BT > Nyheter

Tuesday, 23 April, 23:14

BT - 20 jul 11 kl. 10:39

Ungdomens hus försenas ytterligare
När renoveringen av lokalerna drog igång fanns inget bygglov. Nu får allt tas om igen.
? Vi ville snabba på och jag såg till att få dit hantverkare som tillsammans med ungdomarna skulle göra i ordning det nödvändigaste som el, pentry och biorum, säger Hans Forsman.
?
Läs mer på BT
Läs mer om:
Hans Forsman, Patrik Johansson, Johansson, Ungdomens, Andreas Cerny

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungdomens, hus, försenas, ytterligare
BT - 20 jul 11 kl. 10:39

Undomens hus försenas ytterligare

När renoveringen av lokalerna drog igång fanns inget bygglov. Nu får allt tas om igen. ?

Kristianstadsbladet - 27 jan 12 kl. 06:30

Folkets hus utan styrning

Foto: Scanpix
Styrelsen i Sibbhults folkets hus kastar in handduken. "Vi kan inte fullfölja vårt uppdrag, det känns sorgligt", säger ordförande Gunda Fridman.
För någon vecka sedan hade Sibbhults folketshusförening kallat till ett möte med andra föreningar som är verksamma i byggnaden och i byn.

Kristianstadsbladet - 13 mar 12 kl. 09:48

Nytt bakslag för LB-Hus

För snart en månad sedan blev konkursen ett faktum för LB-Hus. Nu kommer ytterligare ett bakslag för företaget vars konkursbo döms att betala 2 800 407 kronor till en entreprenör.
Entreprenören, Hedströms El AB, skrev 2008 ett avtal med LB-Hus för elinstallationer i 56 hus.

Trelleborgs Allehanda - 08 feb 12 kl. 07:00

Nytt hus kan försenas ytterligare

Foto: Tomas Nyberg
Myndigheterna har synpunkter på den planerade grundläggningen.
? Det förekommer diskussioner om hur huset ska grundläggas, säger Anders Wihlborg på kulturmiljösektionen på länsstyrelsen.

Expressen - 8 timmar sedan

Spektakulära hus till salu: Hitta ditt semesterparadis

I helgen är det många som ger sig ut på visningar av fritidshus.Drömmen om en egen stuga på landet ska förverkligas.Och faktiskt kan ett hus med en egen liten sjö bli ditt för en miljon kronor.

Trelleborgs Allehanda - 30 sep 14 kl. 18:00

Bygge på Sockerbrukstomten kan försenas

Arkivfoto: Sara Johari
Efter att en rad grannar överklagat beslutet att Trelleborgshem får sanera marken på Sockerbrukstomten stoppar nu länsstyrelsen beslutet med omedelbar verkan.
Det handlar om så kallad inhibition, vilket innebär att det beslut som samhällsbyggnadsnämnden fattade i juni i år tills vidare inte gäller. Bakgrunden är att länsstyrelsen vill studera frågan närmare.

Skånskan - 18 apr 19 kl. 05:30

Ny anläggning kan försenas

Södra Sandby Byggandet av Skånska Spritfabrikens nya anläggning riskerar försening efter komplikationer i ett annat byggärende.Fabriksbygget har fått bygglov på en avstyckad tomt i Södra Sandby och på den andra delen av fastigheten vill Skånska Spritfabrikens ägare uppföra två enbostadshus.
Det projektet är tänkt att delfinansiera fabriken och ägarna begärde ett positivt förhandsbesked från kommunen.

Skånskan - 11 jul 16 kl. 18:39

150 minibostäder för unga försenas

MALMÖ MKB:s nya satsning på nyckelfärdiga hus i Malmö försenas.
Enligt upphandlingen skulle det snabbt kunna skakas fram upp till 150 minibostäder till ungdomar.
Men nu blir det förseningar.

Alingsås tidning - 01 mar 18 kl. 08:00

Plan rivs upp – bygge av bostäder försenas

Mark- och miljödomstolen upphäver kommunens beslut om ny detaljplan för kvarteret Farkosten – därmed försenas det planerade bygget av ett 30-tal lägenheter. Det var för drygt ett år sedan som samhällsbyggnadsnämnden antog en ny detaljplan som skulle göra det möjligt att bygga bostäder på parkeringen utanför Utbildningens hus, längst ner på Östra Ringgatan. Den nya detaljplanen gav klartecken till trevåningshus, med indragen vindsvåning.

Alingsås tidning - 10 jan 17 kl. 05:30

Bygge av smålägenheter försenas

Det planerade bygget av ett 30-tal smålägenheter vid Utbildningens hus blir ännu mer försenat. Detaljplanen har överklagats av en lång rad närboende. Det har hunnit gå flera år sedan byggherrarna Stefan Sundell och Anders Wängroth först presenterade sitt förslag att bygga små hyreslägenheter för ungdomar på parkeringsplatsen i kvarteret Farkosten, vid Utbildningens hus.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Long snabbaste målskytt i Premier League

Sju sekunder. Så kort tid behövde Shane Long på sig för att ge Southampton ledningen mot Watford. Det är det snabbaste målet hittills i Premier League.

BT - 30 minuter sedan

Skogsbrand utom kontroll i Norge

BT - 1 timme sedan

Boråsare till SSL med Warberg: ”Enorm lycka”

För två år sedan ramlade Warberg ur Sveriges högsta serie. Nu är den klassiska klubben tillbaka - efter en ordentlig rysare. – Det är en enorm lycka.

BT - 45 minuter sedan

Damberg: Vi är bättre förberedda i år

Skogsbrandssäsongen har redan dragit i gång samtidigt som förra sommarens bränder finns i färskt minne. Men den här gången har staten sett till att förbereda sig, enligt inrikesminister Mikael Damberg (S)..

BT - 1 timme sedan

Glada rapporter lyfte Wall Street

En rad positiva delårsrapporter från tunga aktörer väckte upp livsandarna hos investerarna på Wall Street under tisdagen. USA-börserna steg på bred front..

BT - 1 timme sedan

Öhling Norberg avslutar karriären

Skicrosstjärnan Victor Öhling Norberg väljer att avsluta karriären. I en intervju med SVT berättar han att motivationen inte längre finns där..

BT - 1 timme sedan

Ratad frukost ökar risken för hjärtdöd

Att hoppa över frukosten kan ha sina poänger ibland, exempelvis om man har bråttom. Men att göra det mer regelbundet är associerat med både sjukdom och förtida död..

BT - 1 timme sedan

Snabba mål tog Djurgården till storseger

Ett höghastighetsmål av fartvidundret Axel Jonsson-Fjällby – och en kanon från stjärnskottet Emil Bemström. Allt inom loppet av 65 glödheta sekunder. Det tog till slut Djurgården till storseger med 5–1 över Frölunda och därmed är SM-finalserien utjämnad till 1–1 i matcher..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.