DN > Kultur

Monday, 22 April, 15:37

DN - 20 jul 11 kl. 13:30

Missförstådda monster: Lady Gagas fansDe finns överallt: i litteraturen, konsten och musiken, på film och tv. Under sommaren publicerar vi en serie om de missförstådda monstren. I dag: Lady Gagas fans ? monstren som aldrig blir tillräckligt missförstådda..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Gagas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Missförstådda, monster, Lady, Gagas, fans
Dagens Media - 16 sep 13 kl. 15:32

De tio mest missförstådda yrkena

Tre mediejobb på Linkedins lista över Sveriges mest missförstådda yrken..

YLE - 25 sep 14 kl. 04:45

Merituuli-uttalanden blev missförstådda

Samhällstekniska nämndens ordförande i Ingå, Peter Siggberg, beklagar nu uttalanden om den mögeldrabbade Merituulen koulu. Från kommunens sida sade man nyligen att det inte hittats mögel eller fukt under den pågående renoveringen - uttalanden som gav starka reaktioner. Visst har skolan varit möglig, det hela var frågan om missförstånd, säger Siggberg.

YA - 14 jan 13 kl. 06:25

Den missförstådda tillväxten

Vi sitter fast i tron på tillväxten. Den ekonomiska tillväxten plundrar planeten på tillgångar. Så tillväxten måste stoppas.

Kristianstadsbladet - 14 jan 13 kl. 06:25

Den missförstådda tillväxten

Vi sitter fast i tron på tillväxten. Den ekonomiska tillväxten plundrar planeten på tillgångar. Så tillväxten måste stoppas.

SVT - 08 okt 13 kl. 16:56

Bowie och Oasis mest missförstådda

En brittisk undersökning ska reda ut varför vi har lättare att höra vissa låttexter och varför andra konstant tycks missförstås..

Cornucopia - 09 dec 16 kl. 11:03

Stackars missförstådda Dan Eliasson

"I don't build the bombs, I only drop them." - The Pilot, DiveKIT har gjort en stor intervju med Polismyndighetens så kallade chef, den kritiserade Dan Eliasson. Han är tydligen grovt missförstådd, allt går som planerat och han har inga som helst planer på att träda åt sidan, även om polisen ska vara hans sista stora offentliga uppdrag.

Helsingborgs Dagblad - 07 dec 15 kl. 19:23

Sveriges röst i världen. Förvirrad, inte missförstådd.

När Israel försvarar sig mot terror beskrivs det av utrikesminister Margot Wallström (S) i termer av "utomrättsliga avrättningar".När Israels regering kritiserar Wallström för detta säger statsminister Stefan Löfven (S) att knivattacker på civila israeler inte är terrorism."Det finns en internationell klassificering när det är, respektive inte är det.

Sydsvenskan - 07 dec 15 kl. 19:23

Sveriges röst i världen. Förvirrad, inte missförstådd.

När Israel försvarar sig mot terror beskrivs det av utrikesminister Margot Wallström (S) i termer av "utomrättsliga avrättningar".När Israels regering kritiserar Wallström för detta säger statsminister Stefan Löfven (S) att knivattacker på civila israeler inte är terrorism."Det finns en internationell klassificering när det är, respektive inte är det.

Dagensanalys.se - 29 jun 16 kl. 14:07

Var tredje konsument känner sig missförstådd av företagen

Det här är uppgifter som företag och varumärken bör ta åt sig på allvar, då en stor del av konsumenterna känner att man inte lyssnar på dem och att de känner sig ”missförstådda”. Inte nog med det; en överväldigande majoritet tycker att annonseringen använder sig av stereotyper – som i värsta fall alienerar. Det är en undersökning (utförd av analysföretaget Attest) av 2000 konsumenter i Storbritannien som visar på att många inte känner att man lyssnar på sina konsumenter.

YLE - 26 mar 15 kl. 16:38

"Det handlar ofta om att bli nonchalerad eller missförstådd"

Visst känner jag igen kommentarerna, säger patientombudsmannen i några kommuner i Västnyland, Birgitta Gran, när Yle Nyheter ber henne läsa igenom vår artikel om vårdfel, som lett till livlig debatt på Svenska.yle.fi.

VBL - 29 jan 13 kl. 10:11

Guzenina-Richardson: Jag blev missförstådd

Omsorgsminister Maria Guzenina-Richardson (SDP) säger att hennes yttranden om sjukvårdsdistrikten på måndagen blev missförstådda..

Fler nyheter från DN

DN - 7 timmar sedan

”Därför blir det inga elbilar i Westeros”

Johan Norberg punkterar alla lyckliga slut i sagovärldens blodigaste a-kurs i nationalekonomi..

DN - 8 timmar sedan

”Hur länge orkar vi kackla på släktkalasen?”

David Wiberg önskar sig en plattform där vi tillåts vara lite slappare med orden. .

DN - 9 timmar sedan

Annika Hamrud: ”Det är ett slags folkmord som pågår”

Frilansjournalisten och författaren Annika Hamrud släpper sin fjärde bok, ”Fundamentalisterna – De nya kyrkorna och hatet mot hbtq-personer”. Hon följer flera personer som drabbats av homofobin i Uganda – och granskar predikanter, även i Sverige, som är med och spär på hatet. .

DN - 18 timmar sedan

Skivrecension: Beth Gibbons gör Góreckis sönderspelade symfoni relevant

Att Portisheads sångerska Beth Gibbons tar sig an en polsk 70-talssymfoni är både logiskt och oväntat. Med hjälp av en den råa orkestern blåser hon nytt liv i en ofta spelad sorgeberättelse..

DN - 23 timmar sedan

”Vilken tacksamhet att få sjunga med sin bror”

Bröderna Norén har tonsatt en fortsättning på Mando Diaos Fröding-succé..

DN - Igår: 22:15

Oscarsakademin: Rätt att utesluta Polanski

Oscarsakademin står fast vid sitt beslut att sparka ut Roman Polanski förra året..

DN - Igår: 21:00

Skivrecension: The Tallest Man on Earth gör lågmäld återkomst

The Tallest Man on Earth verkar ha blickat inåt under de fyra år som gått sedan förra skivan. Återkomsten är en själslig, varsam och urban resa..

DN - I förrgår: 08:00

Granulera, olåt, påyrka – vad betyder orden?

Kolla dina kunskaper i veckans språktest..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.