Opinionen.se > Opinion

Friday, 19 April, 15:50

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Amerikan behåller stulen bok
Den man som nu äger en atlas från 1597, som har stulits från Kungliga biblioteket, KB, i Stockholm, säger att han inte är beredd att ta den förlust på 275.000 dollar som det innebär att lämna tillbaka boken, uppger svd.se.Mannen är kritisk till KB, som inte har offentliggjort listor över de verk som stals från den anställda beryktade boktjuven, som senare tog sitt liv. Han menar att det delvis är KB:s fel att han inte visste att boken var stulen när han köpte den.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Kungliga, Stockholm, KB, Ketter Kunst, Utbildningsdepartementets

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amerikan, behåller, stulen, bok
DN - 17 maj 18 kl. 18:09

Stockholms universitet behåller kritiserad kurslitteratur - men stryker två kapitel

Stockholms universitet behåller den omstridde psykologiprofessorn Sven Å Christiansons bok som kurslitteratur – men stryker enstaka kapitel där Thomas Quick beskrivs som seriemördare. – Boken håller i sin helhet den kvalitet som efterfrågas, säger Håkan Fischer, prefekt vid Psykologiska institutionen på Stockholms universitet. .

BT - 14 jan 15 kl. 16:24

Heinö: Vänster-högerkonflikten behåller greppet

Vänster mot höger har gjort sitt i svensk politik, hävdar Widar Andersson (Dagens Samhälle, 12 januari). Dags att frigöra sig från ”de där gamla sunkiga tankarna”. Klok politik byggs från mitten.

YLE - 27 jun 13 kl. 19:44

Segrar för VPS och Jaro - HJK behåller serieledningen

De österbottniska fotbollsklubbarna fortsätter att imponera. VPS slog JJK med 1-0 och FF Jaro MYPA med 2-0 i torsdagens omgång. HJK krossar IFK Mariehamn.

YA - 14 maj 14 kl. 09:54

Kommunen behåller vandrarhem

Det omstridda vandrarhemmet på Bruksgatan i centrala Skurup stannar i kommunal regi. Kommunen anser sig vara trångbodd och avser att behålla fastigheten som evakueringshus för att lösa lokalbrist på annat håll.
– Det är en angenäm sak att vi är trångbodda här kommunen.

Nyheter 24 - 15 jun 12 kl. 08:33

"Irlands supportrar behåller titeln som Europamästare"


De kanske inte är bäst på planen - men efter förlusten mot Spanien hyllar alla ändå Irland. GDANSK. Spanien körde över Irland och van med klara 4-0.

BT - 07 nov 12 kl. 05:28

Demokraterna behåller senaten

Demokraterna behåller makten i senaten och att Republikanerna fortsätter att styra representanthuset, enligt CNN:s prognos.
Republikanen Todd Akin, vars uttalande om våldtäkt och abort upprört i princip hela USA, slogs ut i senatorsvalet av den demokratiska senatorn Claire McCaskill i kampen om Missouri.
Kongressmannen Akin skapade stora rubriker när han slog fast att kvinnor har ett biologiskt försvar som förhindrar graviditet vid våldtäkt.

Entreprenör24 - 17 sep 13 kl. 15:08

Så behåller du din bästa personal

Dina bästa medarbetare är din främsta tillgång som företagare. Då gäller det också att se till att de vill stanna kvar.  En av de viktigaste uppgifterna du har som ledare är att se till att dina mest ambitiösa och högpresterande medarbetare vill fortsätta jobba hos dig.

Helsingborgs Dagblad - 26 apr 14 kl. 23:52

Klytjko behåller tungviktstiteln

Volodymyr Klytjko behåller sina världsmästarbälten i tungviktsboxning efter ha knockat Alex Leapai, Australien, redan i den femte ronden. Klytjko hade full kontroll på sin 25:e titelmatch och sänkte Leapai två minuter in i ronden. Därmed behåller ukrainaren sina WBA-, IBF-, WBO- och IBO-titlar..

Trelleborgs Allehanda - 26 apr 14 kl. 23:50

Klytjko behåller tungviktstiteln


Volodymyr Klytjko behåller sina världsmästarbälten i tungviktsboxning efter ha knockat Alex Leapai, Australien, redan i den femte ronden.Klytjko hade full kontroll på sin 25:e titelmatch och sänkte Leapai två minuter in i ronden.Därmed behåller ukrainaren sina WBA-, IBF-, WBO- och IBO-titlar..

Kristianstadsbladet - 26 apr 14 kl. 23:50

Klytjko behåller tungviktstiteln


Volodymyr Klytjko behåller sina världsmästarbälten i tungviktsboxning efter ha knockat Alex Leapai, Australien, redan i den femte ronden.Klytjko hade full kontroll på sin 25:e titelmatch och sänkte Leapai två minuter in i ronden.Därmed behåller ukrainaren sina WBA-, IBF-, WBO- och IBO-titlar..

BT - 07 maj 14 kl. 07:19

Färre inbrott - men polisen behåller tipstelefonen

Vågen av villainbrott verkar vara över och antalet anmälningar minskar kraftigt, men Boråspolisen behåller tipstelefonen som öppnades i vinter. Även om den inte ledde till uppklarade inbrott så hörde allmänheten av sig med tips på ett annat sätt än tidigare. – Ja, det känns som folk fått upp ögonen för tipsnumret.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.