Sydsvenskan > Nyheter

Thursday, 14 November, 17:03

Sydsvenskan - 09 sep 11 kl. 09:43

"Resenärerna känner sig trygga"På söndag är det tio år sedan attacken mot World Trade Center och säkerheten på flygplatser runt om i världen har höjts väsentligt sedan dess. I USA skärps nu säkerheten generellt i landet efter ett trovärdigt men obekräftat terrorhot. Enligt nyhetsbyrpån AFP:s källor handlar hotet om bilbomber i Washington eller New York.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmo Airport, Kastrup, Søren Hedegaard Nielsen, World Trade Center, USA, AFP, New York, Malmö Airport, Anders Lennerman, Swedavia, Arlanda, Anders, Kastrups

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Resenärerna, kännersig , trygga
Skånskan - 15 mar 17 kl. 22:31

Irriterade resenärer tvingades ta bussen

ESLÖV/MARIEHOLM Att Skånetrafiken ställt in tågtrafiken på Marieholmsbanan på grund av blåsten väckte irritation bland resenärerna.
– Så mycket blåser det ju inte, menar Marieholmsbon Jens Meilstrup. ERWP.

Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 09:00

10 000 fler resenärer

Arkivfoto: Annica Jönsson
Nära 10 000 fler passagerare har hittills åkt till och från Everöd jämfört med samma period i fjol. På flygplatsen jublar man åt de goda siffrorna.
Fler flygrörelser och fler passagerare har åkt från och anlänt till Kristianstad-Österlen flygplats.

Nerikes Allehanda - 17 nov 17 kl. 05:00

Lena känner sig lurad: Fel pris gav dyrare bussresor - "verkligen fräckt"

I mer än ett år har resenärerna fått betala för högt pris när de tagit bussen från Götlunda till Örebro. – Jag tycker det här är verkligen fräckt, säger Lena Wiborg som kontaktade Länstrafikens kundtjänst och fick veta att problemet funnits länge – ändå har man inte informerat resenärerna..

EU-Parlamentet - 12 feb 14 kl. 18:00

Artikel - Hans-Peter Mayer om paketresor: Resenärer måste känna till sina rättigheter

Allmän information : Internet har inneburit stora förändringar för hur vi lägger upp våra resor – fler människor väljer att kombinera sina researrangemang genom att boka via individuella resetjänster, snarare än att välja färdiga paket. På tisdagen godkände Konsumentutskottet uppdaterade regler för paketresor, vars syfte är att se till att resenärerna vet vem som ansvarar för tjänsten och att de känner till sina rättigheter. Den tyske föredraganden Hans-Peter Mayer från EPP-gruppen gav sin syn.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Se flygresenärerna bryta ihop av skratt

På en video från en säkerhetsgenomgång på ett flygplan hörs det att resenärerna inte kan hålla sig för skratt.LÄS MER: 12 saker du bara känner igen om du är från ÖstergötlandAnledningen? Den som berättar om säkerhetsrutinerna har extremt bred östgötska.

BT - 28 feb 14 kl. 09:07

Nu har chaufförerna tröttat på tjuvåkning på bussen

– Vi har kapitulerat, det går inte att kontrollera, säger bussföraren Peter Ohlsén. – Ungdomar hakar på en vuxen och åker med trots att de inte känner varandra. Vi har kapitulerat, det går inte att kontrollera, säger bussföraren Peter Ohlsén.

Jmini.se - 20 mar 17 kl. 18:01

LISTA: Hit reser Jönköpingsborna i sommar

Närmare hälften av av de som deltog i undersökningen, 46 procent, uppgav att de kommer att söka sig till varmare breddgrader i sommar. Oroligheter runt om i världen gör att resenärerna väljer trygga platser att åka till. Det menar Magnus Christer.....

SmålandsPosten - 23 okt 17 kl. 00:00

När ska Socialdemokraterna ta ansvar för att trygga kollektivtrafiken?

Kollektivtrafiken ska vara en trygg miljö för resenärer och en säker arbetsplats för busschaufförerna. Bråk, stök och hot på bussarna har rapporterats flera gånger den senaste tiden. Det är oacceptabelt och ansvariga politiker behöver nu ta sitt ansvar..

YA - 25 feb 14 kl. 06:30

Fler klagomål med ny organisation

Pia Johansson är inte ensam om att vara besviken på serviceresorna. Enligt en utredning som Skånetrafiken låtit göra känner sig bara 70 procent av resenärerna trygga. Dessutom har det varit ovanligt många förseningar sedan den 1 februari, då en ny entreprenör började köra serviceresor.

Skånskan - 18 mar 17 kl. 05:00

Bussförare slå larm: Vi ska inte behöva dö i tjänsten

HÖRBY/Skåne Kritiken mot de nya dubbeldäckarna i Skåne fortsätter. Nu slår chaufförerna larm och säger att det kan vara farligt åka med bussarna i blåst och halka. Oron är stor för att en allvarlig olycka ska inträffa.

Kristianstadsbladet - 01 mar 14 kl. 08:00

Missnöjet växer med färdtjänsten

Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Det finns ett stort missnöje med färdtjänsten i Skåne. Det visar en rapport som nyligen presenterats för politiker i kommuner och regionen. Bland annat pekas på att missnöjet ökat efter 2012, då tre beställningscentraler slogs ihop till en.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.