Nyhetskanalen > Nyheter

Friday, 22 November, 00:30

Nyhetskanalen - 09 sep 11 kl. 22:13

Fortsatt stor ekonomisk oroBrserna i Europa och USA fll kraftigt p fredagen - Stockholmsbrsen stngde p 3,4 procent.

Samtidigt mts ledarna frn vrldens ekonomiska stormakter i Frankrike fr att komma verens om hur nedgngen i vrldskonjunkturen skall stoppas..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt stor, ekonomisk, oro
DN - 10 dec 14 kl. 13:23

Fortsatt ekonomisk oro i Grekland

Grekland präglas åter av politisk och ekonomisk oro. Utgången av nästa veckas presidentval är osäker och börsen faller..

SvD - 13 apr 16 kl. 09:52

Ekonomisk oro präglar valet i Sydkorea

När sydkoreanerna går till val i dag är det geopolitisk och ekonomisk oro med hög arbetslöshet, rasande export, stigande hushållsskulder och hotet från grannen i norr som präglar stämningen..

Expressen - 10 okt 19 kl. 18:11

Stor inre oro i både S och MP

Det är inte varje dag en vice statsminister läxar upp statsministern på Twitter.Den öppna konflikten förstärker bilden av två regeringspartier som präglas av stor inre oro..

Kristianstadsbladet - 22 apr 17 kl. 00:01

Ekonomisk oro för rätten till heltid

Det råder stor osäkerhet kring vilka ekonomiska konsekvenser införandet av heltid kan få för omsorgen. KD och M varnar för en ny ekonomisk smäll och vill se en riskanalys snarast..

SR - 29 jul 11 kl. 07:32

Svensk industri går bra trots ekonomisk oro

De större börserna har backat i år och det har varit stor oro på marknaderna i spåren av de ekonomiska kriserna i Europa och USA. Trots det tuffar det på för svensk industri..

Sydsvenskan - 15 okt 11 kl. 06:30

Ekonomisk oro slår mot kommuner

-?Vi befinner oss i turbulenta tider. Det är ju bara tre år sedan vi hade den stora krisen i världse?

Sydsvenskan - 27 aug 11 kl. 06:30

Ekonomisk oro kan bli draghjälp för regeringen

Klockan elva i går förmiddag stod valarbetarna beredda med sina affischer på den hårt trafikerade Dr?
Klockan elva i går förmiddag stod valarbetarna beredda med sina affischer på den hårt trafikerade Dronnings Louises Bro. De väntade på att statsminister Lars Løkke Rasmussen skulle komma ut från statsministerresidenset och meddela att han utlyser val den 15 september.

UNT - 15 jan 13 kl. 18:32

Bostadspriserna steg - trots ekonomisk oro

Bostadsåret 2012 präglades av finansiell oro, stort utbud av bostäder och längre försäljningstider enligt ny statistik från mäklarstatistik.se. Ändå steg priset på både bostadsrätter och villor med flera procent i Uppsala län..

SvD - 02 mar 11 kl. 08:15

Stor ekonomisk förlust för Halmstads

Halmstads BK gick med förlust i fjol på drygt 17 miljoner kronor. Det egna kapitalet är nu bara 3,1 miljoner kronor. "Klubben befinner sig faktiskt i ekonomisk kris", säger ordföranden Göran Johansson....

Expressen - 21 okt 14 kl. 16:46

Mjällby riskerar en stor ekonomisk smäll

12-14 miljoner kronor. Mjällby riskerar en rejäl ekonomisk smäll om man åker ur allsvenskan i höst. – Klart att det skulle vara kännbart och då gäller det att dra ned på kostnaderna i samma omfattning, säger klubbchefen Jörgen Martinsson till BLT/Sydöstran..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.