SvD > Utrikes

Friday, 19 April, 07:48

SvD - 20 jul 11 kl. 12:40

Thailändsk kronprins återfår planEn tysk domstol gav i dag order om att en Boeing 737 ska lämnas ut till Thailands kronprins - mot 20 miljoner euro i bankgaranti..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Boeing, Thailands

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Thailändsk, kronprins, återfår, plan
BT - 11 feb 14 kl. 18:42

Minister i Borås: Okej att servera thailändsk kyckling

Kycklingen från Thailand kom naturligtvis på tal, men när landsbygdsminister Eskil Erlandsson besökte Borås i dag serverades fisk till lunch på Melltorps förskola i Sjömarken. – Fisken är fast och fin, det smakar alldeles utmärkt, berömde han. Eskil Erlandsson sätter fokus på skolmaten i år och tror att det finns förbättringspotential trots att Sverige redan tillhör världstoppen när det gäller offentliga kök.

Expressen - 18 mar 14 kl. 15:39

Signal upptäcktes av thailändsk militär

Thailändsk militär uppgav på tisdagen att deras radar upptäckte ett plan som kan ha varit försvunna MH370, skriver AP..

BT - 11 mar 14 kl. 12:23

Kan ha funnit försvunnet plan

Malaysisk militär tror att den kan ha spårat det försvunna planet med radar. En av de två passagerare som reste med stulet pass på det malaysiska passagerarplan som försvann under en flygning mellan Kuala Lumpur och Peking i lördags var på väg till Sverige.En militär källa säger till Reuters att planet via radar kan ha spårats till Malackasundet.

Barometern - 11 mar 14 kl. 13:00

Kan ha funnit försvunnet plan

Malaysisk militär tror att den kan ha spårat det försvunna planet med radar. En av de två passagerare som reste med stulet pass på det malaysiska passagerarplan som försvann under en flygning mellan Kuala Lumpur och Peking i lördags var på väg till Sverige. En militär källa säger till Reuters att planet via radar kan ha spårats till Malackasundet.

Sydsvenskan - 10 okt 14 kl. 13:49

Dumhet utan gränser. Förslag till sexköpslag ett sluttande plan.

I det vällovliga syftet att skydda dem som säljer sex till svenskar i andra länder vill den nya regeringen förbjuda sexköp också utomlands.Det är en lika moraliskt hög ambition, som ett ovanligt ogenomtänkt förslag.De bästa argumenten för ett förbud är nämligen rent symboliska.

BT - 13 feb 13 kl. 11:24

Undanhöll 58 miljoner i tobaksskatt

En 66-årig företagare från Helsingborg anklagas för att ha undanhållit staten minst 58 miljoner kronor i tobaksskatt. Han åtalades på onsdagen för grovt skattebrott.
Under några månader kring årsskiftet 2009-2010 importerade hans företag och sålde vidare 45 miljoner cigaretter utan att redovisa försäljningen till Skatteverket.

Kristianstadsbladet - 24 jan 13 kl. 16:12

Gripen i Thailand erkände skattefusk


En företagare från Helsingborg, vars bolag misstänks ha undanhållit 21 miljoner kronor i punktskatter i samband med cigarettimport, erkände grovt skattebrott då han omhäktades i Helsingborg i onsdags.Mannen har sedan januari 2010 hållit sig undan i Sydostasien. Senare samma år häktades han i sin frånvaro.

BT - 11 mar 14 kl. 06:55

Med stulet pass på väg till Sverige

En av de två passagerare som reste med stulet pass på det malaysiska passagerarplan som försvann under en flygning mellan Kuala Lumpur och Peking i lördags var på väg till Sverige, skriver Aftonbladet. - Han ville resa via Malaysia eftersom iranier inte behöver något visum där. Sedan var planen att han skulle söka asyl i Malmö, säger en släkting till mannen.

BT - 11 mar 14 kl. 08:18

Passagerare på mystiska planet skulle till Sverige

En av de passagerare som reste med falskt pass på olycksplanet var på väg till Sverige, skriver Aftonbladet. – Han ville resa via Malaysia eftersom iranier inte behöver något visum där. Sedan var planen att han skulle söka asyl i Malmö, säger en släkting till mannen.

Kristianstadsbladet - 31 maj 14 kl. 14:07

Försvunna planet förblir mysterium

Efter att det i veckan stod klart att det hittills bästa spåret efter försvunna MH370 - signaler som troddes komma från svarta lådan - sannolikt var falska är frågan om mysteriet någonsin får ett svar.
Snart tre månader har gått sedan flight MH370 gick förlorad och något klargörande av vad som hänt finns fortfarande inte.Rådande officiell förklaring är att Malaysia Airlines plan störtade i Indiska oceanen, långt väster om Australien.

BT - 31 maj 14 kl. 14:07

Försvunna planet förblir mysterium

Efter att det i veckan stod klart att det hittills bästa spåret efter försvunna MH370 - signaler som troddes komma från svarta lådan - sannolikt var falska är frågan om mysteriet någonsin får ett svar. Snart tre månader har gått sedan flight MH370 gick förlorad och något klargörande av vad som hänt finns fortfarande inte.Rådande officiell förklaring är att Malaysia Airlines plan störtade i Indiska oceanen, långt väster om Australien.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.