Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 22 April, 05:23

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 12:42

Thailands kronprins återfår planEn tysk domstol gav på onsdagen order om att en Boeing 737 ska lämnas ut till Thailands kronprins ? mot 20 miljoner euro i bankgaranti. Planet beslagtogs i München förra tisdagen. Orsaken var en gammal ekonomisk konflikt mellan thailändska staten och en tysk byggfirma som hävdar att Thailand försöker smita undan en skuld på 30 miljoner euro..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Boeing, Thailands, München, Thailand

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Thailands, kronprins, återfår, plan
SvD - 20 jul 11 kl. 12:40

Thailändsk kronprins återfår plan

En tysk domstol gav i dag order om att en Boeing 737 ska lämnas ut till Thailands kronprins - mot 20 miljoner euro i bankgaranti..

Nyteknik - 23 feb 11 kl. 10:01

Thailands sex första Gripen framme

Vid en ceremoni i Thailand i går lämnade svenska FMV över Thailands sex första Jas 39 Gripen-plan till Thailand till landets kungliga flygvapen..

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 09:27

Loeb följde "plan A" - men tvåan Ogier tog full pott

Foto: Tommy Svensson
Niofaldige världsmästaren Sebastien Loeb började året på samma sätt som han avslutade fjolåret ? genom seger. Loeb tog enkelt hem WRC-premiären Rally Monte Carlo men det var ändå tvåan, hans före detta teamkompis hos Citroën och då tilltänkta kronprins, Sebastien Ogier, som tog full pott.

Posh24 - 08 aug 12 kl. 08:33

KStew vill återförenas med RPatz på en hemlig ö!

Kristen Stewart är helt klart desperat just nu. Robert Pattinson är fortfarande förkrossad sedan hennes stora otrohetsskandal, men hon har aldrig varit säkrare - hon vill ha honom TILLBAKA! Och det handlar inte bara om hennes kärlek till honom utan också för att hon vill undvika alla obekväma situationer under deras kommande pr-turné med senaste Twilight-filmen.

Sydsvenskan - 04 dec 15 kl. 14:52

Löfvens plan för färre flyktingar

Stefan Löfven vill pressa ner antalet asylsökande till tusen per vecka. Åtskilliga tusen som redan finns i Sverige ska skickas ut. Regeringen har nu en plan.

Helsingborgs Dagblad - 04 dec 15 kl. 14:52

Analys: Löfvens plan för färre flyktingar

Stefan Löfven vill pressa ner antalet asylsökande till tusen per vecka. Åtskilliga tusen som redan finns i Sverige ska skickas ut. Regeringen har nu en plan.

Regeringen - 27 okt 16 kl. 15:04

Värdeåterföring i samband med satsningar på transportinfrastruktur

I lagrådsremissen föreslås ändringar i plan- och bygglagen. Ändringarna syftar till att göra det möjligt att på frivillig väg återföra till samhället delar av den värdeökning för fastigheter som uppstår till följd av stora investeringar i transportinfrastruktur (värdeåterföring)..

Regeringen - 22 nov 16 kl. 12:57

Värdeåterföring vid satsningar på transportinfrastruktur

I propositionen föreslås ändringar i plan- och bygglagen. Ändringarna syftar till att göra det möjligt att på frivillig väg återföra till samhället delar av den värdeökning för fastigheter som uppstår till följd av stora investeringar i transportinfrastruktur (värdeåterföring)..

Helsingborgs Dagblad - 01 aug 15 kl. 10:29

Mel B vill återförena Spice Girls

Nästa år firar Spice Girls — en av världens största popgrupper genom tiderna — 20 år. Nu hoppas Melanie "Mel B" Brown att hela gänget ska återförenas för att fira jubileet.— Förhoppningsvis kommer vi att samla trupperna och hitta på något nästa år.

Sydsvenskan - 01 aug 15 kl. 10:29

Mel B vill återförena Spice Girls

Nästa år firar Spice Girls — en av världens största popgrupper genom tiderna — 20 år. Nu hoppas Melanie "Mel B" Brown att hela gänget ska återförenas för att fira jubileet.— Förhoppningsvis kommer vi att samla trupperna och hitta på något nästa år.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tesla utreder misstänkt självantänd bil

Elbilstillverkaren Tesla skickar en grupp utredare för att undersöka en Tesla Model S som ska ha självantänt och exploderat. En video som sägs vara filmad i Shanghai visar en parkerad bil som först börjar ryka, för att sedan brinnande explodera och skad.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Solen fortsätter lysa över landet

Påsken slutar som den började, med att solen skiner över stora delar av Sverige – Det blir 20 grader upp till i alla fall södra Svealand. Norrut blir det runt 15 grader, säger Malva Lindborg, meteorolog vid SMHI, och lockar med uppemot 22 grader lokalt.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

”Ett alternativ kan vara att resenärer kan förbeställa eller prenumerera på turer.”

Anna Grönlund, Sveriges bussföretag, och Mikael Nilsson, Skånes bussbranschförening..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Många döda i jordskred i Colombia

Minst 17 personer har dödats och 13 personer saknas efter att ett jordskred begravit åtta hus tidigt på söndagen i sydvästra Colombia. Sökandet pågår efter personer som kan ha hamnat under massorna. Jordskredet utlöstes av häftiga regn som svept ned öve.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Jätteras av världsettan Johnson

PGA-tävlingen i Hilton Head såg ut att få en favoritseger i Dustin Johnson. Då tappade världsettan precis allt och föll som en sten genom resultatlistan. I stället fick publiken se en helt ny vinnare på den amerikanska golftouren.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Expert: Attacken slår mot turismen

Sri Lankas turism har varit på kraftig frammarsch sedan inbördeskriget tog slut 2009. Nu riskerar påskdagens attacker att slå hårt mot den viktiga sektorn. – När du har tre större hotell som måltavlor, bland annat Shangri-La, som är ett globalt märke, s.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Fem gripna efter rån i Örebro

Fem personer har gripits efter ett personrån i Örebro under söndagskvällen. En man i 20-årsåldern rånades, efter rånet åkte de nu gripna i en bil mot Västmanland. Efter att polisen stängt av en del av E18 kunde fem personer gripas utanför Köping.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Valspurta. Det är inte så svårt.

Det svåraste att svara på borde vara varför man inte skulle rösta..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Myndigheter förvarnades om attacken

Lankesiska myndigheter förvarnades om risken för förestående attacker mot stora kyrkor i Sri Lanka. Minst 207 personer dödades under påskdagen, i en rad bombdåd mot kyrkor och hotell. – Vi måste undersöka om varför adekvata åtgärder inte togs, säger pre.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Polisutbildning kritiserad – bryter mot lagen

Arbetsmiljöverket riktar skarp kritik mot Linnéuniversitetet och den polisutbildning som bedrivs i Växjö. Universitetet följer inte lagen på en rad punkter. Trots att studenter har drabbats av svåra skador som diskbråck, muskelavslitningar och whiplashs.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.