Aftonbladet > Sport

Thursday, 18 April, 15:47

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Klarför , Barçaför en , kvarts, miljard
SVT - 04 jun 12 kl. 17:55

Sjarapova klar för kvartsfinal

Maria Sjarapova är klar för kvarts- final i Franska öppna efter att ha besegrat tjeckiskan Klara Zakopalova med 6-4, 6-7, 6-2 i en blåsig match..

Nyheter 24 - 29 maj 11 kl. 20:05

Därför är inte Barça bäst


KRÖNIKA. Ragnar Wernstedt förklarar att det var de briljanta pysslingarna som avgjorde finalen. Inte Barcelonas spel.

Skånskan - 05 jul 16 kl. 17:54

Blåste kedja på kvarts miljon

Malmö. En 24-årig man greps under måndagen på Mediamarkt misstänkt för bedrägeri.
Under två dagar ska han ha fått ut varor för över en kvarts miljon kronor.

Dagens PS - 22 nov 17 kl. 10:12

Larm: Kryptovaluta för kvarts miljard värdelösa

Köpare varnas efter jättestöld. ”Sätt dig ned och läs detta.” Citatet ovan kommer från en artikel om nyheten på sajten Breakit.

Helsingborgs Dagblad - 25 okt 12 kl. 10:13

Kvarts miljard resande över Öresund

En kvarts miljard människor har passerat Öresundsförbindelsen i bil och tåg sedan den blev klar 2000. Siffran uppnåddes i månadsskiftet september?oktober, uppger Öresundsbron i ett pressmeddelande.

Kristianstadsbladet - 03 maj 14 kl. 14:03

Chefsrekrytering för kvarts miljon


Rekryteringen av en ny generaldirektör till Riksutställningar kostar kulturdepartementet en kvarts miljon kronor, uppger Göteborgs-Posten. Kostnaden beror på att departementet har anlitat ett konsultbolag för att genomföra processen.Kulturdepartementets personalchef Helena Debourg kallar beslutet för "en kvalitetssäkring".

Trelleborgs Allehanda - 03 maj 14 kl. 14:03

Chefsrekrytering för kvarts miljon


Rekryteringen av en ny generaldirektör till Riksutställningar kostar kulturdepartementet en kvarts miljon kronor, uppger Göteborgs-Posten. Kostnaden beror på att departementet har anlitat ett konsultbolag för att genomföra processen.Kulturdepartementets personalchef Helena Debourg kallar beslutet för "en kvalitetssäkring".

GöteborgsPosten - 25 jul 15 kl. 07:00

Nytt biljettsystem kostar kvarts miljard

Hur trasslig kommer Västtrafiks nya biljettapp bli? Just nu testas den av ett hundratal resenärer. Prislappen för det omgjorda biljettsystemet: en kvarts miljard..

Helsingborgs Dagblad - 04 okt 15 kl. 05:00

Det är lite jobbigt just nu

Zig Zag pratade om hur han saknade sin mamma medan han lät nålen söka en ven på vaden. Så hittade han ett ställe, tryckte till och viskade "hello, my friend".Jag tänker på Zig Zag när jag ser drottning Silvia inviga två dagars angelägen narkotikakonferens på Landskrona teater.

Dalarnas tidningar - 26 maj 17 kl. 14:04

Frida nära att vinna en kvarts miljon och skivkontrakt: "Det känns som jag måste vinna annars dör jag"

Frida Josefsson leder just nu tävlingen i Selfmade med cirka tusen röster. Hon är bara timmar från en kvarts miljon kronor och skivkontrakt – men allt kan vända snabbt..

Skånskan - 21 mar 18 kl. 14:42

Tog vitvaror för kvarts miljon

STAFFANSTORP Vitvaror, värmepumpar och vattenblandare till ett värde av 250 000 kronor stals natten till tisdagen från en byggarbetsplats.
Gärningsmännen tog sig genom stängslet in på arbetsplatsen vid Görshögsvägen i Staffanstorp där villor håller på att uppföras och börjar bli inflyttningsklara. Där var de inne i tre hus och försvann sen med allt från spisar till ugnar, kylar och torktumlare med mera.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.