SVT > Videos

Thursday, 14 November, 18:29

SVT - 09 sep 11 kl. 20:31

Saabkonkurs hotar fler näringarMånga i Trollhättan är beroende av Saab. att företaget nu står på ruinens brant är kännbart för betydligt fler än de anställda..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Trollhättan, Saab

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabkonkurs, hotar, fler, näringar
Sydsvenskan - 30 sep 14 kl. 05:30

Stoppa exploateringar som hotar samers näringar

FN-toppmötet om klimatet som varit nu kom inte med särskilt mycket konkret eller hoppingivande.Ett litet plus var att en ny fond för erkännande av ursprungsfolks landrättigheter inrättades. Sverige deltar aktivt med 100 miljoner kronor.

DN - 29 nov 13 kl. 06:00

Färre barn smittas – fler tonåringar dör

Mödravårdsinsatser har gjort att antalet barn som smittas av hiv under förlossningen har minskat med mer än hälften på sju år. Men samtidigt dör betydligt fler tonåringar i sviterna av aids, visar en Unicef-rapport som presenteras i dag..

Expressen - 03 maj 19 kl. 07:00

Studie: Fler ettåringar sitter åt fel håll i bilen

Sverige är bäst i världen på att transportera barn i bild på ett säkert sätt.Men kanske är den positionen hotad. En ny undersökning gjord av NTF visar att fler ettåringar sitter vända åt fel håll än för sju år sedan..

YLE - 10 jul 14 kl. 06:02

Intresset för språkresor kryper ner i åldrarna - Allt fler 10-åringar vill till USA

Tiderna förändras och så gör även trenden när det gäller språkresor. I dag vill allt fler föräldrar skicka sina 10-14 åringa barn på språkresa, uppger Heidi Rundt, landschef på EF Education i Finland. - De här juniorgrupperna med 10-14 åringar har vuxit alldeles otroligt mycket de senaste åren.

YLE - 06 jul 12 kl. 09:03

Allt fler beväringar avbryter tjänstgöringen

På måndagen rycker drygt 14 000 beväringar in i armén, men flera tvingas avbryta tjänstgöringen av psykiska eller fysiska skäl. I Sandhamn avbryter hela 15 procent tjänstgöringen innan värnplikten slutförts. För cirka 40 procent av dem som hoppar av handlar det om psykiska problem.

Kristianstadsbladet - 12 maj 13 kl. 01:30

Allt fler ettåringar i förskolan


Svenska barn börjar i förskolan allt tidigare. Förra året var nästan hälften av ettåringarna inskrivna, vilket är en ökning med 17 procent sedan 2005, enligt statistik från Skolverket.Andelen barn som går i förskola har ökat bland samtliga åldersgrupper, men ökningen är störst bland ettåringar.

UNT - 05 feb 14 kl. 11:15

500 fler 80-åringar i Tierp

En stor ökning av antalet 80-åringar ställer krav på planeringen av boende för äldre i Tierp..

ÖstersundsPosten - 13 aug 14 kl. 12:09

Fler sexåringar börjar skolan

Många sexåringar kommer att ta sina första steg in i svenska skolan i höst. 1315 nya elever i länet ska börja i den icke obligatoriska förskolan under de kommande veckorna..

SvD - 10 dec 16 kl. 09:40

Fler 30-åringar tjänar mindre än föräldrarna

Knappt hälften av dagens 30-åringar i USA tjänar mer än deras föräldrar gjorde i samma ålder, visar en ny studie..

DalaDemokraten - 03 mar 17 kl. 08:08

Fler 6-åringar har hål i tänderna

Andelen kariesfria 6-åringar minskar i antal. Det visar statistik från Socialstyrelsen som Nyhetsbyrån Siren tagit del av..

Dalarnas tidningar - 03 mar 17 kl. 08:08

Fler 6-åringar har hål i tänderna

Andelen kariesfria 6-åringar minskar i antal. Det visar statistik från Socialstyrelsen som Nyhetsbyrån Siren tagit del av..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.