Nyhetskanalen > Nyheter

Sunday, 17 November, 08:00

Nyhetskanalen - 09 sep 11 kl. 20:02

"Första konkreta terrorhotet"TV4Nyheternas utsända Elisabet Frerot rapporterar direkt från New York om det senaste terrorhotet mot staden..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Tv4nyheternas, Elisabet Frerot, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Första konkreta, terrorhotet
YLE - 20 jun 17 kl. 09:12

Polisen om terrorhotet vid Tempelplatsens kyrka: God förmåga att reagera vid behov

Säkerhetsåtgärderna i Finland har skärpts redan före terrorhotet mot Tempelplatsens kyrka i Helsingfors uppdagades. - Myndigheterna gör ständigt lägesbedömningar. I fall det skulle finnas konkreta handlingar som utgör en risk för medborgarna så skulle polisen utan vidare informera om dem, säger polisinspektör Timo Kilpeläinen vid Inrikesministeriet.

Helsingborgs Dagblad - 22 nov 15 kl. 18:54

Terrorhotet är inte över. Att tro det är naivt.

Den 22-årige irakiske man som greps på ett asylboende i Boden i torsdags misstänkt för att ha förberett ett terrordåd i Sverige släpptes fri på söndagen. Det finns inte längre några misstankar mot honom.Vice chefsåklagare Hans Ihrman tror inte att det handlar om någon namnförväxling – rätt man greps men han var inte terrorist.

Sydsvenskan - 22 nov 15 kl. 18:54

Terrorhotet är inte över. Att tro det är naivt.

Den 22-årige irakiske man som greps på ett asylboende i Boden i torsdags misstänkt för att ha förberett ett terrordåd i Sverige släpptes fri på söndagen. Det finns inte längre några misstankar mot honom.Vice chefsåklagare Hans Ihrman tror inte att det handlar om någon namnförväxling – rätt man greps men han var inte terrorist.

BT - 08 jan 15 kl. 12:13

Terrorhotet mot Sverige oförändrat

Det finns just nu ingen konkret information om planer på blodiga attentat som det i Paris mot svenska mål, enligt Säkerhetspolisen. Men sannolikt finns personer i Sverige som är kapabla att utföra liknande dåd. - Ja, varför skulle det inte kunna hända här?

YLE - 20 jun 17 kl. 13:05

Inrikesminister Risikko om terrorhotet: Finland redo

Finland är välförberett på terrorhot försäkrar Inrikesminister Paula Risikko (Saml). Hon understryker samtidigt att hotbilden nu har förändrats och att det därför är viktigt att vara alert. Skyddspolisen höjde sin terrorhotnivå för en vecka sedan och i söndags genomförde polisen en större operation kring Tempelplatsens kyrka i Helsingfors på grund av ett misstänkt terrorhot.

Barometern - 26 jul 14 kl. 10:04

?Terrorhotet känns hemskt?

Terrorhotet mot Norge känns både hemskt och lite overkligt. Det säger Malin Ekelund som är bördig från Bergkvara men boende i norska Henningsvaer. Det var på torsdagen som Norges säkerhetsavdelning gick ut med uppgifter om att det finns ett konkret terrorhot mot landet.

BT - 05 nov 14 kl. 11:36

Terrorhotet mot Norge "har skärpts"

Terrorhotet mot Norge har ökat under hösten. Det är slutsatsen i en ny analys av säkerhetstjänsten PST. "Inom de närmaste 12 månaderna är det sannolikt att det kan hotas med, och försöker utföras, terrorangrepp i Norge", skriver PST på sin hemsida.

YLE - 16 jun 17 kl. 18:03

Rapport: Jihadismen det största terrorhotet mot Europa, allt fler aktiva kvinnor och barn

Den europeiska polissamarbetsorganisationen Europol har gett ut sin årliga rapport om terrorismläget inom EU. Enligt rapporten dödades 142 personer i terrorattacker inom EU-området ifjol. Sammanlagt 379 personer skadades i attackerna.

Dagens PS - 28 dec 18 kl. 12:13

Ledarkollen: Terrorhotet mot Sverige

Dagens ledarkoll handlar om skatterna, bostadsmarknaden och om terrorhotet mot Sverige. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt. De svenska skatterna DI skriver om de svenska skatterna: ”Om några dagar förändras inkomstskatterna.

SR - 17 maj 18 kl. 03:21

Ensamagerande är det största terrorhotet

Det främsta terrorhotet i Sverige är fortfarande från personer som sympatiserar med till exempel terrorgruppen IS och begår attentat på egen hand. Den slutsatsen drar man på Nationellt centrum för terrorhotbedömning, som varje dag bedömer terrorhotet mot Sverige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.