Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 20 April, 11:21

Aftonbladet - 20 jul 11 kl. 13:13

Frontalkrock utanför GullspångTvå hämtade med helikopter..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Gullspång

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frontalkrockutanför , Gullspång
Expressen - 22 feb 17 kl. 16:46

JUST NU: Kvinna allvarligt skadad efter frontalkrock

En allvarlig trafikolycka har inträffat på E20 i Gullspångs kommun. Tre personer är skadade.– Det handlar om en frontalkrock.

Skånskan - 29 sep 18 kl. 06:00

Mord från Shetland till Gullspång

Deckarspalten Vild eld (Albert Bonniers) är den åttonde och sista boken i Ann Cleeves populära Shetlandsserie. Det skriver hon uttryckligen i förordet och det känns tydligt när man når fram till de sista sidorna. Innan dess tar Cleeves oss med till det lilla (fiktiva) samhället Deltaness på Shetlandsöarnas västra sida.

Nya Wermlands Tidningen - 16 jul 12 kl. 07:30

Gullspångslaxen är till 30 procent en Klarälvslax

De världsunika stammarna av lax och öring i Vänern, Klarälvslax och Gullspångslax är numera delvis uppblandade med varandra. Gullspångslaxens gener är till 30 procent Klarälvslax..

Kristianstadsbladet - 27 sep 14 kl. 05:39

Misstänkt mord i Gullspång


Polisen har gripit en 43-årig man, misstänkt för att ha mördat en person i Gullspångs kommun i Västra Götaland. - Brottsoffret är inte identifierat, men det är också en man, säger Lars-Gunnar Gustafsson, biträdande länsvakthavande polisbefäl i Västra Götaland.Polisen fick larmet 02.

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 14 kl. 05:42

Misstänkt mord i Gullspång

Polisen har gripit en 43-årig man, misstänkt för att ha mördat en person i Gullspångs kommun i Västra Götaland. — Brottsoffret är inte identifierat, men det är också en man, säger Lars-Gunnar Gustafsson, biträdande länsvakthavande polisbefäl i Västra Götaland. Polisen fick larmet 02.

BT - 27 sep 14 kl. 05:47

Misstänkt mord i Gullspång

Polisen har gripit en 43-årig man, misstänkt för att ha mördat, alternativt dräpt, en person i Gullspångs kommun i Västra Götaland. - Brottsoffret är inte identifierat, men det är också en man, säger Lars-Gunnar Gustafsson, biträdande länsvakthavande polisbefäl i Västra Götaland.Polisen fick larmet 02.

BT - 27 sep 14 kl. 07:06

Misstänkt mord i Gullspång

Polisen har gripit en 43-årig man, misstänkt för att ha mördat en person i Gullspångs kommun i Västra Götaland. – Brottsoffret är inte identifierat, men det är också en man, säger Lars-Gunnar Gustafsson, biträdande länsvakthavande polisbefäl i Västra Götaland. Polisen fick larmet 02.

Nya Wermlands Tidningen - 18 aug 17 kl. 12:23

Lokala föreningar städar Gullspångsälven

Lokala idrottsföreningar från Karlskoga och Degerfors kommer i helgen att delta för att städa Gullspångsälven med biflöden. Insatsen täcker in förutom Gullspångsälven även Timälven och Svartälven..

Nya Wermlands Tidningen - 02 feb 18 kl. 06:01

Klockan klämtar för Gullspångslaxen

Fler lekmogna Gullspångslaxar måste överleva i Vänern och ta sig upp i Gullspångsälven för fortplantning, och det kräver en översyn av fredningsområden och fisket efter odlad lax, skriver Mikael Tuneld och Peter Belin..

Expressen - 31 jan 13 kl. 16:03

Skolbuss välte utanför Gullspång

GÖTEBORG. En skolbuss har kört av vägen mellan Gullspång och Hova i Västergötland. Det är oklart hur svår olyckan är men bussen ska enligt SOS i Göteborg ha 20 eller möjligen 40 ungdomar som passagerare.

GöteborgsPosten - 27 jul 13 kl. 20:08

Plan kraschade i Gullspång

19.35, Gullspång. Ett litet motorflygplan med en person i störtade i skogen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.