Newsmill > Opinion

Tuesday, 19 November, 19:55

Newsmill - 09 sep 11 kl. 11:05

Nu sluts leden mot regeringens matematiksatsninghttp://www.newsmill.se/trackback/39289Regeringens har beslutat att lgga miljardbelopp p lrarfortbildning i matematikmetodik. Tanken r god men effekten hotar att helt utebli nr nu motstndet, med Skolverket i spetsen, formeras mot regeringens intentioner..
Läs mer på Newsmill

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu sluts, ledenmot , regeringens, matematiksatsning
YLE - 02 aug 15 kl. 08:00

”I ett regeringsparti måste det finnas rättning i leden”

Sannfinländarna kan vara nöjda med resultatet i regeringsförhandlingarna, säger nyvalda riksdagsledamoten Simon Elo. I en intervju för Svenska Yle ger han sin syn på invandringspolitiken, krisen i Mellanöstern och Sannfinländarnas sits som regeringsparti. Enligt Elo måste samtliga partier tumma på sina krav då man bygger upp ett regeringsprogram.

Cornucopia - 25 jul 17 kl. 11:08

Foton: Kebnekaise - östra leden


När vi ändå i bloggen befinner oss uppe i djupaste Norrbotten och Kiruna så följer de utlovade fotona från östra leden till Kebnekaise nedan.
På östra leden upp mot Kebnekaise. Sträckan över Björlings glaciär syns som fotspår långt där nere.

YA - 11 dec 13 kl. 06:30

Projekt ska göra leden gulare

Foto: Mark Hanlon
Nya stättor, bättre skyltning och kartor – det är några av de många förbättringar som ska genomföras på "gula leden" mellan Haväng och Alunbruket – om allt klaffar för Brösarps byagilles nya Leaderprojekt.
Vart femte år går det internationella vandrareventet Eurorando med många tusen deltagare av stapeln. Och när det är dags nästa gång år 2016 är det i Skåne det hela ska äga rum – med fokus på Skåneleden.

SR - 25 nov 15 kl. 03:55

Så togs regeringens besked om skärpt flyktingpolitik emot

ID-kontroller, tillfälliga uppehållstillstånd, begränsad rätt för anhöriga att komma till Sverige och medicinsk åldersbestämning av asylsökande. Regeringens besked om en skärpning av migrationspolitiken har väckt starka reaktioner både i de egna leden, hos oppositionen och i hela samhället..

Alingsås tidning - 05 jun 18 kl. 05:30

Hesselblad-leden invigd

Under måndagen invigdes den nya vandringsleden Elisabeth Hesselblads-leden mellan Herrljunga station och Fåglavik. Under pampiga former förklarade biskop Åke Bonnier leden för invigd utanför kapellet i Fåglavik.
– Det är en stor glädje och ära att få vara med och inviga den här leden, sa Åke Bonnier i sitt tal innan han klippte det blågula bandet.

YLE - 01 feb 14 kl. 10:32

Humorgruppen KAJs pjäs är slutsåld

Pjäs elo pjas - De e frågan. Svaret lyder: Slutsåld! Det är dags för Österbottens stora favoriter Kevin Holmström, Axel Åhman och Jakob Norrgård att göra show på en proffsscen.

Kristianstadsbladet - 26 maj 12 kl. 15:26

Långa köer på nya leden

Foto: Tommy Svensson
Många ville prova den nya cykelleden Smugglarrundan. Kön ringlade sig lång i väntan på avfärd vid Skansenbron när leden invigdes på fredagen.
En broschyr över leden, lite färdkost, en lott och vatten delades ut vid starten.

Kristianstadsbladet - 31 jan 14 kl. 06:30

IFK-biljetter på väg att bli slutsålda

Foto: Tommy Svensson
Vill du gå och se någon av IFK Kristianstads hemmamatcher i vår, men saknar biljett? Då är det nog läge att vakna till. Samtliga sex hemmamatcher i elitserien är nämligen slutsålda eller håller på att sälja slut.

Cornucopia - 17 okt 17 kl. 13:37

Leden sluter sig - våldtäktsmedia skyddar sina egna - men inte dessa

"Jag blev nedslagen på stan."
"Jaså, är någon åtalad och dömd?"
"Nej.

DI - 06 jul 17 kl. 09:10

S-profilen: Regeringens plan för nya järnvägen är "helt orimlig"

Trycket ökar nu på regeringen att öppna upp för en lånefinansiering av höghastighetsbanan. Även i de egna leden höjs nu höjs nu krav på finansminister Magdalena Andersson att tänka om för att rädda projektet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.