Opinionen.se > Opinion

Tuesday, 12 November, 14:02

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Källa: Ericsson överväger miljardbud på patent
Ericsson är ett av de bolag som överväger att bjuda på Interdigitals portfölj av patent. Det rapporterar Bloomberg News..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Interdigitals, Bloomberg News

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Källa, Ericsson, överväger, miljardbud, patent
Affärsvärlden - 03 apr 13 kl. 10:00

Flera jättar överväger miljardbud på läkemedelsbolag

Åtminstone tre av världens största läkemedelsbolag överväger att lägga bud på brasilianska Ache Laboratorios Farmaceuticos i en budgivningsprocess som kan komma att värdera bolaget till över fem miljarder dollar..

GöteborgsPosten - 06 apr 17 kl. 19:33

Källa: Trump överväger attackera Syrien

Efter gasattacken mot civila i Syrien har Trump nu sagt till flera medlemmar i den amerikanska kongressen att han överväger en motattack, uppger CNN:s källa..

GöteborgsPosten - 06 apr 17 kl. 19:37

CNN-källa: Trump överväger militär Syrieninsats

USA:s president Donald Trump har informerat medlemmar i kongressen om att han överväger militär insats i Syrien, som svar på kemvapenattacken i tisdags. Det rapporterar nyhetskanalen CNN med hänvisning till en insatt källa..

Sydsvenskan - 06 apr 17 kl. 20:00

CNN-källa: Trump överväger militär Syrieninsats

USA:s president Donald Trump har informerat medlemmar i kongressen om att han överväger militär insats i Syrien, som svar på kemvapenattacken i tisdags. Det rapporterar nyhetskanalen CNN med hänvisning till en insatt källa. Enligt källan ska presidenten.

SmålandsPosten - 06 apr 17 kl. 20:37

CNN-källa: Trump överväger militär Syrieninsats

USA:s president Donald Trump har informerat medlemmar i kongressen om att han överväger militär insats i Syrien, som svar på kemvapenattacken i tisdags. Det rapporterar nyhetskanalen CNN med hänvisning till en insatt källa..

UNT - 06 apr 17 kl. 19:37

CNN-källa: Trump överväger militär Syrieninsats

USA:s president Donald Trump har informerat medlemmar i kongressen om att han överväger militär insats i Syrien, som svar på kemvapenattacken i tisdags..

Affärsvärlden - 20 dec 16 kl. 10:37

Uppgifter: Ericsson överväger neddragningar i Italien

Ericsson uppges överväga att säga upp omkring 1.000 anställda i Italien efter att ha förlorat ett kontrakt om att hantera landets största mobilnät. Det uppger personer med insyn i ärendet, rapporterar Bloomberg News..

HBL - 10 apr 15 kl. 17:58

Nokia överväger sälja karttjänst

Nokia överväger att sälja sin karttjänst Here, skriver ekonominyhetsbyrån Bloomberg baserat på uppgifter från en anonym källa. Nokia överväger att sälja sin karttjänst Here, skriver ekonominyhetsbyrån Bloomberg baserat på uppgifter från en anonym källa. Enligt Bloomberg förväntar sig Nokia att snart få erbjudanden för tjänsten.

Affärsvärlden - 04 okt 17 kl. 11:06

Ericsson överväger samriskbolag med spanskt företag

Ericsson och det baskiska företaget Global Dominion för samtal om att skapa ett samriskbolag inom telekomnätutrustning och tjänster i Spanien, vilket skulle bli marknadsledande i landet..

YLE - 11 apr 17 kl. 11:56

Glad överväger att överklaga – liten risk för nyval i Borgå

Sari Glad, som inte fick ställa upp i kommunalvalet i Borgå, funderar på att överklaga resultatet från kommunalvalet till Helsingfors förvaltningsdomstol. Tröskeln för att domstolen ska utlysa nyval är hög, säger expert vid Justitieministeriet. – Jag har ännu inte bestämt mig, men jag överväger allvarligt att överklaga, säger Sari Glad, som ville ställa upp som obunden för Samlingspartiet i kommunalvalet i Borgå.

Dagens PS - 05 okt 17 kl. 08:03

Assas vd överväger att sluta: ”Märkligt”

Beskedet som nu kablas ut är ”märkligt”, anser analytiker. Det säger Jonas Olavi, allokeringschef Norden på Alfred Berg, till SvD Näringsliv. Låskoncernen Assa Abloy bekräftar att vd Johan Molin överväger att lämna vd-jobbet under nästa år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.