Nyheter 24 > Utrikes

Saturday, 05 December, 18:32

Nyheter 24 - 28 jul 11 kl. 13:01

18 nynazister gripna - ville "rensa bort alla invandrare"
Den yngsta av de gripna r 17 r gammal. STUTTGART. Ett stort polistillslag mot den hgerextrema gruppen "Standarte Wrttemberg" gde rum i Stuttgart, belget i sydvstra Tyskland, under onsdagen.Anledningen till polisutryckningen var att den nynazistiska rrelsen enligt uppgift hade fresprkat en "utrensning av alla invandrare", som bor i Tyskland.
Läs mer på Nyheter 24

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 18 nynazister, gripnaville , rensa, bortalla , invandrare
Expressen - 28 okt 12 kl. 08:45

Ankagar Åkesson för att rensa bort kritiker

VÄSTERÅS. SD-ledaren Jimmie Åkessons aviserade utrensning skapar oro i partiet. Flera SD-politiker som Expressen talat med pekar på att den nya "nolltoleransen" är en gummiparagraf för att också rensa bort kritiker.

Expressen - 28 okt 12 kl. 08:45

Anklagar Åkesson för att rensa bort kritiker

VÄSTERÅS. SD-ledaren Jimmie Åkessons aviserade utrensning skapar oro i partiet. Flera SD-politiker som Expressen talat med pekar på att den nya "nolltoleransen" är en gummiparagraf för att också rensa bort kritiker.

Trelleborgs Allehanda - 11 jul 12 kl. 08:10

Okej att rensa bort tången

Arkivfoto: Claes Nyberg
Det är okej att rensa bort tången från Smygehamns hamn. Påverkan på miljön blir bara begränsad. Den bedömningen gör länsstyrelsen och ger tekniska förvaltningen i Trelleborg klartecken för jobbet.

SvD - 26 sep 14 kl. 15:31

Semesterort vill rensa bort uteliggare

Honolulus myndigheter vill rensa bort uteliggare från populära turistområden. Ett nytt förslag förbjuder folk att sitta eller ligga på trottoaren vid Waikiki..

DN - 24 jul 19 kl. 11:19

Plattformarna för dåliga på att rensa bort fusket

Plattformar som Instagram och Facebook gör för lite för att rensa bort botar och fejkkonton, enligt en kommande rapport från Stratcom – Natos kunskapscenter för strategisk kommunikation. Studien visar också att många av botarna som används kommersiellt någon gång också har använts i politiska syften. – Jag tror inte att folk förstår hur omfattande det här är, säger Sebastian Bay, en av forskarna bakom studien..

IDG - 25 maj 15 kl. 15:09

Läs snabbare på webben - rensa bort allt utom texten


Smart tjänst rensar bort allt utom texten, och visar ett ord åt gången..

YLE - 02 maj 17 kl. 17:45

Vasa vill rensa bort jättebalsamin och gråbo

Vasa stad oroar sig för jättebalsaminens utbredning. Därför bjuder man nu in föreningar att med talkokrafter få bukt med den främmande växten. Staden ger föreningar och andra sammanslutningar möjlighet att hjälpa till med rensningen av jättebalsamin och gråbo från stadens grönområden och skogar.

Skånskan - 27 jun 19 kl. 01:30

Kri­mi­nellt att inte rensa bort ra­sism på nätet

BBS-lagen är inte särskilt väl­känd. Den in­stiftades re­dan 1998 in­nan in­ter­net var al­las käraste medi­um och riktades mot de första möj­lig­heterna att pub­li­cera sig på de nät­fo­rum som då fanns. Nu gäller lagen ock­så ex­em­pel­vis Facebook­grupper.

DI - 10 feb 20 kl. 16:38

Lönsamt för AP-fonden att rensa bort oljebolag

Andra AP-fonden har i flera år valt bort vissa kol-, olje- och gasbolag. Det har varit en lönsam strategi..

Skånskan - 02 okt 15 kl. 06:00

”Vi ska bara rensa sly”

Skurup Byborna behöver inte vara oroliga att kommunen ska fälla träd.
– Vi ska bara rensa bort sly, säger Göran Sivertsen, driftledare på gatu-, och va-enheten.Göran Sivertsen förklarar att kommunen inte har några planer på att ta ner träd vid pumpstationen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.