanering av Gasverket kan börja i maj – kostar 77 miljoner

Kommunstyrelsen i Trelleborg har beslutat föreslå fullmäktige att avsätta 20,9 miljoner kronor för saneringen av den före detta Gasverkstomten. Saneringen beräknas starta i maj nästa år..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

TFF: Första nyförvärvet klart till damlaget

Trelleborgs FF:s damlag presenterar sitt första nyförvärv till nästa år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.