Testfakta > Nyheter

Friday, 19 April, 15:55

Testfakta - 20 jul 11 kl. 15:01

Varning för ?virushjälp? per telefonDatorägare i Sverige har blivit uppringda av personer som erbjudit sig ta bort virus på datorer. I själva verket är syftet med samtalen att komma åt ip-adresser och göra dataintrång, skriver Sydsvenskan..
Läs mer på Testfakta
Läs mer om:
Sverige, Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varningför , virushjälp, per, telefon
Nyan - 27 okt 15 kl. 12:32

Dagisföreståndare fick varning

Föreståndaren för daghemmet Myran i Föglö har fått en varning av socialnämnden.

Orsaken är att hon uteblivit från jobbet sedan den 1 oktober.
Inför socialnämndens förra möte ansökte daghemsföreståndaren om tjänstledighet från 1 oktober och i princip fram till sista maj nästa år.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisens varning: Falsk polis lurar äldre

Polisen i Västernorrland har gått ut med en varning på Facebook. Enligt dem ska det ska vara en person som utger sig vara polis för att lura äldre personer. Än så länge har de fått in tre anmälningar.

YLE - 24 apr 17 kl. 05:07

Varning för bluffpoliser i östra Nyland

Bluffpoliser rör sig på området för Östra Nylands polisinrättning, enligt ett pressmeddelande från polisen. Bluffpoliserna har bland annat försökt få tag på bankkoder. Förra veckan har polisen fått ta emot flera anmälningar om bluffpoliser som rör sig i de östra delarna av Nyland.

Nyan - 26 okt 18 kl. 18:00

Varning för falska brev

Patent- och registerstyrelsen (PRS) varnar för bedrägeribrev eller -samtal som ser ut att vara från Handelsregistret. PRS understryker att Handelsregistret aldrig ringer i marknadsföringssyfte. Merparten av de vilseledande breven kommer från andra länder och är på engelska, men de kan också komma från Finland och vara på finska.

YLE - 22 jan 16 kl. 16:46

Min högsta önskan: En normal vardag

Ahmed Hasan Nadhim får om och om igen påminna sig om att han faktiskt hade ett normalt liv i Mosul innan allt det här. Han har inte alltid varit en flykting. Jag har förberett frågor för intervjun med Ahmed Hasan Nadhim Alalousi, 23, från Mosul i Irak.

Kristianstadsbladet - 05 aug 14 kl. 07:30

Veolia: Ett ofog att prata i telefon

Efter Terese Almgrens anmälan till Skånetrafiken har bolaget lämnat över ärendet till Veolia Kristianstad som ansvarar för den aktuella bussturen.
På Veolia uppger de ansvariga att ingen har hunnit ta tag i anmälan.– Det måste ha fallit mellan stolarna, men vi har nu i eftermiddag konstaterat vem föraren är och ska prata med honom, säger Ulf Erlandsson, affärschef på Veolia Kristianstad.

Kristianstadsbladet - 09 jan 14 kl. 18:19

Klass 2-varning i Skåne

SMHI går ut med en klass 2-varning över västra och södra Skåne. Övriga Skåne har klass 1-varning. "Det bästa är om man håller sig inomhus, säger meteorolog Sofia Söderberg".

Trelleborgs Allehanda - 09 jan 14 kl. 18:19

Klass 2-varning i Skåne

SMHI går ut med en klass 2-varning över västra och södra Skåne. Övriga Skåne har klass 1-varning. "Det bästa är om man håller sig inomhus, säger meteorolog Sofia Söderberg".

Nyan - 02 okt 17 kl. 15:59

Varning för svår sjögång

Det har blåst rejält på Ålands hav på måndagsförmiddagen. Klockan 12 gick en varning om hård vind ut och att det rådde vindhastigheter på 19 meter per sekund. Klockan 14.

Kristianstadsbladet - 03 jan 12 kl. 11:07

Klass 2-varning när busvädret slår till

Foto: Denis Lambert
Ostadigt vader och kraftig blåst väntar Kristianstadstrakten de närmsta dagarna. SMHI har utfärdat en klass 2-varning för hela Skåne. - På onsdagsmorgon kan det tillfälligt blåsa upp till stormbyar i Kristianstadstrakten, säger Lovisa Andersson.

Fler nyheter från Testfakta

Testfakta - 10 jul 14 kl. 14:00

Mest energi från billigt batteri

Har du laddat semesterprylarna med rätt batteri? Testfakta har jämfört vilka märken som ger längst liv till digitalkameran eller barnens spelkonsol..

Testfakta - 04 jul 14 kl. 11:12

Slipp papperskaoset

Räkningar, reklam, papper från förskolan och teckningar. Har högarna börjat ta över ditt hem? Två dagars pappersrens på semestern kan ge sinnesro resten av året..

Testfakta - 27 jun 14 kl. 09:26

Ingen brikett är bra på allt

Vissa briketter går snabbt att tända men håller inte lika länge. Med andra är det tvärtom. Testfaktas test visar också att briketterna innehåller tungmetaller..

Testfakta - 18 jun 14 kl. 15:26

Så renoverar du miljövänligt

Ska du tillbringa semestern bland färgburkar och byggdamm? Börja redan nu med att hitta de minst giftiga och mest miljövänliga alternativen..

Testfakta - 17 jun 14 kl. 16:33

Testfaktas kvalitetsmärkning av sängar

Syftet med Testfaktas kvalitetsmärkning Verified Quality & Performance är att lyfta fram sängar med bra komfortegenskaper och hög kvalitet. Kraven för kvalitetsmärkningen är högt ställda. Sängarna genomgår en rad olika laboratorietester och får inte underprestera i något enskilt testmoment.

Testfakta - 13 jun 14 kl. 10:56

Många gifter i snuset

Att snusa är ingen hälsokur. Under läppen stoppar snusaren en rad farliga ämnen utöver det starkt beroendeframkallande nikotinet. Hur mycket tungmetaller, nitrosaminer och rester av bekämpningsmedel man får i sig beror på vilken prilla man väljer..

Testfakta - 09 jun 14 kl. 14:42

Se över försäkringsskyddet till sommarlovet

När sommarlovet kommer står många barn utan försäkringsskydd om olyckan är framme. Testfakta tipsar om hur du väljer en barnförsäkring som gäller året runt..

Testfakta - 30 maj 14 kl. 10:24

Ny testmetod avslöjar honungsfusket

Två av sju undersökta fabrikat av flytande honung är falska, visar Testfaktas analys. Såväl Coops som Eldorados honung är utspädd med socker..

Testfakta - 25 maj 14 kl. 09:46

Ökat sug efter fluorfri tandkräm

Orolig för innehållet i barntandkrämen? Nu dyker fluorfria alternativ med naturliga ingredienser upp i allt fler butikshyllor. Men tandläkare avråder bestämt.

Testfakta - 16 maj 14 kl. 09:37

Liten skillnad mellan glasen

Priset på glasögonglas skiljer mycket mellan olika kedjor. Men det är inte någon skillnad i kvalitet, visar Testfaktas test..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.