Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 24 April, 03:21

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 13:12

Frontalkrock utanför GullspångTvå bilar frontalkrockade strax efter lunchtid på väg 26 mellan Gullspång och Nybble i Västergötland. Två personer har hämtats med ambulans och en eller två personer med ambulanshelikopter, uppger polisen i Västra Götaland. Det finns ännu inga uppgifter om hur allvarliga skadorna är. Trafiken stängdes av helt efter olyckan men en fil har kunnat öppnas..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Gullspång, Nybble, Västergötland, Västra Götaland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frontalkrockutanför , Gullspång
Expressen - 22 feb 17 kl. 16:46

JUST NU: Kvinna allvarligt skadad efter frontalkrock

En allvarlig trafikolycka har inträffat på E20 i Gullspångs kommun. Tre personer är skadade.– Det handlar om en frontalkrock.

Skånskan - 29 sep 18 kl. 06:00

Mord från Shetland till Gullspång

Deckarspalten Vild eld (Albert Bonniers) är den åttonde och sista boken i Ann Cleeves populära Shetlandsserie. Det skriver hon uttryckligen i förordet och det känns tydligt när man når fram till de sista sidorna. Innan dess tar Cleeves oss med till det lilla (fiktiva) samhället Deltaness på Shetlandsöarnas västra sida.

Nya Wermlands Tidningen - 16 jul 12 kl. 07:30

Gullspångslaxen är till 30 procent en Klarälvslax

De världsunika stammarna av lax och öring i Vänern, Klarälvslax och Gullspångslax är numera delvis uppblandade med varandra. Gullspångslaxens gener är till 30 procent Klarälvslax..

Kristianstadsbladet - 27 sep 14 kl. 05:39

Misstänkt mord i Gullspång


Polisen har gripit en 43-årig man, misstänkt för att ha mördat en person i Gullspångs kommun i Västra Götaland. - Brottsoffret är inte identifierat, men det är också en man, säger Lars-Gunnar Gustafsson, biträdande länsvakthavande polisbefäl i Västra Götaland.Polisen fick larmet 02.

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 14 kl. 05:42

Misstänkt mord i Gullspång

Polisen har gripit en 43-årig man, misstänkt för att ha mördat en person i Gullspångs kommun i Västra Götaland. — Brottsoffret är inte identifierat, men det är också en man, säger Lars-Gunnar Gustafsson, biträdande länsvakthavande polisbefäl i Västra Götaland. Polisen fick larmet 02.

BT - 27 sep 14 kl. 05:47

Misstänkt mord i Gullspång

Polisen har gripit en 43-årig man, misstänkt för att ha mördat, alternativt dräpt, en person i Gullspångs kommun i Västra Götaland. - Brottsoffret är inte identifierat, men det är också en man, säger Lars-Gunnar Gustafsson, biträdande länsvakthavande polisbefäl i Västra Götaland.Polisen fick larmet 02.

BT - 27 sep 14 kl. 07:06

Misstänkt mord i Gullspång

Polisen har gripit en 43-årig man, misstänkt för att ha mördat en person i Gullspångs kommun i Västra Götaland. – Brottsoffret är inte identifierat, men det är också en man, säger Lars-Gunnar Gustafsson, biträdande länsvakthavande polisbefäl i Västra Götaland. Polisen fick larmet 02.

Nya Wermlands Tidningen - 18 aug 17 kl. 12:23

Lokala föreningar städar Gullspångsälven

Lokala idrottsföreningar från Karlskoga och Degerfors kommer i helgen att delta för att städa Gullspångsälven med biflöden. Insatsen täcker in förutom Gullspångsälven även Timälven och Svartälven..

Nya Wermlands Tidningen - 02 feb 18 kl. 06:01

Klockan klämtar för Gullspångslaxen

Fler lekmogna Gullspångslaxar måste överleva i Vänern och ta sig upp i Gullspångsälven för fortplantning, och det kräver en översyn av fredningsområden och fisket efter odlad lax, skriver Mikael Tuneld och Peter Belin..

Expressen - 31 jan 13 kl. 16:03

Skolbuss välte utanför Gullspång

GÖTEBORG. En skolbuss har kört av vägen mellan Gullspång och Hova i Västergötland. Det är oklart hur svår olyckan är men bussen ska enligt SOS i Göteborg ha 20 eller möjligen 40 ungdomar som passagerare.

GöteborgsPosten - 27 jul 13 kl. 20:08

Plan kraschade i Gullspång

19.35, Gullspång. Ett litet motorflygplan med en person i störtade i skogen.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ben Affleck regisserar film om spökarmé

Ben Affleck ska regissera och spela huvudrollen i den kommande filmen "Ghost army", rapporterar Variety. Filmen är baserad på boken "The ghost army of world war II" av Rick Beyer och Elizabeth Sayles. Den bygger på den sanna historien om en grupp soldat.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

15 000 migranter hemskickade

Mexiko har skickat tillbaka 15 000 migranter de senaste 30 dagarna, uppger landets migrationsmyndighet. Varifrån migranterna kom är oklart, men de flesta som rör sig genom landet mot USA kommer från Guatemala, Honduras och El Salvador. USA:s president D.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Industribrand i Gislaved

Sent under tisdagskvällen startade en brand i en industrilokal i Gislaved. Räddningstjänsten är på plats med ett flertal enheter och branden ska enligt de första uppgifterna till polisen vara svårsläckt. Samtliga personer i lokalen ska ha tagit sig ut o.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Trump stoppar deltagande vid middag

USA:s president Donald Trump struntar som tidigare i den årliga middagen för Vita husets korrespondenter och åker i stället på ett kampanjmöte i Wisconsin. Trump stoppar också medlemmar ur sin personalstyrka och regering från att delta. Den årliga midda.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Inga Trumpdeklarationer överlämnade

Som väntat lämnade USA:s skattemyndighet IRS inte ut president Donald Trumps deklarationer den 23 april, som kongressen begärt ut. Det kan bli startskottet på en utdragen juridisk strid. På tisdagen passerade den andra tidsfristen för när självdeklarati.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

80-talets basketmagi till tv-rutan

Med Kareem Abdul-Jabbar och Earvin "Magic" Johnson på plan och tränaren Pat Riley och den karismatiske ägaren Jerry Buss tog Los Angeles Lakers basketvärlden med storm under 1980-talet. Laget var den amerikanska proffsligan NBA:s bästa under årtiondet o.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Kims tåg på väg till Vladivostok

Nordkoreas ledare Kim Jong-Un träffar Rysslands president Vladimir Putin i ryska Vladivostok på torsdag, uppger Kreml. Det är det första mötet mellan ledarna. – Fokuset kommer att vara på en politisk och diplomatisk lösning på kärnvapenproblemet på Kore.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Kommunalråd om bränder: Det är dramatiskt

Den omfattande skogsbranden i Norge närmar sig under onsdagsmorgonen bebyggelsen i Sokndal, enligt kommunalrådet Trond Arne Pedersen. – Vi har fortfarande inte kontroll. Den är på väg mot centrum, säger han.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Kraftig detonation i Malmö

En kraftig smäll hördes över stora delar av centrala Malmö strax före midnatt. – Vi fick in de första samtalen klockan 23.45 och åkte dit med flera patruller och såg att en lokal utsatts för en sprängning, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Brand på balkong i Billesholm

Räddningstjänsten larmades om en brand i ett flerfamiljshus i Billesholm under natten till onsdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.