SvD > Nyheter

Thursday, 21 November, 14:16

SvD - 10 sep 11 kl. 10:50

?Sveriges beredskap för kris är undermålig?Specialist på krishantering: Vi behöver en central myndighet som tar ansvaret..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sveriges beredskapför , krisär , undermålig
SR - 17 jun 14 kl. 03:00

Kvinnors arbetsmiljö undermålig

Arbetssituationen för dem som jobbar inom vård och omsorg är ofta undermålig. Efter en granskning ställer nu Arbetsmiljöverket krav på förbättringar hos 75 procent av 700 kontrollerade företag..

ÖstersundsPosten - 11 aug 14 kl. 16:16

Undermålig väg genom Brunflo

Vägen genom Brunflo är helt undermålig! Vi behöver en riktig gång- och cykelväg genom byn. Vi behöver bättre, fler och säkrare övergångsställen..

News55 - 20 apr 17 kl. 12:56

Debattören: “Ett liv med undermålig mat blir inte mycket till liv”

Redan 2015 lade Socialstyrelsen fram nya riktlinjer för hur undernäring ska förebyggas, men trots att det har gått två år sedan dess och att problemet med Sveriges undernärda äldre ständigt uppmärksammas har föga hänt. Det tycker debattören Anders Åker, chefredaktör för Tidningen Doktorn och doktorn.com, på Aftonbladet Debatt.

DN - 13 aug 17 kl. 21:00

”Moderaternas politik för skolan är undermålig”

M har misslyckats med att skapa förtroende i skolfrågan. Det beror helt enkelt på att partiets skolpolitik är undermålig. Det är högst anmärkningsvärt att Moderaterna varken föreslår fler eller mer långtgående reformer när det finns ett stort behov av att höja kvaliteten på svensk skola, skriver Benjamin Dousa, Moderata Ungdomsförbundet..

Helsingborgs Dagblad - 13 aug 17 kl. 21:49

Muf: Moderaternas skolpolitik är undermålig

Moderaterna vill etablera sig som det nya skolpartiet. Men enligt Moderata ungdomsförbundet (Muf) är politiken undermålig och skapar inte förtroende. Det skriver förbundets ordförande Benjamin Dousa på DN Debatt.

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 17 kl. 16:00

Användning av serviceboende förbjuds – brandsäkerheten är undermålig

Brandsäkerheten är undermålig..

DN - 19 dec 17 kl. 12:30

Stefan Lisinski: Undermålig utredning – polisen undersökte fel trappuppgång

En undermålig polisutredning och felaktigheter i den utsatta kvinnans berättelse bidrog till att alla männen friades från våldtäkt..

DI - 12 jan 18 kl. 19:32

Debatt: Undermålig kritik mot slopad revision

DEBATT. Riksrevisionens rapport om revisionsplikt är undermålig. Slopandet har inneburit besparingar för företagare på miljardtals kronor och många nya aktiebolag har bildats.

ÖstersundsPosten - 28 maj 15 kl. 06:07

"Hanteringen är undermålig" – ärendet överklagas av Årebor

Beslutet att ge ytterligare 1,4 miljoner kronor till Årefjällsloppet bygger på ett undermåligt och bristfälligt underlag. Det finns flera felaktigheter, menar ortsborna. I tjänsteskrivelsen står det att antalet deltagare på Årefjällsloppet 2015 var 1 600 men enligt resultatlistorna var det bara 1 160 stycken som var med.

Sydsvenskan - 04 maj 16 kl. 14:48

Stjärnspäckat i undermålig komedi om mors dag

Jennifer Aniston är den enda i den här menlösa och illa skrivna komedin som får ordentlig skruv på några av sina repliker. Hon spelar en skild inredningsarkitekt som delar vårdnaden av de två sönerna med pappan och har en problemfri relation till honom. Till dess att han gifter sig med en yngre kvinna.

YLE - 04 maj 17 kl. 08:54

Ovetjkin sågas totalt efter undermålig insats – ”Som tur tycker han om att spela VM”

Alexander Ovetjkins fjärde match mot Pittsburgh slutade i moll. Förlust, noll poäng och fyra utvisningsminuter – en olovligt dålig insats, skriver Yles NHL-korrespondent samtidigt som stjärnan själv tar ansvaret för förlusten. – Jag spelade inte på min egen nivå idag.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:52

Skola straffas – snokade i elevens mobiltelefon

Biträdande rektorn sa åt en elev att låsa upp sin telefon och gick sedan igenom innehållet. Agerandet har fått Barn- och elevombudet (BEO) att kräva skolan i Halmstad på 10 000 kronor i skadestånd till eleven för kränkande behandling..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:41

Svenskt Dream Team ska bryta VM-trend

Rekordmånga NHL-spelare finns med och det svenska VM-laget stämplas som något av ett Dream Team. Men faktum är att mängden NHL-spelare och framgångar inte går hand i hand. – Vi får se till att bryta den trenden, säger backstjärnan Victor Hedman..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:39

May sågas för ”hybrid av Nixon och Cersei Lannister”

Ett starkt och stabilt ledarskap har varit Theresa Mays mantra inför nyvalet i juni. Men på onsdagen anklagade hon plötsligt Bryssel för att försöka påverka valresultatet. ”Instabilt”, säger kritikerna, ”magnifikt” säger hennes anhängare..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:15

Hockeyns bästa tid är nu – och VM hetare än på länge

Finalserien mellan HV71 och Brynäs var propaganda för sporten. Samtidigt tillbringas de ljusa nätterna med fördel framför tv:n, där det bjuds högklassig dramatik i Stanley Cup-slutspelet. Och nu börjar VM.

SvD - 04 maj 17 kl. 16:05

Sopor och nöjen – Le Pens vapen i norr

Klyftan är djup mellan stad och landsbygd i ett splittrat franskt presidentval. Där misstron och arbetslösheten härskar försöker Marine Le Pen samla stöd – med hjälp av bättre sophämtning och nöjesliv..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:49

Hetaste NHL-profilerna i ishockey-VM

Här finns World Cup-vinnare som Matt Duchene, framtidsnamn som Jack Eichel och poängsprutor som Nikita Kutjerov. Ishockey-VM innehåller en rad NHL-profiler. Den största av dem alla är dock svensk – Victor Hedman är VM-turneringens största profil i TT:s rankning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:51

Neymar upp i rätten – misstänks för bedrägeri

Den brasilianske fotbollsstjärnan Neymar misstänks för bedrägeri och korruption och ska infinna sig i rätten, meddelar spansk domstol..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:46

Grönborg mörkar premiärlaget

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg väljer att mörka sitt lag till VM-premiären mot Ryssland. Hur många platser han lämnar öppna i VM-truppen återstår att se. – Det får ni se i kväll, sade han efter torsdagens träning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:40

Hur stort tålamod har regeringen med postchefen?

Postnords vd Håkan Ericsson lyckas med konststycket att skjuta förtroendet för bolaget ytterligare i sank. Kunder, anställda och ägarna – skattebetalarna – har fått nog sedan länge. Måttet borde snart vara rågat även på politisk nivå..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.