SvD > Nyheter

Thursday, 18 April, 19:53

Liknande nyheter

Taggar: Public, Enemy, Katalin, Uppsala
UNT - 19 apr 11 kl. 20:54

Public Enemy till Uppsala

Det amerikanska hip hop-bandet Public Enemy spelar på Katalin i Uppsala 19 juli. Det blir den enda konserten bandet ger i Norden i sommar,.

Helsingborgs Dagblad - 20 apr 11 kl. 18:45

Public Enemy till Sverige

Det amerikanska hiphopbandet Public Enemy kommer till Sverige i sommar. Bandet gör sin enda Nordenspelning på Katalin i Uppsala den 19 juli.Dela Public Enemy är en av hiphopens pionjärer och är kända för sina politiskt laddade texter.

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 11 kl. 15:26

Public Enemy till Malmö

Det amerikanska hiphopbandet Public Enemy lägger till en spelning under sitt Sverigebesök i sommar. Den 20 juli spelar bandet på KB i Malmö. Det är sedan tidigare känt att de spelar på Katalin i Uppsala dagen före.

NT - 29 jun 11 kl. 15:22

Public Enemy till Malmö

Det amerikanska hiphopbandet Public Enemy lägger till en spelning under sitt Sverigebesök i sommar. Den 20 juli spelar bandet på KB i Malmö. Det är sedan tidigare känt att de spelar på Katalin i Uppsala dagen före..

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 11 kl. 09:25

Public Enemy turnerar outtröttligt

Det har gått 24 år sedan debutalbumet, men Public Enemy fortsätter att turnera. Nästa vecka gör hiphop-pionjärerna sina enda Nordenspelningar i Uppsala och Malmö. ?

Sydsvenskan - 21 jul 11 kl. 12:23

Public Enemy vill vara allas vänner

Sedan en tid tillbaka pågår en diskussion huruvida hiphopens gamla hjältar kan fortsätta turnera och ge ut musik utan att förvandlas till samma rockdinosaurier som de själva en gång reagerade mot.
Även om det knappast går att undvika fyller åldrande rapartister en funktion. Framförallt som en påminnelse om hur bra hiphop kan vara live när artisterna tillbringat mer tid i replokalen än på Twitter.

UNT - 20 jul 11 kl. 09:32

Public Enemy kan lyfta ett tak

Public Enemy är måhända inte längre samhällets fiende nr?1, men de vet hur man lyfter ett tak, skriver Johanna Åberg..

NT - 16 jan 12 kl. 15:12

Public Enemy släpper nytt

Chuck D och hans kamrater i Public Enemy återkommer i rampljuset senare i år. Den legendariska rapgruppen släpper två nya album under året. I juni kommer "Most of my heroes still don't appear on no stamp" och i september släpps "The evil empire of everything", skriver Billboard..

Sydsvenskan - 02 aug 13 kl. 13:33

Public Enemy till WOW

Den amerikanska hiphopkruppen Public Enemy är bokade till Way Out West i Göteborg. Samtidigt meddelas att både The Roots och Azealia Banks, som skulle ha spelat på festivalen, har tvingats ställa in. Way Out West pågår 8-10 augusti..

Trelleborgs Allehanda - 10 aug 13 kl. 19:21

Public Enemy fick fart på publiken


Under en grå himmel vevade hiphopveteranerna i Public Enemy i gång lördagens publik på Way Out West. - Upp med nävarna i luften!, löd uppmaningen under konsertens första minuter.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:52

Skola straffas – snokade i elevens mobiltelefon

Biträdande rektorn sa åt en elev att låsa upp sin telefon och gick sedan igenom innehållet. Agerandet har fått Barn- och elevombudet (BEO) att kräva skolan i Halmstad på 10 000 kronor i skadestånd till eleven för kränkande behandling..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:41

Svenskt Dream Team ska bryta VM-trend

Rekordmånga NHL-spelare finns med och det svenska VM-laget stämplas som något av ett Dream Team. Men faktum är att mängden NHL-spelare och framgångar inte går hand i hand. – Vi får se till att bryta den trenden, säger backstjärnan Victor Hedman..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:39

May sågas för ”hybrid av Nixon och Cersei Lannister”

Ett starkt och stabilt ledarskap har varit Theresa Mays mantra inför nyvalet i juni. Men på onsdagen anklagade hon plötsligt Bryssel för att försöka påverka valresultatet. ”Instabilt”, säger kritikerna, ”magnifikt” säger hennes anhängare..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:15

Hockeyns bästa tid är nu – och VM hetare än på länge

Finalserien mellan HV71 och Brynäs var propaganda för sporten. Samtidigt tillbringas de ljusa nätterna med fördel framför tv:n, där det bjuds högklassig dramatik i Stanley Cup-slutspelet. Och nu börjar VM.

SvD - 04 maj 17 kl. 16:05

Sopor och nöjen – Le Pens vapen i norr

Klyftan är djup mellan stad och landsbygd i ett splittrat franskt presidentval. Där misstron och arbetslösheten härskar försöker Marine Le Pen samla stöd – med hjälp av bättre sophämtning och nöjesliv..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:49

Hetaste NHL-profilerna i ishockey-VM

Här finns World Cup-vinnare som Matt Duchene, framtidsnamn som Jack Eichel och poängsprutor som Nikita Kutjerov. Ishockey-VM innehåller en rad NHL-profiler. Den största av dem alla är dock svensk – Victor Hedman är VM-turneringens största profil i TT:s rankning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:51

Neymar upp i rätten – misstänks för bedrägeri

Den brasilianske fotbollsstjärnan Neymar misstänks för bedrägeri och korruption och ska infinna sig i rätten, meddelar spansk domstol..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:46

Grönborg mörkar premiärlaget

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg väljer att mörka sitt lag till VM-premiären mot Ryssland. Hur många platser han lämnar öppna i VM-truppen återstår att se. – Det får ni se i kväll, sade han efter torsdagens träning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:40

Hur stort tålamod har regeringen med postchefen?

Postnords vd Håkan Ericsson lyckas med konststycket att skjuta förtroendet för bolaget ytterligare i sank. Kunder, anställda och ägarna – skattebetalarna – har fått nog sedan länge. Måttet borde snart vara rågat även på politisk nivå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.