Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Sunday, 21 April, 07:26

Nya Wermlands Tidningen - 20 jul 11 kl. 12:30

Vilket är ditt förhållande till Åmål?...Janne Schaffer, gitarrist och kompositör, som spelar i Kulturmagasinet i Åmål nu på fredag..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Åmål, Schaffer, Kulturmagasinet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vilket är ditt förhållandetill , Åmål
Ekonomistas - 07 okt 13 kl. 10:25

Bostadspriser ? nominella, reala och i förhållande till disponibel inkomst

Det pratas mycket om bostadspriserna. Som Jesper Hansson har noterat i ett Ekonomistas-inlägg nyligen så blir nyhetsrapporteringen missvisande om den rapporterar tillväxtsiffror som bortser från säsongmönstret. Det är tyvärr också vanligt att man visar figurer över bostadspriserna som ger ett missvisande intryck.

YLE - 30 apr 14 kl. 14:11

Förhållande med tränare vanlig gråzon

Förhållanden mellan lärare och elever vet alla att är helt fel. Men mellan tränare och unga idrottare är gränserna inte lika glasklara. Trots att det inte är frågan om brott kan det vara dåligt för de inblandade i längden.

YLE - 12 maj 17 kl. 15:37

Två döms för dödsvållande på arbetsplats i Ingå

Västra Nylands tingsrätt har dömt Inkoo Shippings verkställande direktör till 50 dagsböter, eller 4 000 euro, för arbetarskyddsbrott och dödsvållande. En person dog i en arbetsolycka i maj 2015. Västra Nylands tingsrätt gav domen i dag (12.

Nyheter 24 - 13 jan 14 kl. 21:49

Barnlösa par har ett lyckligare förhållande än de par med barnSkäms över klädstilen

STORBRITANNIEN. Den brittiska undersökningen visade att de par som inte har barn är mer nöjda med sitt förhållande än de par som har barn och dessutom var sannolikheten högre att de bekräftades mer av sin partner, skriver The Telegraph.I undersökningen deltog 5 000 människor i olika åldrar, civilstatus samt sexuella läggningar.

Uppsalanyheter.se - 14 jul 14 kl. 19:10

21-åring häktad för vållande till annans död

Den 21-årige man som suttit anhållen misstänkt för dödsfallet på en jämnårig man i lördagsmorse, häktades idag för vållande till annans död.Den 21-årige man som suttit anhållen misstänkt för dödsfallet på en jämnårig man i lördagsmorse, häktades idag för vållande till annans död.   Det var i lördagsmorse vid 03:30 tiden som den avlidne 21-åringen fick ta emot ett slag som gjorde att han föll till marken och slog huvudet i gatan.

YLE - 01 sep 15 kl. 11:49

Olyckan i hoppbacken undersöks som dödsvållande

Helsingforspolisen undersöker helgens olycka i Hertonäs hoppbacke som dödsvållande. En 16-årig flicka dog och en 17- och en 18-årig flicka skadades när de rutschade ner för hoppbackens landningsbana sent på lördag kväll. De skadade halsen på den vajer som hade dragits över backen för att hindra obehörig vistelse i den.

BT - 17 jan 13 kl. 18:09

Andra fällande domen i muthärva

Den andra fällande domen i muthärvan i Göteborg kom på torsdagen när det femte åtalet avgjordes i tingsrätten. En 38-årig tidigare bovärd vid Poseidon dömdes för mutbrott för att ha tagit emot ett jacuzzibadkar, värt cirka 40 000 kronor. En 41-årig chef för en färgbutik dömdes för bestickning.

Trelleborgs Allehanda - 10 okt 13 kl. 10:14

Smällande hus fall för rätten

Paret lät bygga sitt drömhus en bit från havet längs Trelleborgs kuststräcka. Men det prefabricerade huset visade sig inte bli vad de tänkt sig. Från husets betongkonstruktion hörs ljudliga smällar, ibland flera gånger i timmen, dygnet runt.

YLE - 03 feb 14 kl. 13:54

Ny verkställande direktör i Jokerit

Jukka Kohonen har utsetts till ny verkställande direktör för Jokerit. - Rekryteringen tog en månad längre än beräknat men nu är jag otroligt nöjd över vårt val. Flytten till KHL genererar mycket jobb och Jukka har kompetensen som krävs att leda klubben, sade Harry Harkimo till Jokerits webbsida.

Nyheter 24 - 11 feb 14 kl. 10:24

Relationen till dina föräldrar påverkar ditt framtida kärlekslivLyckligare förhållande

USA. I studien deltog 2 970 människor som under tre olika perioder i deras liv fick svara på frågor rörande deras förhållanden.
Professorn Matt Johnson och hans team vid University of Alberta upptäckte en direkt koppling mellan deltagarnas relationer med deras föräldrar och kvalitén på deras nuvarande relation med partnern, skriver Huffington Post.

YLE - 13 feb 14 kl. 13:58

Handelslaget KPO söker ny verkställande direktör

Handelslaget KPO börjar söka ny verkställande direktör. Nuvarande vd Arttu Laine slutar hos KPO och blir SOK:s fältdirektör. KPO har utvecklats till ett av landets mest lönsamma regionhandelslag.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Protester när kyrkan vill sälja församlingshemmet

"Jag tycker det ska vara kvar, det är ett bra ställe att samlas på".

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Han är ny pingstpastor i Degerfors

Thomas Arvidsson: "Jag vill att människor ska känna sig sedda och bekräftade".

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Intressant maktskifte

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Elev hotade över nätet

En minderårig elev i Karlskoga har blivit hotad på sociala medier. Händelsen är polisanmäld..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Misstänkt narkotikabrott

Polisen stoppade en man misstänkt för narkotikabrott..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Pigg och rask 50-åring

Hon har genomgått omfattande skönhetsoperationer, ett ansiktslyft här, lite utfyllnad där. Vi pratar inte om att sminka över skönhetsfel utan vi snackar stora ingrepp. Men resultatet är en ovanligt pigg och fräsch 50-åring..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Metoo har fått fart på jämställdhetsarbetet

"Helt plötsligt hamnade frågan under lupp".

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ännu oavgjort i Årjängs kommun

Det är fortfarande inte klart vilka som skall styra i Årjängs kommun de kommande fyra åren..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Hur används skattepengarna?

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Unga Västanå sätter upp Paradisfågeln

I början av nästa år, närmare bestämt söndagen den sjätte januari, har Unga Västanå premiär på ”Paradisfågeln”.Premiären äger rum i Västanå Teaters lokaler på Brårud i Sunne.Och skådespelarna är ett tiotal teaterelever från Unga Västanå..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.