Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 22 April, 05:25

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 13:19

Premier league vill ha målkamerorMålkameror kan introduceras i Premier league till säsongen 2012/13, det säger vd:n Richard Scudamore. ? Hela poängen med sporten är att göra mål. Teknologin är tillgänglig och Premier league skulle införa den i morgon om vi kunde. Nu är Fifa engagerat och vi är förhoppningsfulla att 2012/13 är en realistisk målsättning..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Premier, Richard Scudamore, Fifa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Premier, leaguevill ha , målkameror
NT - 09 apr 13 kl. 12:49

Målkameror på väg i Premier League

Målkameror är på väg att göra sitt intåg i Premier League redan till nästa säsong. Alex Horne, generalsekreterare i engelska fotbollsförbundet FA, tror att introduktionen av målkameror från nästa säsong kommer att godkännas vid ett möte på torsdag..

Expressen - 11 apr 13 kl. 15:15

Premier League inför målkameror i höst

Premier League går i bräschen. Nu rapporterar AP att den engelska ligan kommer att införa målkameror inför nästa säsong..

Nyheter 24 - 08 aug 13 kl. 15:48

Slut på missade mål ? nu används Hawk-Eye i Premier League

Såtillvida att Premier Leagues domare inte är analfabeter så kommer alla diskussioner om bollen var över mållinjen eller inte vara lönlösa i framtiden. Nu har nämligen målkameror, eller snarare Hawk-Eye-systemet som används inom tennis, införts på den brittiska ön. 14 sensorer ska tillsammans försäkra domaren om att ständigt ta rätt beslut.

Sydsvenskan - 04 nov 12 kl. 06:30

Målkameror borde vara självklarhet

Fäst blicken på bilden härintill. Visualisera att skottet inte kommer från Elin Rubensson, det kommer från Manchester Uniteds Wayne Rooney och det är Barcelonas målvakt Victor Valdes som trycker bollen mot stolpen.Vi är inte på Gamla idrottsplatsen i Malmö, vi är på Nya Wembley i London, det är den 25 maj nästa år och Champions Leaguefinal och situationen är avgörande för var miljarder kronor ska hamna.

YLE - 22 jan 16 kl. 19:30

Målkameror också i EM och Champions League

Det blir inga diskussioner om bollen varit över mållinjen eller inte i sommarens EM-slutspel. Uefa tar i bruk den nya teknologin till EM i Frankrike och från och med i höst också i Champions League. – Vi har granskat det här under en längre tid och nu har vi bestämt att vi kommer börja använda det under EM 2016 och sedan i Champions League.

Kristianstadsbladet - 24 mar 14 kl. 14:39

Inga målkameror i bundesliga


Det blir inga målkameror i den tyska toppfotbollen sedan klubbarna röstat nej. Tekniken används redan i exempelvis Premier League och den tyska storklubben Bayern München har drivit frågan i bundesliga.Hälften av klubbarna i de två högsta fotbollsligorna i Tyskland röstade för ett införande av tekniken, men det krävdes tvåtredjedelsmajoritet för att få igenom förslaget.

Trelleborgs Allehanda - 24 mar 14 kl. 14:39

Inga målkameror i bundesliga


Det blir inga målkameror i den tyska toppfotbollen sedan klubbarna röstat nej. Tekniken används redan i exempelvis Premier League och den tyska storklubben Bayern München har drivit frågan i bundesliga.Hälften av klubbarna i de två högsta fotbollsligorna i Tyskland röstade för ett införande av tekniken, men det krävdes tvåtredjedelsmajoritet för att få igenom förslaget.

Nyheter 24 - 05 jul 12 kl. 20:54

Fifa säger ja till målkameror - engelsmännen jublar


Nu ska man äntligen kunna se om bollen är inne eller inte - Fifa har godkänt målkameror. I England tycker man att det är "enormt viktigt". ZÜRICH.

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 14 kl. 14:41

Inga målkameror i bundesliga

Det blir inga målkameror i den tyska toppfotbollen sedan klubbarna röstat nej. Tekniken används redan i exempelvis Premier League och den tyska storklubben Bayern München har drivit frågan i bundesliga. Hälften av klubbarna i de två högsta fotbollsligorna i Tyskland röstade för ett införande av tekniken, men det krävdes tvåtredjedelsmajoritet för att få igenom förslaget..

NT - 24 mar 14 kl. 14:39

Inga målkameror i bundesliga

Det blir inga målkameror i den tyska toppfotbollen sedan klubbarna röstat nej. Tekniken används redan i exempelvis Premier League och den tyska storklubben Bayern München har drivit frågan i Bundesliga.(TT).

SvD - 24 mar 14 kl. 14:39

Inga målkameror i bundesliga

Det blir inga målkameror i den tyska toppfotbollen sedan klubbarna röstat nej. Tekniken används redan i exempelvis Premier League och den tyska storklubben Bayern München har drivit frågan i bundesliga..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tesla utreder misstänkt självantänd bil

Elbilstillverkaren Tesla skickar en grupp utredare för att undersöka en Tesla Model S som ska ha självantänt och exploderat. En video som sägs vara filmad i Shanghai visar en parkerad bil som först börjar ryka, för att sedan brinnande explodera och skad.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Solen fortsätter lysa över landet

Påsken slutar som den började, med att solen skiner över stora delar av Sverige – Det blir 20 grader upp till i alla fall södra Svealand. Norrut blir det runt 15 grader, säger Malva Lindborg, meteorolog vid SMHI, och lockar med uppemot 22 grader lokalt.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

”Ett alternativ kan vara att resenärer kan förbeställa eller prenumerera på turer.”

Anna Grönlund, Sveriges bussföretag, och Mikael Nilsson, Skånes bussbranschförening..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Många döda i jordskred i Colombia

Minst 17 personer har dödats och 13 personer saknas efter att ett jordskred begravit åtta hus tidigt på söndagen i sydvästra Colombia. Sökandet pågår efter personer som kan ha hamnat under massorna. Jordskredet utlöstes av häftiga regn som svept ned öve.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Jätteras av världsettan Johnson

PGA-tävlingen i Hilton Head såg ut att få en favoritseger i Dustin Johnson. Då tappade världsettan precis allt och föll som en sten genom resultatlistan. I stället fick publiken se en helt ny vinnare på den amerikanska golftouren.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Expert: Attacken slår mot turismen

Sri Lankas turism har varit på kraftig frammarsch sedan inbördeskriget tog slut 2009. Nu riskerar påskdagens attacker att slå hårt mot den viktiga sektorn. – När du har tre större hotell som måltavlor, bland annat Shangri-La, som är ett globalt märke, s.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Fem gripna efter rån i Örebro

Fem personer har gripits efter ett personrån i Örebro under söndagskvällen. En man i 20-årsåldern rånades, efter rånet åkte de nu gripna i en bil mot Västmanland. Efter att polisen stängt av en del av E18 kunde fem personer gripas utanför Köping.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Valspurta. Det är inte så svårt.

Det svåraste att svara på borde vara varför man inte skulle rösta..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Myndigheter förvarnades om attacken

Lankesiska myndigheter förvarnades om risken för förestående attacker mot stora kyrkor i Sri Lanka. Minst 207 personer dödades under påskdagen, i en rad bombdåd mot kyrkor och hotell. – Vi måste undersöka om varför adekvata åtgärder inte togs, säger pre.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Polisutbildning kritiserad – bryter mot lagen

Arbetsmiljöverket riktar skarp kritik mot Linnéuniversitetet och den polisutbildning som bedrivs i Växjö. Universitetet följer inte lagen på en rad punkter. Trots att studenter har drabbats av svåra skador som diskbråck, muskelavslitningar och whiplashs.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.