Expressen > Nyheter

Thursday, 18 April, 15:46

Expressen - 20 jul 11 kl. 15:00

Nu kommer det ännu mer regnHär är väderbeskedet många semesterfirade hade velat vara utan: Nu väntas ännu mer regn, åska och blåst. - Värst drabbat blir de södra delarna, säger Lovisa Andersson på SMHI. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lovisa Andersson, SMHI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kommer det ännu, mer, regn
YA - 11 jan 18 kl. 00:00

Väderobservatören spår: ännu mer regn

Regn, regn. regn. Det föll 665 millimeter regn över Skurup under 2017.

Expressen - 08 jul 12 kl. 17:06

SMHI:s varning: Här faller ännu mer regn

Översvämmade källare, vägar som har fyllts med vatten och blixtnedslag. Sverige har drabbats av kraftiga åskoväder med skyfall under söndagen. Och enligt SMHI är mer regn på väg.

GT - 22 aug 14 kl. 09:43

Beskedet: Mer regn kommande dygnet

Knappt har folk hämtat sig någorlunda från översvämningarna som drabbat västra Sverige. Nu varnar meteorologen för ännu mer regn. Värst drabbas västkusten där det kan komma 50 millimeter regn det närmaste dygnet..

Expressen - 19 jun 18 kl. 10:17

Kraftigt skyfall svepte in – och nu väntar mer regn

Göteborg drabbades av ett kraftigt skyfall på tisdagsförmiddagen.Regnet drar vidare och även Borås, Ulricehamn och Jönköping kan få mycket regn under dagen.– Skurar så här års kan lokalt bli väldigt kraftiga, säger Lasse Rydqvist, meteorolog vid väderinstitutet Storm.

Kristianstadsbladet - 21 aug 14 kl. 13:41

Mer regn förvärrar läget i Värmland

Det har kommit ännu mer regn under dagen i Värmland och översvämningsläget har förvärrats.
E18 genom Kristinehamn har stängts av helt mellan Solbackemotet och Mariebergsmotet och trafiken fick ledas om. Trafik mellan Karlstad och Karlskoga hänvisades till en jättelik omväg via Filipstad på väg 63.

BT - 21 aug 14 kl. 13:41

Mer regn förvärrar läget i Värmland

Det har kommit ännu mer regn under dagen i Värmland och översvämningsläget har förvärrats. E18 genom Kristinehamn har stängts av helt mellan Solbackemotet och Mariebergsmotet och trafiken fick ledas om. Trafik mellan Karlstad och Karlskoga hänvisades till en jättelik omväg via Filipstad på väg 63.

UNT - 21 aug 14 kl. 13:41

Mer regn förvärrar läget i Värmland

Det har kommit ännu mer regn under dagen i Värmland och översvämningsläget har förvärrats..

UNT - 21 aug 14 kl. 14:01

Mer regn förvärrar läget i Värmland

Det har kommit ännu mer regn under dagen i Värmland och översvämningsläget har förvärrats..

SvD - 21 aug 14 kl. 14:14

Mer regn förvärrar läget i Värmland

Det har kommit ännu mer regn under dagen i Värmland och översvämningsläget har förvärrats. Kristinehamn är värst drabbat med avstängda vägar och översvämmade källare..

Sydsvenskan - 19 aug 14 kl. 23:54

Ännu mer regn väntas över Halland

Flera skolor och en vårdcentral i Getinge utanför Halmstad har tvingats stänga på grund av översvämningar. Och kulmen är ännu inte nådd. SMHI har utfärdat en klass 3-varning..

BT - 19 aug 14 kl. 20:25

Mer regn väntas över Halland

Flera skolor och en vårdcentral i Getinge utanför Halmstad har tvingats stänga på grund av översvämningar. Och kulmen är ännu inte nådd. SMHI har utfärdat en klass 3-varning för området.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Forskarnas varning– för många ägg gör dig sjuk

Påskhelgen är en högtid för alla äggälskare. Enligt organisationen Svenska ägg äter vi sex miljoner ägg i timmen under påskafton. Men nu kommer forskare med allvarliga varningar om äggens påverkan på hälsan.

Expressen - 1 timme sedan

Polisens varning: Se upp för inbrott under påsken

Internationella brottsnätverk har koll på att vi reser bort under påsken och andra storhelger. Nu varnar polisen om riskerna och påminner om förebyggande insatser.Som granne kan du vara till god hjälp om du är uppmärksam på detaljer..

Expressen - 1 timme sedan

”Det finns fortfarande frågetecken kring Trump”

Nu släpps Mueller-rapporten.Utredningen har dykt ner i allt som går att hitta om Donald Trumps påstådda koppling till Ryssland under valet 2016.Men vad innebär resultatet för USA:s president?

Expressen - 1 timme sedan

Grävmaskin välte – föraren fastklämd

Räddningstjänsten har ryckt ut på en olycka i Jönköpings kommun.– Det är en grävmaskin som vält och föraren är fastklämd, berättar Mikael Simmeborn, inre befäl vid räddningstjänsten i Jönköping..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Känd artist misstänkt för rattfylleri

En känd artist riskerar fängelse efter att ha kört bil påverkad.Artisten åtalas för grovt rattfylleri och har erkänt brottet.– Han är djupt ångerfull och känner stor skam, säger artisten i en kommentar via sin affärspartner..

Expressen - 1 timme sedan

Då gör svenska Jessica Meir sin första rymdfärd

Att Jessica Meir, 41, kommer att bli den första svenska kvinnan i rymden är känt sen tidigare.Nu är datumet satt:Den 25 september åker hon till rymdstationen ISS, meddelar Nasa. – Så hedrad och förväntansfull, skriver hon på Instagram..

Expressen - 2 timmar sedan

Brittisk vd häktad i Falcon Funds-härvan

Han var vd och ägare till företaget som misstänks ha hjälpt Falcon Funds svindla svenska pensionssparare.Nu har brittiske Anthony Farrell, 51, förts till Sverige och häktats misstänkt för grov trolöshet mot huvudman.– Han greps på Arlanda i måndags kväll, säger kammaråklagare Jerker Asplund..

Expressen - 2 timmar sedan

Trafikolycka på E4 i påsktrafiken

En trafikolycka har inträffat på E4 vid trafikplats Bredäng strax söder om Stockholm.Enligt Trafikverket är en avfart avstängd – och olyckan väntas ha stor påverkan på trafiken..

Expressen - 2 timmar sedan

Kim Jong-Un och Putin träffas i april

Vladimir Putin och Kim Jong-Un kommer att träffas i Ryssland i slutet av april, rapporterar AFP..

Expressen - 2 timmar sedan

250 000 svenska bilägare förorenar sjöarna i helgen

Under påsken tvättar en halv miljon svenskar sina bilar. Hälften av alla gör det hemma – något som släpper ut ett ton tungmetaller i våra sjöar. – Ingen skulle väl få för sig att slänga batterierna i hushållsoporna eller att spola ned gamla mediciner i toaletten?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.