Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 22 April, 17:54

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 12:16

Fem på Samhall får ICA-jobbSamhall har inlett ett samarbete med ICA Storlager på Långeberga. Det har gett fem personer med funktionsnedsättning jobb..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Samhall, ICA, ICA Storlager, Långeberga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fem, Samhallfår , ICA-jobb
SVT - 03 feb 11 kl. 16:19

Allt fler inom Samhall får jobb

Allt fler medarbetare inom Samhall får jobb hos andra arbetsgivarePå företaget förklarar man det, bland annat, på grund av en annan attityd till funktionsnedsatta i samhället. Reporter: Andreas Björklund Intervjuade: Tord Sandberg,provanställd Anette Larsson,personalchef Lars Lööw,kommunikationsdirektör Samhall Tommy Rundström,personalledare Samhall.

Hela Gotland - 01 feb 11 kl. 04:00

Tolv från Samhall fick jobb

I fjol gick tolv personer från Samhall Gotland vidare till nya jobb..

Nya Wermlands Tidningen - 05 okt 12 kl. 11:23

Fem får jobb i ny mobilbutik i Karlstad

Mobiloperatören 3 öppnar nu sin andra butik i Karlstad och därmed skapas fem nya jobb..

VBL - 04 dec 12 kl. 14:07

Nästan fem miljoner utan jobb i Spanien

Arbetslösheten i krisdrabbade Spanien ökade till nästan fem miljoner i november, framgår det av landets officiella statistik..

YLE - 02 jan 17 kl. 15:56

Fem söker jobb som kyrkoherde i Vasa

Fem personer har sökt jobbet som kyrkoherde i Vasa svenska församling. Den nuvarande kyrkoherden Tor-Erik Store går i pension i juli. De som sökt kyrkoherdetjänsten är kyrkoherden i Petalax och Bergö församlingar Mats Björklund, kyrkoherden i Solf församling Ann-Mari Audas-Willman, kaplanen i Vasa svenska församling Mikael Forslund, pastor Harry Holmberg och kaplanen i Ekenäsnejdens svenska församling Monica Cleve.

SVT - 12 feb 11 kl. 20:24

Allt fler på Samhall får andra jobb

Allt fler på Samhall får jobb hos andra arbetsgivare. Enligt Samhall beror det på att samhällets attityder har förändrats..

Barometern - 12 jun 14 kl. 08:04

Över fem miljoner människor i jobb 2020

Sverige byggs starkt genom fler i arbete. När fler arbetar kan vi fortsätta lägga grund för och värna allt det som är vårt gemensamma. Sverige har i dag högst sysselsättningsgrad och högst arbetskraftsdeltagande i hela EU.

SR - 20 apr 15 kl. 03:00

Svårt för nyanlända att hitta jobb

Efter två år i Sverige är det fem procent av de nyanlända invandrarna som har ett arbete utan stöd. De flesta fortsätter i stället i arbetsmarknadspolitiska program. Grafik: Fem procent i jobb Livechatt: #100röster om jobb.

Corren - 07 jan 14 kl. 10:48

Läs på LiU så får du jobb!

LiU-studenter är attraktiva på arbetsmarknaden. Fyra av fem får jobb inom 1,5 år..

Aftonbladet - 21 aug 14 kl. 10:23

Även vuxna ska kunna få YA-jobb

Alliansen: Ytterligare ett steg mot fem miljoner i jobb år 2020.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Brand i herrgård i Norsborg

En kraftig brand har brutit ut i en herrgård i Norsborg söder om Stockholm. Larmet kom in till räddningstjänsten klockan 16.44.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Tre spaningar: Offensiv startelva gav ingenting framåt

Trubbigt anfallsspel och hål på kanterna..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

”Första” misstänkte seriemördaren på Cypern

En tidigare yrkesmilitär har gripits på Cypern misstänkt för att vara landets första seriemördare. Två försvunna kvinnor har hittats mördade och dumpade i ett vattenfyllt gruvschakt strax väster om huvudstaden Nicosia. Den ena kvinnans sexåriga dotter f.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Misstänkta terrorister greps i Saudiarabien

Saudiarabiska myndigheter har gripit 13 personer misstänkta för förberedelser till terrorrelaterad brottslighet i landet, rapporterar den statliga nyhetsbyrån SPA med hänvisning till en källa inom säkerhetsorganen. Uppgifterna kommer dagen efter att en.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

30-talsstjärna bannlyst för rasistiska låtar

NHL-klubben Philadelphia Flyers bryter med den amerikanska sångerskan Kate Smith – 33 år efter hennes död, rapporterar CNN. Hockeylaget har slutat spela en version av den patriotiska klassikern "God bless America", som Kate Smith gjorde populär i slutet.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Jakob Ragnarsson: "Nu måste jag steppa upp i allting"

Rögles nyförvärv om klubbvalet och sin målsättning i SHL..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Stockholm utan lag i handbollsligan nästa år

När Hammarby och AIK åkte ur herrarnas handbollsliga stod hoppet för att Stockholm skulle ha ett lag i högsta serien även nästa år till Skånela. Men handbollsligan får klara sig utan representation från Stockholmsområdet nästa säsong. Skånela, som sluta.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Blackstenius avgjorde för Linköping

Olivia Schough såg ut att rädda poäng i sin allsvenska debut för Djurgården. I stället var det Stina Blackstenius som fick sista ordet på Stockholms stadion. Landslagsanfallaren avgjorde mötet med säsongens första mål – och såg till att ge Linköping en.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Blekt HIF utan chans i Göteborg

Årest sämsta insats så här långt..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

USA drar tillbaka undantag för iransk olja

USA:s president Donald Trump kommer inte att förlänga det undantag som låter åtta länder köpa olja från Iran utan att straffas med amerikanska sanktioner. "Detta beslut är avsett att leda till att Irans oljeexport nollställs, för att neka regimen sin hu.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.