Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 20 November, 20:11

Västerbottens Folkblad - 09 sep 11 kl. 10:58

Weeping Willows till UmeåWeeping Willows planerar för ny skiva och kommer till Scharinska i november. VAKNAT. Weeping Willows har varit vilande en tid. Men nu är de ute på Sverigeturné igen. FOTO: PRESSBILD Weeping Willows planerar för ny skiva och kommer till Scharinska ?
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Willows, Umeå, Scharinska, Vaknat, Sverigeturné, FOTO, PRESSBILD Weeping Willows

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Weeping, Willowstill , Umeå
Uppsalanyheter.se - 21 aug 16 kl. 02:08

Recension: Feststämning med Weeping Willows i Parksnäckans finalhelg

Recension: Parksnäckan har under säsongen 2016 haft en imponerande lista av artister. Lagom till finalhelgen har verklig feststämning infunnit sig vid den charmiga utomhusscenen. Konserten med Weeping Willows var i det närmaste slutsåld och Kent Wennman får innan start uppmana publiken att flytta närmre varandra så fler kan sitta i bänkraderna.

Västerbottens Folkblad - 28 nov 16 kl. 09:52

Weeping Willows till Norrlandsoperan

Umeåspelningen med Weeping Willows blev inställd när Guitars-restaurangen gick i konkurs. Nu kommer bandet till Umeå i alla fall – i april blir det en spelning på Norrlandsoperan med symfoniorkestern. Weeping Willows spelar med Norrlandsoperans Symfoniorkester i en konsert där de gemensamt bland annat framför hela debutalbumet Broken Promise Land från 1997.

Uppsalanyheter.se - 22 dec 17 kl. 01:33

Recension: Weeping Willows - en julshow som vågar vara lite mer

Recension: Uppsalas behov av sångaren Magnus Carlson och hans grupp Weeping Willows verkar vara närmast omättligt. Magnus har – som soloartist och med Weeping Willows – varit här sex gånger bara under 2017.Uppsalas behov av sångaren Magnus Carlson och hans grupp Weeping Willows verkar vara närmast omättligt.

Barometern - 09 maj 14 kl. 09:52

Weeping Willows bättre än på länge

Weeping Willows är ett fantastiskt band. Åtminstone 1997. Då var Weeping Willows ett fantastiskt band.

SmålandsPosten - 12 maj 14 kl. 08:16

Stående ovationer för Weeping Willows

En del av Weeping Willows spelningar under denna turné har genomförts tillsammans med en stråkensemble. Någon sådan hade de inte med sig under söndagen på Växjö Konserthus som mellan varven istället visade upp ett rätt rockigt band. Vad: Weeping Willows
Var: Växjö Konserthus
När: Söndag 18.

BT - 17 aug 14 kl. 10:40

Weeping Willows lockade storpublik till Hyssna

– Det känns häftigt att vara här, men lite otippat kanske, säger Weeping Willows sångare Magnus Carlson. Fyrahundra personer samlades på gårdsplanen vid Kvarnen i Hyssna för att lyssna på Weeping Willows på lördagskvällen. Mitt i idyllen med grön natur och röda byggnader står stora partytält uppställda.

Kristianstadsbladet - 16 sep 11 kl. 06:30

Carlson har börjat om med Weeping Willows

Weeping Willows, som mot slutet av 1990-talet fick ett stort genombrott med sin storslagna och 60-ta?
KONSERT. Weeping Willows, som mot slutet av 1990-talet fick ett stort genombrott med sin storslagna och 60-talsskimrande soulpop, har haft verksamheten mer eller mindre vilande sedan 2007 års ?

SmålandsPosten - 10 dec 14 kl. 07:08

Weeping Willows: Christmas time has come

Att inte Magnus Carlson och Weeping Willows gjort en julskiva förut är rent av märkligt. För deras melakoliska stil passar som handsken, särskilt när man letar upp lite mer obskyra eller i alla fall mindre slitna jul­låtar, främst från 1950- och 60-talets guldålder.
Steget från våra egna låtar var inte stort alls.

BT - 20 dec 14 kl. 16:31

Weeping Willows julshow fick stående ovationer

Weeping Willows släppte första skivan för 17 år sen. Sju år efter den senaste kom julskivan i november. Lika länge har vi väntat på bandets återkomst i stan, nu i sällskap med Sjöströmska kvartetten och två suveräna jazzsolister, saxofonisten Per ”Ruskträsk” Johansson och trumpetaren Göran Kajfes.

Jmini.se - 04 feb 16 kl. 09:54

Weeping Willows klar för Parken

Weeping Willows uppträder på Teaterladan på Huskvarna Folkets Park den 9 september. Weeping Willows släpper nytt album i mars "Tomorrow became today". Live bjuder Weeping Willows på både nya och gamla hits och en stämning som bara en sensommarkv.....

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.