Nyteknik > Teknik

Friday, 19 April, 15:51

Nyteknik - 20 jul 11 kl. 14:19

Egyptens regering ger klartecken för pilgrimsbronEgyptens regering har nu sagt ja till att bygga den 32 kilometer långa bron över Tiranasundet mellan Sinaihalvön och Saudiarabien. Det kommer att göra pilgrimsfärdena till Mekka och Medina kortare och enklare..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Tiranasundet, Sinaihalvön, Saudiarabien, Mekka, Medina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Egyptens, regeringger , klarteckenför , pilgrimsbron
NT - 11 jul 11 kl. 23:05

Egyptens regering ombildas

Egyptens regering kommer att ombildas inom en vecka, meddelade premiärminister Essam Sharaf i ett tal i statlig tv på måndagen. Sharaf sade också att han bett inrikesministern att arbeta snabbare för att återställa lag och ordning i landet..

SvD - 11 jul 11 kl. 23:05

Egyptens regering ombildas

Egyptens regering kommer att ombildas inom en vecka, meddelade premiärminister Essam Sharaf i ett tal i statlig tv på måndagen..

BT - 11 jul 11 kl. 23:06

Egyptens regering ombildas

Egyptens regering kommer att ombildas inom en vecka, meddelade premiärminister Essam Sharaf i ett tal i statlig tv på måndagen. Sharaf sade också att han bett inrikesministern att arbeta snabbare för att återställa lag och ordning i landet.
Regeringen är under hård press av den senaste tidens uppblossade protester från missnöjda egyptier som tycker att utlovade reformer dröjer.

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 11 kl. 23:15

Egyptens regering ombildas

Egyptens regering kommer att ombildas inom en vecka, meddelade premiärminister Essam Sharaf i ett tal i statlig tv på måndagen. Sharaf sade också att han bett inrikesministern att arbeta snabbare för att återställa lag och ordning i landet. Regeringen är under hård press av den senaste tidens uppblossade protester från missnöjda egyptier som tycker att utlovade reformer dröjer..

NT - 21 nov 11 kl. 19:45

FLASH:Egyptens regering avgår

Egyptens regering har lämnat in sin avskedsansökan, uppger Reuters och AFP..

Sydsvenskan - 21 nov 11 kl. 19:47

Egyptens regering avgår

Egyptens regering har lämnat in sin avskedsansökan, uppger Reuters och AFP.
Mer information kommer inom kort..

Aftonbladet - 21 nov 11 kl. 19:47

Just nu: Egyptens regering avgår

Egyptens regering har lämnat in sin avskedsansökan.

Nyhetskanalen - 21 nov 11 kl. 19:48

Egyptens regering kommer att avgå

Egyptens regering har lämnat in sin avskedsansökan, uppger Reuters och AFP..

Corren - 21 nov 11 kl. 19:46

Egyptens regering vill avgå

Egyptens regering lämnade in sin avskedsansökan på måndagen..

SR - 06 sep 13 kl. 09:45

Egyptens regering häver brödraskapets status

Egyptens regering beslutar att Muslimska brödraskapet inte längre ska ha status som en registrerad ickestatlig hjälporganisation, rapporterar Reuters..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 4 timmar sedan

Eterniten – det dödliga drömmaterialet TEST

Eternit skulle vara för evigt, men de mikroskopiska fibrerna som gjorde det till en hård beklädnad för hus förstörde människors lungor. Men det tåliga byggmaterialet är inte helt uträknat..

Nyteknik - 9 timmar sedan

De tar luftskeppet till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - 9 timmar sedan

De tar luftskepp till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - 8 timmar sedan

”Grova fel i verktygen som mäter klimatavtryck”

LÄSARBREV. Jag hittar både grova fel och förvirrande uppgifter när jag kollar mitt klimatavtryck. Verktygen borde ju hjälpa mig att göra rätt miljöval.

Nyteknik - 9 timmar sedan

Vostok 1 – den första bemannade rymdresan

Kosmonauten Jurij Gagarin skrevs in i historien när han år 1961 blev den förste människan i rymden. Hans bana runt jorden varade i 108 minuter och var en av Sovjetunionens största segrar i Kalla kriget..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Efter lastbilar – Nikolas oväntade lansering

Bolaget breddar sitt utbud från vätgas- och batteridrivna lastbilar. Nu presenterar Nikola ett elektrifierat terrängfordon på 590 hk och en el-vattenskoter..

Nyteknik - Igår: 15:00

Eldriven Jaguar blev årets bil

För andra gången har en elbil kammat hem utmärkelsen World car of the year. Volvo var nominerat med fick se sig slaget..

Nyteknik - Igår: 15:00

Det här är 42.000 år gammalt flytande blod

Hästen är över 42.000 år gammal. Nu har ett forskarlag lyckats extrahera flytande blod från kärl i det välbevarade fölets hjärta..

Nyteknik - Igår: 14:30

Crispr har använts för att behandla cancerpatienter

För första gången har cancerpatienter i USA behandlats med hjälp av Crispr-Cas9. Gensaxen har använts för att få T-celler att gå till angrepp och förstöra cancerceller..

Nyteknik - Igår: 13:44

Därför är du mer frestande för myggor när du är svettig

Du har grävt i trädgårdslandet, eller varit ute på en joggingrunda, och sätter dig för att pusta ut. Plötsligt är du omringad av surr och känner små svidande hugg när myggorna attackerar. Känns det bekant?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.