NT > Nyheter

Thursday, 21 November, 06:20

NT - 09 sep 11 kl. 12:39

Fransmännen bröt - Hirvonen lederNär rally-VM-seriens två bästa förare, fransmännen Sebastien Loeb och Sebastien Ogier, tvingades bryta under den första dagen av Australiens VM-deltävling, tog VM-trean Mikko Hirvonen chansen att gå till ledning..
Läs mer på NT
Läs mer om:
VM, Sebastien Loeb, Sebastien Ogier, Australiens VM, Mikko Hirvonen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fransmännenbröt , Hirvonen, leder
SvD - 04 mar 17 kl. 08:21

Vad har fransmännen gjort för att förtjäna detta?

Den ena kandidaten är värre än den andra. Efter år av dålig ekonomi och blodig terror hade fransmännen hoppats på lugna, ansvarstagande klippor till politiker, som skulle tävla om presidentjobbet. Så blev det inte, konstaterar SvD:s Teresa Küchler.

YLE - 31 aug 17 kl. 05:37

Inför kvällens EM-premiär: Fransmännen är inte vana vid Finlands ibland rätt så våghalsiga skytte

När Finland och Frankrike på torsdag möter varandra i Helsingforsarenan har Finland en sjätte spelare med i leken. Publiken på de fullsatta läktarna är minst lika taggade som "Vargflocken" på parketten. Publikstödet kan vara den avgörande faktorn som lyfter Finlands spel efter den svaga förberedelseperioden med sju förluster på åtta matcher.

Expressen - 27 jul 12 kl. 11:46

Nu ska fransmännen bli trevligare

Fransmän och i synnerhet Parisbor har ett rykte över sig av att vara rätt oförskämda. När du hoppar på tunnelbanan eller letar efter en sittplats på bussen kan du lätt mötas av ett otrevligt bemötande - men nu ska det bli ändring på det. Fransmännen har nämligen erkänt att de oförskämda, och de ska bättra sig, rapporterar Sky News..

Nyhetskanalen - 17 jun 12 kl. 11:13

Fransmännen till valurnorna igen

Under söndagen går fransmännen till valurnorna igen. Andra omgången i valet till nationalförsamlingen, parlamentets underhus, hålls.Främlingsfientliga Nationella fronten kan komma in i nationalförsamlingen.

Resume - 30 jul 13 kl. 09:31

Sir Martin Sorell: En seger för fransmännen


Byrånätverket WPP:s fyra år som världens största verkar nu vara till ända. Och enligt vd sir Martin Sorell är Publicis/Omnicom-sammanslagningen en seger för fransmännen. .

SVT - 08 okt 13 kl. 14:17

Le Monde: Fransmännen är nollor

"Les français sont nul", fransmännen är nollor. Så inleder franska tidningen Le Monde om resultatet från PIAAC-undersökningen..

DI - 16 okt 13 kl. 18:54

Britterna åt grodor för fransmännen

Det var möjligen britterna som åt grodlår först, inte fransmännen. Det beskedet kommer från arkeologer..

YLE - 14 nov 14 kl. 10:57

Vi har mer levercirros än fransmännen

Ännu för trettio år sedan var levercirros, som förorsakas av för mycket alkohol, relativt sällsynt. Nu förekommer 24 fall per 100 000 invånare, siffran är högst i Västeuropa, säger professor Onni Niemelä. Finländare dör oftare i sjukdomen än vad fransmännen gör.

Sydsvenskan - 08 feb 15 kl. 08:04

Fransmännen missnöjda med Hollande

Frankrikes president François Hollande står inte högt i kurs hos fransmännen. Efter en tillfällig men markant popularitetsökning efter attentaten mot landet visar en ny undersökning att 67 procent tycker att han är en dålig ledare, enligt tidningen Le Parisien. En tröst för Hollande är dock att siffrorna var ännu sämre vid samma typ av mätning förra året, i juli, då 77 procent gav honom underbetyg.

Helsingborgs Dagblad - 08 feb 15 kl. 08:04

Fransmännen missnöjda med Hollande

Frankrikes president François Hollande står inte högt i kurs hos fransmännen. Efter en tillfällig men markant popularitetsökning efter attentaten mot landet visar en ny undersökning att 67 procent tycker att han är en dålig ledare, enligt tidningen Le Parisien. En tröst för Hollande är dock att siffrorna var ännu sämre vid samma typ av mätning förra året, i juli, då 77 procent gav honom underbetyg.

SvD - 08 feb 15 kl. 08:03

Fransmännen missnöjda med Hollande

Frankrikes president François Hollande står inte högt i kurs hos fransmännen. Efter en tillfällig men markant popularitetsökning efter attentaten mot landet visar en ny undersökning att 67 procent tycker att han är en dålig ledare, enligt tidningen Le Parisien. En tröst för Hollande är dock att siffrorna var ännu sämre vid samma typ av mätning förra året, i juli, då 77 procent gav honom underbetyg..

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Stjernkvist: "Blir både ledsen och upprörd"

"Det skulle behövas en återgång till före 2008 för att komma åt utnyttjandet av arbetskraftsinvandrare", säger Lars Stjernkvist..

NT - 15 minuter sedan

Jarl: "Bra att samhället reagerar"

"Många tror nog att exploateringen finns någon annanstans..

NT - 30 minuter sedan

I NATT: Det hände medan du sov

Amnesty varnar för Google och Facebook, hundratals deltog i sökinsats på försvunnen 17-åring och katastrofvarningar utfärdade i Australien..

NT - 1 timme sedan

Byggnaden måste miljonrenoveras akut

Salong Ramunder har saknat en underhållsplan och inte fått något strukturerat underhåll sedan 2001..

NT - 7 timmar sedan

Istvan på nålar för Vita Hästen

"Det var kul att vi fick sätta stopp för dem på hemmaplan", sa Istvan Bartalis efter 4-3 mot Modo..

NT - 7 timmar sedan

150 musiker i jazzfestivalen för ungdomar

Morgondagens jazzmusiker får chansen att briljera när Crescendo och De Geergymnasiet arrangerar gemensam ungdomsjazzfestival..

NT - 7 timmar sedan

Konstens årsringar växer på Klingsborgsskolan

Klingsborgsskolan får nya konstnärliga årsringar..

NT - 7 timmar sedan

Han är kvalitetsspelaren Hästen har sökt

Det finns hockeymatcher och så finns det andra hockeymatcher..

NT - 8 timmar sedan

Ord mot ord efter bråk på krogen

En lättare sammanstötning slutade med en knuten näve i ansiktet..

NT - 9 timmar sedan

Nyanlända fick lära sig om allemansrätten

En allemansrättsdag för nyanlända, med fokus på att naturen står öppen för alla, anordnades nyligen i Lunddalen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.