Expressen > Nyheter

Friday, 26 April, 11:11

Expressen - 20 jul 11 kl. 12:34

GW blir en app - mot sin viljaLeif GW Persson har blivit Iphone-app - som sljs in som "den perfekta party-appen". Men kriminologen sjlv gillar inte att sljas ut i kommersiellt syfte och har kontaktat en jurist. - Dom borde ha frgat frst, sger han till Bekantas bekanta. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GW blir en appmot sin , vilja
Mobil - 2 timmar sedan

Stora problem med App Store efter uppdatering av villkor

Det hör inte till vanligheten att en uppdatering av användarvillkoren gör en tjänst obrukbar. Men det tycks vara precis vad som hänt för flera användare av Apples App Store..

Nyheter 24 - 26 jun 12 kl. 14:44

Facebook smyger in stalker-app - "Ett naturligt steg"


Snart kan vi bli än mer ihopkopplade när alla Facebookvänner kan se var andra befinner sig i realtid. INTERNET. Skulle du vilja kunna ta upp Facebook i telefonen i ett rum och se alla i rummets profiler?

Nyheter 24 - 25 jul 13 kl. 21:49

Ny app: Byt matrester med varandraSäger sig lösa följande problem:

Ibland blir det lite mat kvar när man lagat en stor måltid eller köpt hem en riktigt fet familjepizza. Då kan det vara skönt att spara rester. Nu har en apptillverkare fått snilleblixten att människor skulle vilja byta dessa rester med varandra.

Dagensanalys.se - 13 jun 16 kl. 09:30

3 stora förändringar i Apple’s App Store

Apple har en märklig underliggande dignitet där användarna sällan och aldrig kommer till tals, de har ingen enkel kundtjänst att nå fram via men trots det är de i framkant. App Store har gjort många utvecklare lätt labila på grund av Apple’s arbetssätt.   Under Apple’s Worldwide Developer Conference annonserades att de kommer att ske förändringar till det bättre.

Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 08:29

Apple lanserar en ny webbplats för alla App Store-utvecklare

Apple har idag gjort en översyn av sin hemsida för App Store utvecklare, en funktion som finns tillgänglig för de 11 miljoner registrerade utvecklare världen över som har hjälpt App Store att bygga 1,5 miljoner appar. Den uppdaterade webbplatsen kommer att innehålla nya artiklar och videoklipp för att hjälpa utvecklare att få sin verksamhet att växa och engagera användare. Den nya sidan innehåller bland annat hjälp om hur man får användare att hitta din app i App Store, genom att använda freemium affärsmodeller och hur man kan engagerar användare via uppdateringar.

Sydsvenskan - 30 sep 11 kl. 17:25

Moms slår mot app-företag

Foto: Janerik Henriksson
Tuffare tider väntar för svenska app-försäljare som nu måste betala moms två gånger. Det slipper bolag i andra EU-länder.
Svenska bolag som säljer appar inom EU måste från den 1 oktober betala moms både i Sverige och i det land där appen säljs.

Kristianstadsbladet - 30 sep 11 kl. 17:55

Dubbelmoms slår mot app-företag

Tuffare tider väntar för svenska app-försäljare som nu måste betala moms två gånger.
Svenska bolag som säljer appar inom EU måste från den 1 oktober betala moms både i Sverige och i det land där appen säljs. Dubbelmomsen gäller försäljning via en mellanhand, till exempel Apples App store, Android market och Facebook.

Dagensanalys.se - 26 apr 16 kl. 09:29

Facebook utmanar Snapchat med en ny kamera-app

Facebook håller på och utvecklar en fristående kamera-app för att alla sina 1,6 miljarder användare skalla kunna skapa och dela fler bilder och videor. En prototyp av appen har utvecklats av Facebooks ”friend-sharing” team som öppnar upp funktioner för en ny kamera som liknar foto-app från Snapchat. En av funktionerna är att användaren skall kunna spela in video via appen att börja live streaming direkt i appen.

Dagensanalys.se - 18 okt 16 kl. 20:32

Facebook bjuder på sin teknik till app-utvecklare för att kunna rikta push-meddelanden till användare

Det är inte längre nytt och coolt att släppa en ny app, medan allt fler utvecklare tar fram nya appar minskar nedladdning och användandet av appar. Man vill ha nyttoapprar som hjälper en i vardagen, inte en app för att kunna beställa en hamburgare eller en kaffe. Det blir bara mer komplicerat än att be om sin meny eller kaffe och få den serverad inom en minut.

Dagensanalys.se - 07 dec 17 kl. 13:34

Ny produkt från Apple gör det enklare att synas i App Store

Förra året lanserade Apple produkten Search Ads, som gjorde att utvecklare kunde betala för att synas i App Store när någon sökte efter liknande produkter. Nu gör Apple det enklare även för mindre utvecklare att synas på liknande sätt, fast i mindre omfattning. Som utvecklare är det kritiskt att din app laddas ner, men det är svårt att komma upp på topplistorna, i synnerhet om du inte har en stor budget för att marknadsföra din app.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Flera män misstänks för gruppvåldtäkt i lägenhet

En kvinna misstänks ha blivit utsatt för en gruppvåldtäkt i en lägenhet i Karlskrona på påskdagen. En person är häktad och ytterligare två har begärts häktade, rapporterar P4 Blekinge..

Expressen - 15 minuter sedan

Moderaternas hemsida ligger nere

Moderaternas hemsida ligger nere. När man försöker komma in på hemsidan dyker enbart ett felmeddelande upp. .

Expressen - 45 minuter sedan

William, 6, skulle svalka sig – föll mot sin död

Sexåriga William Coy skulle egentligen sova, men värmeböljan i den brittiska staden gjorde rummet outhärdligt så han öppnade fönstret och satte sig för att läsa. Strax senare hittade hans pappa honom på marken utanför, skriver Daily Mail. .

Expressen - 1 timme sedan

Fler fuskare mister resultat i högskoleprov

Ytterligare 40 personer som fuskat på högskoleprovet mister sina provresultat, har Universitets- och högskolerådet (UHR) beslutat.Antalet studenter som har eller kommer att stängas ute från sin högskoleutbildning stiger därmed till över 60..

Expressen - 1 timme sedan

Tågstopp på södra stambanan

Tågtrafiken på Södra stambanan har drabbats av förseningar till följd av ett tekniskt fel på ett tåg.– I samband med att tåget ska evakueras kommer man att behöva stänga trafiken, säger Katarina Wolfram, pressinformatör på Trafikverket..

Expressen - 1 timme sedan

Man fallit från lägenhetshus på Gärdet

En man har skadats allvarligt efter att ha fallit från ett lägenhetshus på Gärdet.– Vi har inte kunnat utesluta om det ligger ett brott bakom eller om det är en olycka, säger Ola Österling, presstalesperson på polisen i Stockholm. .

Expressen - 2 timmar sedan

Du kan dö – av brist på kunskap

Din andning är din livförsäkring och den kan inte köpas för pengar. Den meningen borde sägas i Sveriges riksdag och i alla skolor i världen varje dag. Du andas in syrgas och avger koldioxid cirka 22 000 gånger per dygn, utan att du reflekterar över eller styr det med din vilja och skulle det inte vara så hade du dött.

Expressen - 2 timmar sedan

Mats Malm ny ständig sekreterare i Svenska akademien

Mats Malm är ny ständig sekreterare i Svenska akademien, skriver DN. .

Expressen - 2 timmar sedan

Byggjättens rapport långt under förväntat

Den svenska bostadsmarknaden fortsätter vara svag och Skanska har därför påbörjat färre bostäder samtidigt som bolaget ser över kostnaderna.Det skriver Skanskas vd Anders Danielsson i rapporten för det första kvartalet – en rapport som kom in långt under förväntningarna..

Expressen - 2 timmar sedan

Christina tvingas ställa in vinresa till Frankrike

Christina Ortega såg fram emot en vin- och champagneresa till Frankrike.Men nu tvingas hon och hennes snart 80-åriga mamma ställa in resan på grund av SAS strejk.– Det är lite bittert, säger hon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.