Västerbottens Folkblad > Nyheter

Monday, 22 April, 17:54

Västerbottens Folkblad - 20 jul 11 kl. 13:46

Vattnet borta i TäfteåUMEÅ En vattenläcka ställer till med problem i Täfteå. Umeva arbetar med att lokalisera läckan. UMEÅ En vattenläcka ställer till med problem i Täfteå. Umeva arbetar med att lokalisera läckan. Vattentankar ska finnas vid skolan och vid Ica..
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Täfteå, UMEÅ En, Ica

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vattnet, bortai , Täfteå
Västerbottens Folkblad - 21 aug 18 kl. 14:22

Stänger av vattnet i Täfteå

Under onsdagen kommer vattnet stängas av längs en gata i Täfteå utanför Umeå. Avstängningen kommer att ske längs Propellervägen i Täfteå mellan klockan 08:00 och 10:00 under onsdagen. Detta på grund av repatationsarbete, meddelar det kommunala vattenbolaget Vakin.

BT - 27 nov 14 kl. 13:53

Alliansen dribblar bort löfte från valet

Replik på debattartiklar från moderaterna Annette Carlsson och Ulrik Nilsson 19/11 och folkpartisten Anna Svalander 20/11. Gemensamt för de båda debattartiklarna är att de försöker dribbla bort det löfte som gavs till väljarna före valet – att inte ge Sverigedemokraterna något avgörande inflytande över Boråspolitiken. Samma löfte gavs från S, MP och V.

News55 - 14 apr 16 kl. 06:54

SPF Seniorerna om vårbudgeten ”Vi undrar när regeringen ska infria sitt löfte om sänkt skatt för pensionärer”

Det var efter att regeringen presenterade sin vårbudget på onsdagen som det blev klart att de ändringar som bland annat SPF Seniorerna krävt, inte är någonting regeringen väljer att satsa på.       LÄS MER: Alliansen sågar löneskatten på pensionärer – ”Obegripligt dåligt” Bland annat ligger höjningen av taket i hemtjänsttaxan fast och kommunerna kan höja avgifterna från och med 1 juli, rapporterar Senioren. Ingen kompensation trots löfte Regeringen har infört en skattesänkning på pension som det senare har visat sig att 200 000 pensionärer med en pension mellan 17 600 och 20 000 kronor har gått miste om.

BT - 21 aug 12 kl. 07:55

Kommunen backar från löfte om nya rör på grund av mystisk magsjuka

Kommunen backar nu något när det gäller renoveringen av vattensystemet på Hedvigsborgs förskola.
? De kan inte lova åtgärder utan att hålla det, säger en förälder.

Sydsvenskan - 18 jul 13 kl. 06:30

Palm funderade över hur han hade upplevt sina sista ögonblick. Panik över att inte kunna andas? Kunde spädbarn ha sådana känslor? Eller hade han lugnt somnat in när lungorna fylldes av det kalla vattnet?

Kapitel 16Strax före sex ringde Vetter. Pojken hade varit vid liv då någon burit honom till dammen och tryckt ned den lilla kroppen i det smutsiga och kalla vattnet. Alltså mord, alternativt dråp.

SmålandsPosten - 31 dec 14 kl. 09:19

Mitt nyårslöfte är att ställa till med en scen

Att kapitulera för de riktiga samhällsutmaningarna och i?stället skylla på människor som flyr konflikt och förtryck är inte bara oanständigt utan också ett uttryck för idélöshet, politisk lathet, skriver Oliver Rosengren (M), tillträdande ordförande i nämnden för arbete och välfärd. Växjö är och har över tid varit en förebild för att Sveriges ambition om solidariskt mottagande inte bara ska vara en idé utan också bli verklighet.

Västerbottens Folkblad - 03 mar 18 kl. 18:22

[PLUS] Täfteåborna: ”Undviker att använda vattnet”

Branden i Vakins reningsverk i Täfteå har lett till att det rinner orenat avloppsvatten rakt ut i....

Västerbottens Folkblad - 08 maj 18 kl. 12:06

Stänger vattnet för 900 fastigheter

På grund av en vattenläcka kommer Vakin att stänga av vattnet för 900 fastigheter i Täfteåområdet under tisdagskvällen. Boende uppmanas att tappa upp nödvändigt vatten innan avstängningen. I samband med ett underhållsarbete under måndagen uppstod en vattenläcka.

Västerbottens Folkblad - 09 apr 19 kl. 09:31

Vattnet stängs av i och utanför Umeå

Hushåll både i och utanför Umeå kommer under onsdagen att vara utan vatten i kranarna. På grund av reparationsarbeten kommer vattnet att stängas av Öst på stan i Umeå och i Täfteå och ut mot Rovögern under onsdagen den 10 april. Öst på stan är det fastigheter längs Kungsgatan, Fabriksgatan och Järnvägsgatan som berörs och där […].

SmålandsPosten - 15 okt 13 kl. 06:45

Viperslöfte i P19-landslaget

Växjö Vipers backlöfte Markus Jonsson är uttagen till det svenska P19-landslaget. Nu väntar Euro Floorball Tour i Schweiz kommande månadsskifte. 18-årige Markus Jonsson och lagkompisarna Valdemar Ahlroth och Fredric Gustavsson kom till Växjö Vipers från Tyresö/Trollbäcken inför säsongen.

Nya Wermlands Tidningen - 02 jul 14 kl. 06:00

Kommunal välkomnar vallöfte

Socialdemokraterna går till val på att de delade turerna inom äldreomsorgen ska vara borta innan 2018. Ett löfte som Kommunal välkomnar efter flera års kamp. – Delade turer förstör för så många, säger fackförbundets Anki Lumberg..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

[PLUS] I topp efter storseger

Hattrick av stjärnan. Andra raka hållna nollan. Storseger och serieledning.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Premiärkryss för Umedalen: ”Känns väldigt surt”

Det var nära flera gånger om, men bollen gick inte i mål och nykomlingen Umedalen fick nöja sig med....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Storseger för Umeå IK

Umeå IK följde upp premiärsegern med en ny viktoria i omgång två. Umeå IK som vann premiären mot Uppsala med 2-0 på hemmaplan höll nollan igen när laget åkte till Skåne och slog tillbaka nykomlingen Borgeby med 4-0. Det var mållöst i knappt en halvtimme innan Orji Ebere gjorde två mål på tio minuter och […].

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Här är det dåtid som är tricket

Retrosession har blivit en påsktradition – och dagen handlar mest om att ha roligt. Men på vägen....

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

Umeå: Flera bilister bötfällda

Polisens kontroll av trafiken under annandag påsk har redan gett resultat. På måndagsmorgonen genomfördes en hastighetskontroll på Ersboda. Den ledde till att patrullen utfärdade böter till fyra bilförare som kört för fort.

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

Larm om brand i industri

Räddningstjänsten har larmats om att det brinner i en byggnad i Holmsund. Branden ska enligt SOS Alarm uppstått i en industri på Holmsundsvägen. Det finns i nuläget inga uppgifter om brandens omfattning.

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

Företaget lockar barnfamiljer med ny aktivitet

Företaget i Umeåregionen satsar i sommar på en ny aktivitet. Turistföretag Forsknäckarna, i byn Ekorrsele nordväst om Vindeln, erbjuder i sommar forsränning för barnfamiljer. – Intresset för våra naturaktiviteter fortsätter att öka.

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

SM-guld till Iksu-juniorerna: ”Betyder otroligt mycket”

Revansch. Efter seniorernas uttåg i slutspelet såg i alla fall juniorerna till att Iksu är bäst i Sverige. – Det är dubbla känslor.

Västerbottens Folkblad - 9 timmar sedan

Översvämning i Tavelsjö

Räddningstjänsten har larmats om en översvämning i Tavelsjö utanför Umeå. SOS Alarm uppger att det rör sig om en vattenskadad ute på Blomåkersvägen. Det finns i nuläget inga uppgifter om översvämningens omfattning..

Västerbottens Folkblad - 11 timmar sedan

Rattfull mopedist togs av polis

Under söndagskvällen stoppades en mopedist på Finnforsvägen i Skellefteå. Föraren, en man i 40-årsåldern, blåste positivt i sållningsinstrumentet. Han fick därför följa med till polisstationen för ytterligare provtagning och förhör.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.