UNT > Nyheter

Thursday, 18 April, 15:47

UNT - 20 jul 11 kl. 11:56

SJ lovar bättre informationFörsenade tåg och bristfällig information har kommit att bli vardag för många resenärer under de senaste vintrarna. Nu utlovar SJ bättre kommunikation..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
SJ

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SJ lovarbättre , information
YLE - 26 maj 16 kl. 16:49

Staden lovar modernare vård i Karis - anhöriga ifrågasätter priserna

Ett fyrtiotal äldre har nu flyttat från långvårdsavdelningar på Mjölbolsta till det nybyggda servicehuset i Karis. Förändringen har inte varit lätt. Anhöriga klagar på dyrare vård och dålig information.

YA - 10 nov 13 kl. 16:21

Skurup lovar bättre klimat för näringslivet

Skurups kommun satsar nu på att förbättra klimatet för näringslivet. I en handlingsplan lovar kommunen att förbättra dialogen och bidra till att en ömsesidig förståelse för företagens och kommunens olika villkor.
– För oss handlar det om att bidra till att skapa arbetstillfällen och motverka arbetslöshet.

Kristianstadsbladet - 20 sep 11 kl. 15:32

Skåne lovar bättre trafikinfo

Arkivfoto: Pontus Tideman
Region Skåne har en plan för bättre info om kollektivtrafiken. Notan: omkring 11,5 miljoner kronor.
Handlingsplanen beräknas kosta 11,5 miljoner kronor.

YLE - 27 sep 13 kl. 09:16

Brister i Finavias svenska information

Den statligt ägda flygplatsoperatören Finavia borde ha mer information också på svenska på sina webbsidor, anser Corinna Tammenmaa som är språkrättsråd på justitieministeriet. Enligt språklagen ska statliga affärsverk betjäna både på finska och svenska. -Finavias nätsidor saknar helt snabbåtkomlig information på svenska.

YA - 16 nov 13 kl. 06:30

Information om flyktingbarn krävs

Förra helgen kom de första flyktingarna till förläggningen i Hammenhög. Men ännu har kommunen inte fått besked om hur många barn som bor där.– Svagt av Migrationsverket, tycker skolchefen Bo Kristoffersson.

Kristianstadsbladet - 25 dec 13 kl. 12:24

Ryanair lovar bättre information


Efter kontroller visade det sig att flygbolaget Ryanair inte levde upp till EU-kraven om information till passagerare. Nu har bolaget, inför hot om vite på en halv miljon kronor, lovat bättra sig, uppger Konsumentombudsmannen (KO).Enligt EU-reglerna ska alla passagerare som drabbas av inställda flyg eller nekad ombordstigning få skriftlig information om rättigheter till kompensation och assistans.

BT - 25 dec 13 kl. 12:26

Ryanair lovar bättre information

Efter kontroller visade det sig att flygbolaget Ryanair inte levde upp till EU-kraven om information till passagerare. Nu har bolaget, inför hot om vite på en halv miljon kronor, lovat bättra sig, uppger Konsumentombudsmannen (KO). Enligt EU-reglerna ska alla passagerare som drabbas av inställda flyg eller nekad ombordstigning få skriftlig information om rättigheter till kompensation och assistans.

SN - 25 dec 13 kl. 12:27

Ryanair lovar bättre information

Efter kontroller visade det sig att flygbolaget Ryanair inte levde upp till EU-kraven om information till passagerare. Nu har bolaget, inför hot om vite på en halv miljon kronor, lovat bättra sig, uppger Konsumentombudsmannen (KO). Enligt EU-reglerna ska alla passagerare som drabbas av inställda flyg eller nekad ombordstigning få skriftlig information om rättigheter till kompensation och assistans.

YLE - 15 sep 17 kl. 15:34

Hemvårdsklient kan ha dött av undernäring i Hangö: Staden lovar utreda noggrant

En hemvårdsklient från Hangö kan ha avlidit som följd av undernäring. Hangö stad utreder nu om något gick fel i vårdkedjan. Saken kom fram när en bestört anhörig
kontaktade Hangötidningen.

Dagensanalys.se - 16 mar 18 kl. 13:48

Odysseys Click 2 buy ger annonsörer information om kundens hela köpresa

Att förstå kundens hela köpresa är något som många annonsörer drömmer om, men som få lyckats med. Nu lanserar den nystartade företaget Odyssey projektet Click 2 buy, som genom en kombination av digital beteendetracking och enkäter kan fånga hela kundresan, och hjälpa annonsörer att optimera sin marknadsföring säger Tobias Sjöqvist, grundare och partner på Odyssey och VD i Qogai Analytics (bilden). Det är svårt att kombinera såväl digitala som analoga beröringspunkter, koppla ihop annonser på olika digitala plattformar och även förstå när köp skett både på nätet och i fysiska butiker.

BT - 19 nov 14 kl. 12:33

Malmström lovar öppenhet om handel

EU-kommissionens handelsansvariga, svenska Cecilia Malmström, lovar återigen större öppenhet i de omdiskuterade förhandlingarna med USA om frihandelsavtalet TTIP. - Det här är de mest öppna handelsförhandlingarna vi har haft . .

Fler nyheter från UNT

UNT - 6 timmar sedan

Populär majkase eldades ner i förtid

Uppsalas kanske mest populära majkase har eldats ner, 12 dagar innan valborg..

UNT - 13 timmar sedan

Bemanningskris i förskolan

En nationell standard krävs för barnskötarutbildningen, skriver Barbro Andersson..

UNT - 18 timmar sedan

Bildextra: Storvretas semikross

Se de bästa bilderna från Storvretas kross mot Dalen där man säkrade finalbiljetten till Globen..

UNT - 22 timmar sedan

19.00: Matchboll för Storvreta

Storvreta har chansen att avgöra semifinalserien mot Dalen och ta sig till SM-final i kväll..

UNT - Igår: 13:48

60-åring slagen och fråntagen telefon

En man i 60-årsåldern blev slagen på Tullgatan i Enköping strax efter klockan 11 på onsdagen..

UNT - Igår: 11:49

Uppsala Möte blir en påskfest

Tjäle i marken och omöjliga parkeringsmöjligheter satte käppar i hjulet för orienteringstävlingen Uppsala Möte förra året..

UNT - Igår: 11:18

Uppsalaforskare får pris

Karin Hassan Jansson, docent och lektor i historia vid Uppsala universitet och Jonas Lindström, doktor i historia och forskare vid Uppsala universitet får Vasamuseets vänners pris år 2019 ..

UNT - Igår: 10:16

Man blev inlåst på gym

Träning är nyttigt men det kan även medföra risker..

UNT - Igår: 09:09

Plats på scen för van Gogh

Medan han levde sålde han bara en enda målning – nu säljs Vincent van Goghs konst för mångmiljonbelopp..

UNT - Igår: 08:00

Påsken en sporre för Storvreta

Storvreta har matchboll mot Dalen hemma i IFU Arena, men att nämna en final i Globen är "förbjudet" i omklädningsrummet inför matchen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.