Nyhetskanalen > Nyheter

Thursday, 25 April, 07:23

Nyhetskanalen - 20 jul 11 kl. 12:09

Trängsel brandrisk på campingarnaBörjar det brinna i en husvagn kan campingidyllen snart vara som förbytt. Utan ett ordentligt avstånd mellan ekipagen kan en brand snabbt spridas..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trängsel, brandrisk, campingarna
Kristianstadsbladet - 29 aug 14 kl. 08:23

Fårägarna måste ha bättre stängsel

Foto: TT
Mathias Lundvik, Wolves in Scandinavia, skriver att föreningen inte kommer att överklaga beslutet om skyddsjakt, men uppmanar Skånes fårägare att sätta upp bättre stängsel inför framtiden.
Jag och föreningen Wolves in Scandinavia känner med fårägarna som förlorar sina djur på grund av varg. Men har ingen förståelse vad gäller deras fårstängsel.

LV - 25 jul 13 kl. 09:03

Högtryck på campingarna

Nu är det högsäsong för campingarna. På Vimmerby Camping vid Nossenbaden njuter många campinggäster just nu av den frihet som semestern för med sig. Familjen Eriksson och familjen Elgefjord-Nordgren är på semester tillsammans.

GT - 25 jul 17 kl. 19:00

Våldtäkt och kidnappning – brotten på campingarna

En kidnappad kvinna som bands fast och dumpades, en man som höll på att mista livet när han attackerades med machete – och en flicka som våldtagits av en vuxen karl.Campingarna i Västsverige är inte bara sommaridyller.De är också ställen där hemska brott begås.

Barometern - 27 jul 17 kl. 12:23

Trots vattenbristen - ingen kontrollerar campingarna

Många turister kommer till campingarna. Alla får inte veta att man ska spara vatten. Det är campingarnas eget ansvar att berätta..

Sydöstran - 19 sep 17 kl. 17:56

Det gick sämre för campingarna i år

Det dåliga sommarvädret gjorde att campingarna fick färre gäster än vanligt. Vid Hällevik och Tredenborg är man trots allt nöjda, medan Valjevikens ägare upplevt en halverad beläggning..

YLE - 07 jan 18 kl. 09:22

”Campingarna i Spanien är som ålderdomshem på vintern - men det finns inga ålderdomshem där man har så roligt som här”

Campingarna i Spanien har dragit fördel av oroligheterna i Nordafrika och Turkiet och antalet karavanare har stadigt ökat. Monica och Göran Hilli har levt karavanarliv i Spanien sedan år 2010..

Nya Wermlands Tidningen - 10 jul 18 kl. 06:00

En riktig badsommar för campingarna

Så går det för campingarna i sommarvärmen.

Kristianstadsbladet - 26 jul 18 kl. 16:00

Grillförbudet ställer till det för alla men kanske särskilt på campingarna

Förbudet mot att grilla slår hårt mot campingarna. För nog går grillande och campingliv hand i hand?.

SmålandsPosten - 13 jan 14 kl. 06:43

Stängsel saknas utmed stambanan

Det saknas skyddsstängsel på flera platser utmed södra stambanan i centrala Älmhult.
– Uppsättning av stängsel ligger i våra planer, säger Lars Ekman, trafiksäkerhetsexpert, Trafikverket. Tågtrafiken är tät på södra stambanan och sedan den 15 december rullar också Krösatågen på samma spår genom Älmhult.

YLE - 16 nov 16 kl. 15:45

Allt fler har installerat vargstängsel

Allt fler har låtit installera vargstängsel i Kust-Österbotten. Sedan flera tamdjur i somras blev rivna av varg var det många skaffade elstängsel för att hålla vargen borta från tamboskapen. - Tiotals kilometer stängsel har blivit utdelade framför allt söder om Vasa.

Kristianstadsbladet - 25 maj 13 kl. 09:00

Krav på mer viltstängsel

Markägare och jakträttsinnehavare kräver viltstängsel längs riksväg 23, från kommungränsen vid Osby till trafikplats Östanå förbi Hästveda.
Viltolycksfrekvensen på riksväg 19/23 runt Helgådalen och Tydingesjön var temat då markägare och jakträttsinnehavare till jaktområden i närheten senast samlades. Bakom initiativet stod Gräsko, Glimåkra älgskötselområde, där runt 40 jaktlag ansvarar för cirka 15 000 hektar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.