DN > Ekonomi

Sunday, 21 April, 21:23

DN - 20 jul 11 kl. 12:29

Följ parlamentets utfrågning av CameronPremiärminister David Cameron förhöras av parlamentet angående avlyssningsskandalen kring News of the World. Nyhetskanalen direktsänder förhöret och DN.se rapporterar minut för minut..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Cameron, David Cameron, News, World, DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Följ, parlamentets, utfrågningav , Cameron
SR - 07 nov 13 kl. 14:09

Direktrapportering brittiska parlamentets utfrågning

I dag klockan 15 svensk tid anordnas en historisk utfrågning i de brittiska parlamentet. De högsta cheferna för landets tre underrättelsetjänster ska frågas ut om bland annat den massövervakning som debatterats kraftigt de senaste månaderna, till följd av dokumenten från den avhoppade säkerhetsagenten Edward Snowden. Följ Ekots direktrapportering här.

Kristianstadsbladet - 06 okt 14 kl. 18:42

Ungrare stoppas efter EU-utfrågning


Ungerns tilltänkte EU-kommissionär Tibor Navracsics blir första riktiga offret för EU-parlamentets utfrågningar av nästa EU-kommission. Om än bara delvis.Navracsis, med bakgrund som justitie- och utrikesminister i Ungern de senaste åren, accepteras inte av EU-parlamentets kulturutskott för sin tilltänkta roll som kultur-, utbildnings- och medborgarskapsansvarig i Jean-Claude Junckers tillträdande EU-kommission.

BT - 06 okt 14 kl. 18:42

Ungrare stoppas efter EU-utfrågning

Ungerns tilltänkte EU-kommissionär Tibor Navracsics blir första riktiga offret för EU-parlamentets utfrågningar av nästa EU-kommission. Om än bara delvis. Navracsis, med bakgrund som justitie- och utrikesminister i Ungern de senaste åren, accepteras inte av EU-parlamentets kulturutskott för sin tilltänkta roll som kultur-, utbildnings- och medborgarskapsansvarig i Jean-Claude Junckers tillträdande EU-kommission.

Helsingborgs Dagblad - 06 okt 14 kl. 18:46

Ungrare stoppas efter EU-utfrågning

Ungerns tilltänkte EU-kommissionär Tibor Navracsics blir första riktiga offret för EU-parlamentets utfrågningar av nästa EU-kommission. Om än bara delvis. Navracsis, med bakgrund som justitie- och utrikesminister i Ungern de senaste åren, accepteras inte av EU-parlamentets kulturutskott för sin tilltänkta roll som kultur-, utbildnings- och medborgarskapsansvarig i Jean-Claude Junckers tillträdande EU-kommission..

UNT - 06 okt 14 kl. 18:42

Ungrare stoppas efter EU-utfrågning

Ungerns tilltänkte EU-kommissionär Tibor Navracsics blir första offret för EU-parlamentets utfrågningar av nästa EU-kommission..

SvD - 06 okt 14 kl. 18:42

Ungrare stoppas efter EU-utfrågning

Ungerns tilltänkte EU-kommissionär Tibor Navracsics blir första riktiga offret för EU-parlamentets utfrågningar av nästa EU-kommission. Om än bara delvis..

Dagens PS - 27 mar 18 kl. 11:29

Facebookgrundaren slipper utfrågning

Facebook har erbjudit att skicka två företagschefer till en formell utfrågning i Storbritannien angående dataskandalen men det blir inte vd Mark Zuckerberg. Det uppger den sociala nätverksjätten till CNBC. Brittiska politiker har krävt att Mark Zuckerberg infinner sig för en utfrågning, men i stället erbjuder företaget teknikchefen Mike Schröpfer och produktchefen Chris Cox.

DalaDemokraten - 20 aug 14 kl. 06:47

Löfven klarade P1s utfrågning

S-ledaren Stefan Löfven gjorde inga tabbar i P1s utfrågning i tisdags morse. Han var påläst. Men ofta också suddig.

Kristianstadsbladet - 30 okt 13 kl. 17:33

Utfrågning i senaten om Obamacare


Införandet av den omtvistade sjukförsäkringsreformen "Patient protection and affordable care act" i USA, ofta kallad Obamacare, har kantats av en rad problem. Tekniska problem och ständiga krascher på webbsajten Healthcare.gov är några av de saker som skapat frustration.

BT - 30 okt 13 kl. 17:35

Utfrågning i senaten om Obamacare

Införandet av den omtvistade sjukförsäkringsreformen "Patient protection and affordable care act" i USA, ofta kallad Obamacare, har kantats av en rad problem. Tekniska problem och ständiga krascher på webbsajten Healthcare.gov är några av de saker som skapat frustration.

Kristianstadsbladet - 28 aug 14 kl. 21:13

Hållbar utfrågning

Foto: Tom Wall
Kristianstad är bra, men kan bli ännu bättre. Det blev slutsatsen av utfrågningen om hållbarhet som Framtidsveckan arrangerade på torsdagen.
Grundfrågan var hur Kristianstads kommun kan bli hållbar i alla avseenden, det vill säga ekonomiskt, socialt och demokratiskt .

Fler nyheter från DN

DN - I förrgår: 18:23

Nya rökförbudet delar krogbranschen

I december förra året tog riksdagen ett beslut som har väckt starka känslor i restaurangvärlden. En ny tobakslag träder i kraft vilket innebär att det blir förbjudet att röka på flera allmänna platser. Bland annat idrottsplatser, lekplatser, perronger samt uteserveringar.

DN - I förrgår: 11:33

Polisen tar till ”full styrka” för att hindra klimatprotest på Heathrow

Klimataktivister planerar att blockera flygtrafiken på Londons jätteflygplats Heathrow på långfredagen. Inrikesministern fördömer alla demonstranter som ”går utanför lagen” och ger polisen rätt att använda sin ”fulla styrka”..

DN - 17 apr 19 kl. 07:43

Slopad vinstdelning till personalen lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..

DN - 16 apr 19 kl. 10:28

Oro hos Swedbanks kunder efter penningtvättsskandalen

Turbulensen kring penningtvättsskandalen har skapat oro hos Swedbanks kunder. Nu har banken skickat ut ett meddelande till kunderna.  – Vi har sett att frågorna från kunder har ökat i alla kanaler under de senaste veckorna, säger Swedbanks presschef Unni Jerndal..

DN - 15 apr 19 kl. 05:00

Kina planerar att skicka ut tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden

Kina planerar att skicka ut mer än tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden, enligt ett dokument från det styrande Kommunistpartiet. Studenter kommer att kallas för att resa i väg och bo i byar under sina sommarlov, men hur de ska övertalas att ställa upp frivilligt är oklart.  Metoden liknar den som folkrepublikens grundare Mao Zedong använde under kulturrevolutionen för 50 år sedan..

DN - 14 apr 19 kl. 14:00

Kundstorm mot Postnord: ”Paket tog 77 dagar”

Försenade leveranser, returnerade paket och oskäliga avgifter. Hos Konsumentverket och ARN ökade anmälningarna mot Postnord kraftigt i fjol. – Det är såklart inte en positiv trend, säger Emma Riblom, kommunikationschef för krisföretaget vars vd i veckan byttes ut..

DN - 14 apr 19 kl. 07:30

Rekordmånga kvinnor till byggbranschen

Stor ökning av antalet kvinnor som utbildar sig inom samhällsbyggnad och byggteknik..

DN - 13 apr 19 kl. 20:31

Vän till Indiens premiärminister pekas ut i korruptionshärva

En nära vän till Indiens premiärminister fick mer än en miljard i skattelättnader för sina företag i Frankrike i samband med en flygplansaffär länderna emellan. Det skriver franska Le Monde..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.