SvD > Utrikes

Wednesday, 13 November, 16:02

SvD - 09 sep 11 kl. 19:06

?Tack för att ni var så modiga?
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tackför att ni var , , modiga
Polisen - 12 jun 17 kl. 11:10

Tack till dig för ditt modiga och goda ingripande

Fyra personer mottog medalj av Malmös polismästare för sitt modiga ingripande vid två händelser i Malmö tidigare i år..

YLE - 05 dec 13 kl. 04:00

Fixa högskolan: Tusen tack för din insats!

Vi på Fixa-redaktionen inleder vår sista dag och tackar för två intensiva, roliga veckor tillsammans med er. Det allra bästa är att studerande och personal vid de finlandssvenska högskolorna både har tagit sig tid att tipsa och diskutera samt haft mod att stå för vad de tycker. I kväll kl 19.

Skånskan - 17 sep 19 kl. 05:30

Kunskap tack vare ESS

För tio år sen fattades ett viktigt beslut för kunskapen och forskningen: då bestämdes att forskningsanläggningen ESS, European Spallation Source, skulle byggas i Lund. Detta borde egentligen ha firats i slutet av maj i år, eftersom det var i maj 2009 som beslutet kom, men ESS hade sannolikt fullt upp med att färdigställa anläggningen för att hinna fira.
Under måndagen ordnade SNS Skåne ett seminarium om bakgrunden till ESS tillkomst i Lund och hur framtiden kan tänkas se ut.

YLE - 30 jul 17 kl. 07:20

Lotta Lepistö tvåa i World Tour-tävling: "Jag ville ta en risk"

Cyklisten Lotta Lepistös fina sommarform fortsätter. I en World Tour-tävling i London blev hon tvåa, knappt efter vinnaren Coryn Rivera. Tävlingen genomfördes i regniga förhållanden och kulminerade i en slutspurt med många åkare inblandade.

Expressen - 08 jul 12 kl. 10:00

Perrelli tänkte leva ensam med barnen

Hon hade bestämt sig för ett liv ensam med barnen. Men nya kärleken Anders Jensen för- ändrade Charlotte Perrellis liv - tack vare sitt modiga flörtande. ?

Expressen - 07 maj 13 kl. 14:57

Polisen: Amanda är den riktiga hjälten

Mer och mer blir nu känt kring vad som hände med Gina DeJesus, Amanda Berry och Michelle Knight under fångenskapen.Amanda Berry hyllas som dramats hjälte.? Tack vare Amandas modiga handlande är alla tre kvinnorna vid liv i dag, sa en talesperson för Cleveland-polisen..

Helsingborgs Dagblad - 22 mar 15 kl. 07:00

Den parodiska makten

Jyoti Singh föddes i en fattig familj i Delhi. När hon berättade om sina läkardrömmar för föräldrarna svarade de att det var omöjligt. Hon gav inte med sig, och fick till slut lov att använda sin hemgift för att betala utbildningen.

Sydsvenskan - 22 mar 15 kl. 07:00

Den parodiska makten

Jyoti Singh föddes i en fattig familj i Delhi. När hon berättade om sina läkardrömmar för föräldrarna svarade de att det var omöjligt. Hon gav inte med sig, och fick till slut lov att använda sin hemgift för att betala utbildningen.

Aftonbladet - 03 sep 15 kl. 06:06

Tack och lov för modiga liberaler

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.