Sydsvenskan > Sport

Monday, 10 December, 09:37

Liknande nyheter

Taggar: LB07vann , måstematchen
Sydsvenskan - 23 sep 18 kl. 14:56

Efterlängtad seger för krislaget LB07

Efter åtta raka förluster kom en seger i måstematchen..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - just nu

Stig Isaksson

Stig Isaksson, känd Eslövsprofil, har gått ur tiden i en ålder av 95 år. Hans närmaste är hustrun Inga samt barnen Eivor, Bengt och Mats med familjer..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

EU-domstol: London kan ångra sig om brexit

Storbritannien kan på egen hand ångra sig om brexit, fastslår EU-domstolen i ett rekordsnabbt utslag. "När en medlemsstat har meddelat sin avsikt att lämna EU till EU:s stats- och regeringschefer, som Storbritannien har gjort, så har också medlemsstaten.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kulturpris till Szenfeld och Mühlrad

Designers Bea Szenfeld är årets mottagare av TCO:s kulturpris. Hon får priset på 50 000 kronor för "ett konstnärskap som obekymrat rör sig mellan konst och mode och är unikt i sitt formspråk", som en del av motiveringen lyder. Priset har delats ut sedan.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Fiskebåt på grund – kan sjunka

En fiskebåt har gått på grund utanför Stångholmen i Lysekil. Fyra personer befann sig ombord men ingen ska ha kommit till skada. Polisen larmade strax efter klockan fyra på måndagsmorgonen, skriver Bohusläningen.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Besked från Löfven

I dag väntas Stefan Löfven (S) träffa talmannen Andreas Norlén för att avrapportera läget i regeringsförhandlingarna. Därefter väntas talmannen kommentera nästa steg i regeringsbildningen – statsministeromröstningen om Löfven. Det första möjliga tillfäl.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Misstänkt bombman hade konflikt med polisen

Den man som har delgivits misstanke för att ha skickat en skarp bomb till polisen i den norska orten Ski har länge varit i konflikt med polisen. – Orsaken för häktningen är framför allt att han skulle kunna påverka andra inblandade. Och så länge han säg.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Toppolitiker rasar mot curling-EM: ”Detta är orimligt”

Jan Björklund (S) reagerar starkt när han får veta effekterna av curling-EM..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Australien nästa för skånskt tandborstföretag

Öppnar säljbolag i Sydney..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Hård kritik för tandutdragning som tog fem timmar

Ivo: Utdragningen var riskabel och borde aldrig har påbörjats..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Fler svenskar brände sig under sommaren

Svenskar har under året både utsatt sig för solen i större utsträckning och bränt sig mer, visar en ny rapport. Orsaken är inte helt förvånande: Den heta sommaren. – Vi kommer troligen att se ett fortsatt högt antal hudcancerfall, säger Hélène Asp vid S.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.