Opinionen.se > Opinion

Wednesday, 13 November, 00:40

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Våldsamma kravaller i Kairo
På fredagskvällen stormade omkring tusen demonstranter Israels ambassad i Kairo, Egypten, uppger Ekot.Det uppstod sammandrabbningar mellan polis och demonstranter, och minst 400 uppges vara skadade. En person ska ha avlidit av hjärtattack under tumultet.I Egypten har premiärministern kallat regeringen till ett krismöte och Israels ambassadör i Kairo lämnade sin post natten mot lördag.Från USA:s sida har presidenten Barack Obama uttryckt oro över situationen i Egypten.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Kairo, Israels, Ekot, Egypten, USA, Barack Obama, Israel, Camp David

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Våldsamma, kravalleri , Kairo
Sydsvenskan - 15 aug 13 kl. 10:36

JUST NU: Våldsamma kravaller

Minst 525 människor uppges ha dödats i samband med säkerhetsstyrkornas blodiga upplösning av protestlägren i Kairo i går. Nu kommer rapporter om nya våldsamma kravaller från flera städer i Egypten.
.

Expressen - 15 okt 19 kl. 07:04

MORGONENS NYHETER: Våldsamma kravaller i Barcelona • Sju bilar utbrända i Norsborg • Trumps ord till Erdogan: Avbryt invasionen nu

Våldsamma kravaller har pågått i Barcelona efter att nio katalanska separatistledare dömts till långa fängelsestraff.Donald Trump kräver att Turkiets president, Recep Tayyip Erdogan genast avbryter offensiven i Syrien.Uppemot sju bilar har satts i brand på en parkeringsplats i Norsborg under måndagsnatten.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Våldsamma kravaller efter valutaras

Kravaller lamslog på onsdagen Teheran efter valutaras. "Det här sätter utan tvekan enorm press på regimen", säger Iranexperten Trita Parsi till Dagens Industri..

GöteborgsPosten - 18 maj 17 kl. 21:55

Våldsamma kravaller inför grekisk omröstning

Bensinbomber haglar mot kravallpolis utanför parlamentet i Aten, där våldsamma protester mot en omröstning om planerade åtstramningar pågår. Läget är kritiskt för den grekiska regeringen, med krav på nyval från oppositionen..

Kristianstadsbladet - 20 sep 12 kl. 12:32

Kravaller på fängelse i Kalifornien


Ett tiotal fångar skadades när våldsamma kravaller utbröt i ett högsäkerhetsfängelse i Kalifornien i USA.Bråket med cirka 60 fångar, vissa beväpnade med knivliknande föremål, bröt ut på onsdagen på ett delstatsfängelse i Sacramento. Vakterna skottskadade en av fångarna och ytterligare tolv fick stick- och skärsår och huvudskador i striden.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kravaller på fängelse i USA

Ett flertal fångar skadades och fick föras till sjukhus när våldsamma kravaller utbröt i ett högsäkerhetsfängelse i Sacramento i Kalifornien i USA under onsdagen, rapporterar CNN.En fånge ska ha skottskadats och ytterligare tolv fick stick- och skärskador i kravallerna..

SR - 19 jul 14 kl. 18:54

Kravaller vid pro-palestisks demonstration

Våldsamma kravaller utbröt under eftermiddagen i Paris efter att tusentals pro-palestinier samlats för att demonstrera - trots att de förbjudits göra..

SVT - 16 aug 14 kl. 22:44

Undantagstillstånd i Ferguson efter kravaller

Missouris guvernör Jay Nixon utlyser undantagstillstånd och utegångsförbud i Ferguson efter de våldsamma kravaller som varit i förorten till St. Louis i USA, efter att en ung man skjutits till döds av polisen..

UNT - 28 apr 15 kl. 00:58

Nya kravaller i Baltimore

Våldsamma kravaller har återigen utbrutit i staden Baltimore i östra USA efter begravningen av en man som dog i polisförvar..

UNT - 28 apr 15 kl. 14:46

Baltimore i lågor efter kravaller

Efter en natt av våldsamma kravaller vaknade Baltimore i östra USA upp till bränder, nationalgarde på gatorna och undantagstillstånd..

Sydsvenskan - 28 apr 15 kl. 14:47

Baltimore i lågor efter kravaller

Efter en natt av våldsamma kravaller vaknade Baltimore i östra USA upp till bränder, nationalgarde på gatorna och undantagstillstånd. Våldet började efter begravningen av en svart man som dog i polisförvar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.