SvD > Ekonomi

Thursday, 14 November, 09:25

SvD - 09 sep 11 kl. 14:54

HP:s nye chef en pressad polyglottInternationalist, revolutionr..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HP:s, nye, chefen , pressad, polyglott
Västerbottens Folkblad - 10 jun 15 kl. 08:17

Här är Byggmarks nye chef

Italienaren Heinzpeter Platter. Där har ni Jens Byggmark och alpina herrlandslagets nye chef. Tomas Karlsson slutade sin tjänst som herrchef i alpina landslaget i våras, detta efter bara en säsong på posten.

NSD - 01 nov 11 kl. 16:02

Han är BD pops nye chef

Han kallar sig fritidsmusiker och lyssnar gärna på soul och Fläskkvartetten. Efter nyår tillträder Pär Soini posten som BD pops nye chef. - Det känns jättebra, spännande och otroligt utmanade, säger han..

Expressen - 08 feb 13 kl. 00:06

Obamas val till CIA-chef pressad

NEW YORK. USA:s bombräder är ett sätt att slippa åtala terrorister. Det var kritiken som John Brennan ?

SvD - 08 okt 15 kl. 19:43

VW-chef pressad: ”Har våldfört sig på USA:s folk”

Michael Horn, Volkswagens USA-chef, pressades hårt av den amerikanska kongressen under torsdagskvällen. Horn höll under utfrågningen fast vid att han inte kände till utsläppsfusket förrän i början av september..

Skånskan - 26 jan 14 kl. 15:30

Högevalls nye chef har stor framtidstro


Högevallsbadets första år efter den stora ombyggnaden och förnyelsen har varit kantat av bekymmer. Men nye chefen Thomas Lindhard, som tillträdde i måndags, ser med tillförsikt på framtiden..

SN - 30 jan 14 kl. 20:54

Khaled är Bissarnas nye chef

Han lämnar Djurgården och nobbar det nordamerikanska proffslivet – för att bli klubbchef i Nyköpings BIS. — Nyköping är på väg att ta nästa steg, säger Bissarnas nye klubbchef Khaled El-Ahmad..

Dalarnas tidningar - 26 aug 14 kl. 13:00

Han är DT:s nye chef

- DT är Dalarnas självklara nutidsförmedlare. Uppdraget förpliktigar, och jag ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla DT, säger den nye chefredaktören..

Expressen - 15 okt 15 kl. 13:57

Så mycket tjänar Finansinspektionens nye chef

Finansinspektionens nye generaldirektör Erik Thedéen får 131 000 kronor i månaden. Det är ”i nivå” med företrädaren Martin Andersson, men långt ifrån de 200 000 kronorna i månaden som han tjänade som vd på pensionsbjässen KPA. Det nya arvodet tar inte ens in 52-åringen på topp-tio-listan bland landets mest välbetalda myndighetschefer..

Corren - 28 sep 16 kl. 18:07

"Stans" nye chef inte rädd för utmaningar

Att klippa banden och komma till en helt ny plats är inget som skrämmer Vadstenas nye kommundirektör, Tommy Nilsson..

Kristianstadsbladet - 22 sep 18 kl. 06:00

IFK:s nye chef: ”Vi måste veta varför vi springer fort”

En ikon i IFK Kristianstad ”Has left the buildning” – nu har nya krafter tagit över efter Nikolas Larssons framgångsrika era i IFK. Men nye kommersielle chefen Adam Tell känner ingen panik eller stress inför sitt nya uppdrag. – Vi vill ha 5 000 på matcherna igen, men för att nå dit krävs det tid och reflektion.

Expressen - 17 okt 18 kl. 11:15

Danske Banks nye chef tvingas vända i dörren

Efter penningtvättsskandalen på Danske Banks filial i Estland tvingades högste chefen att avgå.Nu måste den nominerade nye chefen också bort - innan hans ens har tillträtt.Danske Bank drar tillbaka nomineringen av Jakob Aarup-Andersen som vd..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i TurkcellOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.