Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 21 November, 07:36

Aftonbladet - 09 sep 11 kl. 10:50

?Mina vänner i New York pratar mest om ekonomi?Åsa Petersen: Mest betydelsefulla händelsen senaste tio åren varken 11 september eller Irakkriget.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
New York, Petersen, Irakkriget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mina vänneri , New, York, pratar, mestom , ekonomi
Skånskan - 08 sep 16 kl. 17:26

Laddar inför filmisk julturné i New York

En av de mest populära julsångerna numera är The Pogues Fairytale of New York. Magnus Carlsson och Jessica Andersson hade med den på sin julturné för några år sedan – och nu befinner de sig i New York för att spela in den och planera inför årets Christmas night. Där kommer den att dyka upp och de kommer också att väva in låtar från filmens värld.

Kristianstadsbladet - 03 nov 12 kl. 17:28

New York maraton ställs in

Foto: Scanpix/Kristianstadsbladet
New York City Marathon ställds in på grund av orkanen Sandys framfart. En av alla 47 000 löpare som skulle ha sprungit loppet är Kristianstadsbladets reporter Matti Stenrosen.
?

Nyheter 24 - 21 feb 11 kl. 17:17

New York-poliser i sexskandal i skolor


Hormonerna sputar bland New York-polisernas skolsäkerhetsansvariga. NEW YORK. Polismyndighetens enhet för skolsäkerhet är en sexuellt laddad miljö där kvinnliga poliser regelbundet ägnar sig åt ångande aktiviteter med sina chefer i patrullbilarna - och sen skryter om sina sexuella äventyr inför kollegorna.

Sydsvenskan - 27 aug 11 kl. 22:18

New York-bor vägrar ge sig av

Foto: Axel Öberg
Orkanen Irene närmar sig men Jack Azami lämnar inte sin deli. - Jag tänker sova här i natt. Jag tar risken.

Dagens PS - 19 dec 17 kl. 11:00

Hon får egen supershow i New York

Anna-Karins business är konst och musik. ”Våga göra något annorlunda”, tipsar hon.
I Veckans Entreprenör lyfter vi entreprenörer, innovatörer och företagsledare som som ritar om kartan över svenskt näringsliv.

Skånskan - 16 jul 19 kl. 15:30

Valde bylivet framför det hektiska New York

RÖSTÅNGA Efter 35 år i Brooklyn fick kocken Shmuel Goldberg nog av det bullriga och folktäta New York.
Nu har han och familjen slagit sig ned i Röstånga där han precis öppnat ett nytt matställe.Det är bara några veckor sedan Röstånga fick ett nytt matställe med en fläkt från den stora världen.

BT - 30 okt 12 kl. 15:30

Före detta Kinnabor i New York: "När kranen rasade hörde vi dånet"

Görel och Ronny Andersson - med rötterna i Kinna - har tillbringat natten på tältsängar i en baskethall i Harlem. Paret, som numera är bosatt i Falkenberg, befinner sig på semester i USA och efter att ha besökt släkt och vänner skulle vistelsen avslutas med en vecka i New York.
?

BT - 30 okt 12 kl. 19:28

"New York är en spökstad"

Total förödelse mötte New York-borna på södra Manhattan när de vaknade upp efter Sandys framfart. ? New York är en spökstad, säger svenska Alicia Mariano, 21.

BT - 30 okt 12 kl. 15:30

Ex-Kinnabor fast i New York

Görel och Ronny Andersson - med rötterna i Kinna - har tillbringat natten på tältsängar i en baskethall i Harlem. Paret, som numera är bosatt i Falkenberg, befinner sig på semester i USA och efter att ha besökt släkt och vänner skulle vistelsen avslutas med en vecka i New York.
?

Nyan - 19 jul 18 kl. 11:35

Från New York till Eckerö

Sari Nordman är årets gäststipendiat på Eckerö post- och tullhus. Hon är bosatt i New York sedan 20 år tillbaka, där hon lär ut och uppträder med kontemporär dans. Månaden i Eckerö ser hon som en möjlighet att hämta inspiration och komma ifrån storstadens larm.

BT - 24 okt 14 kl. 08:26

Smittspårning i New York utmaning

En amerikansk läkare, som nyligen kommit hem från Guinea, vårdas för ebola på ett sjukhus i New York. Smittspårningen är en utmaning i jättestaden.- Det finns ingen anledning för New York-bor att vara oroliga.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.