Nyteknik > Teknik

Sunday, 21 April, 05:30

Nyteknik - 20 jul 11 kl. 14:48

Apple näst störst i världenKursrusningen i Apples aktie efter halvårsrapporten har gjort Apple till världens näst största företag mätt ibörsvärde. Bara oljebolaget Exxon är större..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Apples, Apple, Exxon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apple, näst, störsti världen
Mobil - 28 feb 19 kl. 15:35

Apple Watch fortfarande störst – men konkurrenterna knappar in

Vi har vant oss vid att Apple Watch står för en förkrossande andel av alla levererade smarta klockor. Men enligt färska siffror så har den totala dominansen börjat naggas i kanten något, även om Apple alltjämt är klart störst i segmentet..

E24 - 24 sep 12 kl. 13:46

Apple kan bli först att spränga biljon-gräns

Då blir Apple värt 1 000 000 000 000 dollar..

IDG - 03 dec 12 kl. 06:00

Apple näst störst i USA

iPhone och andra smarta mobiler blir allt populärare och nu har Apple passerat LG och blivit näst största mobiltillverkaren i USA..

DI - 08 aug 14 kl. 18:06

Kina: Apple-stopp ett missförstånd

Tidigare uppgifter om att Kina inte längre tillåter myndigheter att köpa produkter från Apple dementeras nu från flera håll..

IDG - 01 dec 16 kl. 12:25

Apple fixar högtalarförstörande Bootcamp-drivrutin


En ny uppdatering av Bootcamp ska rätta till ett problem som kunde få Windows att förstöra högtalarna i nya Macbook Pro..

Dagensanalys.se - 25 mar 19 kl. 18:10

Det är dags för showtime med Apple

Nu kickar Apples event igång med titeln ”It is showtime” och i den här artikeln sammanfattar vi alla godbitar. Eventet börjar med att Tim Cook (Apple) berättar om deras tjänster som du kan använda via dina enheter. Det mest är gratis men en del måste man ju såklart betala för.

IDG - 28 dec 15 kl. 08:46

Här är bästa laddaren till Apple Watch – Apples laddare vs Twelve South Forté


Det finns många laddningsställ till Apple Watch, men först nu har Apple gjort ett eget. Vi ställer Apples laddare mot den eleganta rivalen Twelve South Forté..

IDG - 09 sep 14 kl. 21:20

Apple Pay: Hejdå Klarna, hejdå Paypal?

"Tim Cook pratar gärna om mobilbetalningar i butik, men det är på nätet som Apple Pay har störst potential", skriver Internetworlds Daniel Goldberg. .

IDG - 24 mar 15 kl. 15:28

Tiden innan Apple Watch - 35 år med smarta klockor


Smartklockan har aldrig varit så het som nu. Men Pebble och Apple var inte först - här är en tillbakablick på hela 35 år av smarta (och mindre smarta) klockor genom åren..

DI - 31 aug 17 kl. 06:52

Buffett fruktar Nordkorea men älskar Apple

NEW YORK. Den legendariske investeraren Warren Buffett, som fyller 87 år på onsdagen, älskar Apple men fruktar massförstörelsevapen och konflikten med Nordkorea mest av allt. Det konstaterade han när han framträdde i en rad amerikanska tv-kanaler på onsdagen..

Computer Sweden - 14 nov 18 kl. 09:47

Apple-grundaren tror inte på självkörande bilar – "inte möjligt än"


Apples medgrundare Steve Wozniak hade tidigare hoppats att Apple skulle bli först att bygga självkörande bilar – men nu ser han ”assisterande körning” för att hjälpa bilar upptäcka rödljus, stoppskyltar och undvika olyckor som rätt väg att gå..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - I förrgår: 14:00

Det här är Sono Motors – som ska bygga solcellsbilar i Trollhättan

Det ska återigen produceras bilar i Trollhättan. Men vilka är egentligen Sono Motors, vars solcellsförsedda bil Nevs ska tillverka?.

Nyteknik - 22 timmar sedan

FCA åker snålskjuts – mot avgrunden?

Tesla, som presenterar sig som en klimatets riddare, borde givetvis inte ha ingått den oheliga alliansen med bilkoncernen FCA, skriver Ny Tekniks Johan Kristensson..

Nyteknik - 23 timmar sedan

VW: Laddinfrastrukturen är ett ansvar för staten

När tillverkarna sätter full fart – hänger då samhället med? Den frågan ställer sig Sten Forsberg, vd för Volkswagen Sverige..

Nyteknik - Igår: 11:35

Eterniten – det dödliga drömmaterialet TEST

Eternit skulle vara för evigt, men de mikroskopiska fibrerna som gjorde det till en hård beklädnad för hus förstörde människors lungor. Men det tåliga byggmaterialet är inte helt uträknat..

Nyteknik - Igår: 06:00

De tar luftskeppet till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - Igår: 06:00

De tar luftskepp till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - Igår: 07:00

”Grova fel i verktygen som mäter klimatavtryck”

LÄSARBREV. Jag hittar både grova fel och förvirrande uppgifter när jag kollar mitt klimatavtryck. Verktygen borde ju hjälpa mig att göra rätt miljöval.

Nyteknik - Igår: 06:00

Vostok 1 – den första bemannade rymdresan

Kosmonauten Jurij Gagarin skrevs in i historien när han år 1961 blev den förste människan i rymden. Hans bana runt jorden varade i 108 minuter och var en av Sovjetunionens största segrar i Kalla kriget..

Nyteknik - I förrgår: 21:17

Efter lastbilar – Nikolas oväntade lansering

Bolaget breddar sitt utbud från vätgas- och batteridrivna lastbilar. Nu presenterar Nikola ett elektrifierat terrängfordon på 590 hk och en el-vattenskoter..

Nyteknik - I förrgår: 15:00

Eldriven Jaguar blev årets bil

För andra gången har en elbil kammat hem utmärkelsen World car of the year. Volvo var nominerat med fick se sig slaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.