DalaDemokraten > Nyheter

Saturday, 20 April, 03:33

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Fick elchock när cykeln blev strömförandeCykeln blev strömförande när Roland Nilsson från Gustafs lyssnade på radio samtidigt som han cyklade under en kraftledning i Arvslindan mellan Borlänge och Djurås. Nu jäklar blir jag stendöd hann jag tänka..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Roland Nilsson, Gustafs, Borlänge, Djurås

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fick elchocknär , cykelnblev , strömförande
Nyan - 21 dec 15 kl. 13:43

Vägglampa kan bli strömförande

Elsäkerhetsverket i Sverige har beslutat att Lidl ska återkalla en vägglampa som kan ge elchock på grund av att höljet kan bli strömförande.

Ålands miljö- och hälsovårdsmyndighet (ÅMHM) och landskapsregeringen konstaterar att produkten också kan finnas i åländska hem.

Lampan som är avsedd att användas som vägglampa direkt i ett uttag klarar inte de isoleringskrav som finns och inte heller kraven för skyddsjordning.

Expressen - 17 jul 14 kl. 18:20

Barn skulle bada i pool – var strömförande

Barnen stod redo att hoppa i familjens nya pool i Genevad. Föräldrarna skulle bara rengöra den först. Plötsligt fick mamman Jennie Johansson en rejäl elchock – på 220 volt.

Västerbottens Folkblad - 18 dec 15 kl. 09:24

Vägglampa kan bli strömförande

Lidl ska återkalla en vägglampa som kan ge elchock på grund av att höljet kan bli strömförande. Elsäkerhetsverket har beslutat att lampan, avsedd att användas som vägglampa direkt i ett uttag, inte klarar inte de isoleringskrav som finns. Plus inte heller kraven för skyddsjordning.

Skånskan - 18 jul 18 kl. 15:25

Lyktstolpe blev strömförande

MALMÖ En 21-årig kvinna har polisanmält att hon tvingades åka till akuten sedan en lyktstolpe på Heleneholm blivit strömförande.Kvinnan promenerade på söndagskvällen längs Heleneholmsstigen med ett par vänner.
De såg då hur ljuset blinkade på några lyktstolpar och beslöt sig för att filma dem.

NT - 28 sep 12 kl. 01:12

Stolpe blev strömförande efter krock

En belysningsstolpe vid Ljuragatan blev strömförande efter en trafikolycka sent på torsdagskvällen..

Corren - 28 sep 12 kl. 01:12

Strömförande stolpe lade sig över cykelbana

Föraren tappade kontrollen över bilen och krockade med en lyktstolpe, som blev strömförande och lade sig tvärs över cykelbanan..

Expressen - 15 jul 14 kl. 16:46

Pool stoppas – vattnet kan bli strömförande

Rusta återkallar två utomhuspooler från sitt sortiment efter att badvattnet har blivit strömförande. – Vi är väldigt ledsna för det inträffade och kan inte ställa oss bakom produkterna, säger Cecilia Gärdestad, informationsansvarig på Rusta..

Expressen - 15 jul 14 kl. 23:53

Connys utomhuspool blev strömförande

Conny Brander, 39 år, och hans fru skulle ta ett dopp i sin utomhuspool. Men poolen visade sig vara strömförande. – Min fru fick en rejäl stöt med domningar i benet och jag kände av det som stickningar i handen.

DN - 29 dec 14 kl. 21:38

Strömförande ledning blev 20-årings död

En man i 20-årsåldern avled av de skador han ådrog sig då han på måndagen kom i kontakt med en strömförande ledning på Kville bangård på Hisingen i Göteborg..

DN - 29 okt 15 kl. 10:10

Man föll ner på strömförande spår under rån

Mannen somnade på tåget, blev rånad av två personer, hamnade i bråk, blev skjuten med elpistol och ramlade ner på ett strömförande spår. Men han överlevde mirakulöst..

Expressen - 24 nov 15 kl. 11:54

Jørgens Apple Watch blev strömförande

Jørgen Mouritzens Apple Watch blev plötsligt strömförande. – Det gjorde enormt ont på armen och luktade bränt kött, säger han. Inom Apple finns ingen förklaring.

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.