SVT > Videos

Tuesday, 23 April, 23:13

SVT - 20 jul 11 kl. 12:20

David Cameron hörs i brittiska parlamentet
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Cameron

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: David, Cameron, hörsi , brittiska, parlamentet
Nerikes Allehanda - 28 jan 14 kl. 05:06

Pinsamt läge för David Cameron

Att fjäska med främlingsfientliga krafter har sina risker. Fråga Storbritanniens premiärminister David Cameron! Det kan vara ett gott syfte att försöka mota tillbaka det EU- och främlingsfientliga partiet UK independence party, Ukip.

Nerikes Allehanda - 27 jun 14 kl. 05:03

Okej David Cameron – lämna EU!

Hej David Cameron! Vill du inte vara med i EU? Var så god: Dörren är där!

Nyheter 24 - 12 feb 11 kl. 18:36

Le Pen gillar David Cameron


Marine Le Pen välkomnar att David Cameron och Tories närmar sig Front National. Brittiske premiärministern David Cameron höll ett tal vid en säkerhetspolitisk konferens förra helgen i München där han slog tillbaka mot "den statliga multikulturalismen som har stoppat oss från att stärka den nationella identiteten" och mot att Storbritannien tidigare har "accepterat och till och med uppmuntrat grupper som inte delar brittiska värderingar". Camerons tal resulterade i stor glädje bland brittiska nationalistgrupper, men även hos franska höger-nationalistpartiet Front Nationals ledare Marine Le Pen, dotter till nyligen avlidne Jean-Marie Le Pen:?

BT - 19 sep 14 kl. 08:30

David Cameron: Dags att gå vidare

Det blev ett tydligt nej i den skotska folkomröstningen om självständighet. - Nu är det dags för Storbritannien att samla sig och gå vidare, säger premiärminister David Cameron.Frågan om huruvida Skottland ska vara ett självständigt land har nu avgjorts för en generation framåt, säger Cameron i en första kommentar till resultatet i folkomröstningen som blev ett tydligt nej.

Nyhetskanalen - 02 apr 12 kl. 09:28

David Cameron på årsdagen: "Invasionen av Falklandsöarna var djupt felaktig"

Stämningen var spänd mellan Argentina och Storbritannien på måndagen, 30-årsdagen av den argentinska invasionen av Falklandsöarna, som ledde till 74 dagar av krig mellan de två länderna. I ett uttalande sade den brittiske premiärministern David Cameron att invasionen var "djupt felaktig" och att regeringen står bakom kravet att öbefolkningen ska bestämma Falklandsöarnas framtid. I det korta kriget dog 649 argentinska soldater och 255 brittiska militärer.

Dagen - 07 maj 15 kl. 03:00

Brittiska valet: David Cameron och Ed Miliband har hjärta för tro och kyrka

Religiösa uttryck i offentligheten är inte något problem för de två huvudkandidaterna i det brittiska valet. Både David Cameron och Ed Miliband sjunger religionsfrihetens lov och har besökt kyrkor under valkampanjen. Men när det gäller personlig tro skiljer de sig åt markant..

DN - 15 feb 11 kl. 15:17

Katten Larry flyttar in hos David Cameron

Katten Larry flyttar in i den brittiska premiärministerns tjänstebostad. David Cameron och hans familj hoppas att kissen ska hjälpa till att fånga råttor..

SR - 11 aug 11 kl. 03:24

David Cameron kallar in parlamentet

Idag är det extrainkallat möte i det brittiska parlamentet med anledning av upploppen. Premiärminister David Cameron har bett ledamöterna bryta semestern för en debatt. Samtidigt pågår uppröjningsarbetet i de drabbade områdena..

P3 - 29 okt 13 kl. 12:06

David Cameron skäller på The Guardian

Den brittiska premiärministern David Cameron hotar tidningen The Guardian att ingripa om de inte slutar skriva om den amerikanska avlyssningen..

SR - 29 okt 13 kl. 15:03

David Cameron hotar brittiska pressen

I Storbritannien har premiärminister David Cameron hotat med att regeringen kommer att ingripa om inte tidningen The Guardian slutar att publicera avslöjanden om den amerikanska underrättelsetjänstens avlyssningsoperationer i Europa..

Expressen - 21 apr 14 kl. 22:32

David Cameron får kritik för uttalande

DAVINGTON. David Cameron har vid flera tillfällen uttalat sig om sin kristna tro och hävdat att Storbritannien är ett kristet land. Nu får han kritik för att splittra det brittiska samhället..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.