Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 23 April, 13:19

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 14:35

Kaffe och våfflor på sommarkafé i prästgårdenPå söndag den 24 juli klockan 13?16 arrangerar Billesholsmtraktens Hembygdsförening ett sommarkafé på Norra Vrams prästgård. Där erbjuds det bland annat kaffe med våfflor, försäljning av kakor, miniloppis, lotteri och musikunderhållning av Per-Oves Musik..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Billesholsmtraktens Hembygdsförening, Norra Vrams, Per-Oves Musik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kaffeoch , våfflor, sommarkaféi , prästgården
Helsingborgs Dagblad - 17 jun 16 kl. 08:00

Årets första sommarkafé i prästgården

På söndag blir det både kaffe, underhållning och föredrag i Norra Vram..

Helsingborgs Dagblad - 13 jun 12 kl. 14:39

Sommarcafé i prästgården

Billesholmstraktens hembygdsförening bjuder in till sommarcafé i Norra Vrams prästgård på söndag mellan klockan 13 och 16.Förutom servering med våfflor och kaffe kommer det att finnas lotteri, försäljning och miniloppis. Museet har öppet med 50-talsutställning.

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 12 kl. 13:22

Sommarcafé i prästgården

På söndag klockan 13-16 är det återigen dags för sommarcafé i Norra Vrams prästgård. Som vanligt serveras kaffe och våfflor och museet håller öppet. Det blir också lotteri, försäljning, underhållning och miniloppis..

Helsingborgs Dagblad - 05 jul 12 kl. 08:22

Sommarcafé i Norra Vram

På söndag är det sommarcafé i den gamla prästgården i Norra Vram. Det är öppet mellan klockan 13 och 16 och det kommer att serveras kaffe med våfflor alternativt rika riddare. Där kommer även att vara kakförsäljning, miniloppis, lotteri och musikunderhållning.

Magazin24 - 23 jul 12 kl. 11:55

Vad händer i veckan?

Några tips på aktiviteter att ägna sig åt i Västra mälardalen under vecka 30. Arboga: Måndag
Barnaktiviteter i Ahllöfsparken, då barnen kan prova på akrobatik, gå på skattjakt, pyssla med mera. Klockan 14.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Algerisk miljardär hålls fortsatt fängslad

Issad Rebrab, ansedd som Algeriets rikaste man, hålls i fängsligt förvar på åklagarens order efter att han gripits under måndagen. Rebrab, av Forbes rankad som Algeriets rikaste och Afrikas sjätte rikaste man, misstänks bland annat för att ha gett falsk.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Biotoppen: ”Shazam!” kvar som etta

Superhjältar, animerat och skräck – det var vad biopubliken ville se under påskhelgen. "Shazam!" ligger kvar som etta på den svenska biotoppen, med skräckfilmen "The curse of La Llorona" som högsta nykomling på tredje plats.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Hotades med batong och kniv vid lägenhetsrån

Under flera timmar hotades mannen med kniv och batong samtidigt som två män sökte igenom hans lägenhet i Kalmar. Nu åtalas två män i 30-årsåldern misstänkta för grovt rån, rapporterar SVT Nyheter Småland. Lägenhetsinnehavaren tvingades sitta på en stol.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Öppen dörr lockade tjuv i Höganäs

Husägare blev av med plånbok..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Så ska regnvattnet tas tillvara – nya våtmarker kan skapas i Ängelholm

Sex platser i kommunen utreds efter kartläggning av regnvattnet..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Officiell bok om Avicii kommer nästa år

Nästa år kommer en auktoriserad biografi om musikproducenten och världsartisten Tim "Avicii" Bergling, skriver förlaget Bonnier i ett pressmeddelande. Boken skrivs av journalisten Måns Mosesson, som tidigare har berättat om Aviciis livsöde i Dagens Nyhe.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Sterlings förslag: Poängavdrag för rasism

Skippa böter och inför i stället poängavdrag samt matcher utan publik. Det är Raheem Sterlings förslag för att få borta rasismen från fotbollen. "Det låter hårt men vilket fan skulle våga bete sig rasistiskt om det skulle kunna betyda nedflyttning för d.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Bara en minister är skriven i hyresrätt

Medan cirka 30 procent av svenska hushåll bor i hyresrätter är motsvarande siffra i regeringen bara 4 procent – vilka utgörs av socialminister Lena Hallengren (S), rapporterar Hyresgästföreningens tidning Hem & Hyra. Tidningen har frågat alla statsråd o.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Begler: Jag slutade inte frivilligt

Försäkringskassans petade generaldirektör Ann-Marie Begler går emot regeringskansliets uppgifter om att hon slutade frivilligt. Hon skriver, i svar till riksdagens konstitutionsutskott (KU), att den beskrivningen är en "total nyhet" för henne. KU har st.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Solberg vill ta hem norska barn i IS-områden

Norges statsminister Erna Solberg (Høyre) öppnar nu för att hämta hem de föräldralösa barnen till norska IS-stridande, säger hon i en intervju med NRK. Den norska regeringen samarbetar med andra europeiska länder för att det ska bli verklighet. – Vi arb.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.